»RSS Benchmark sajt

      Strana 11 od 81 PrvaPrva ... 7891011121314152161 ... PoslednjaPoslednja
      Prikazani rezultati od 151 do 165 od ukupno 1202

      Tema: Tutorial za TORRENTe

      1. #151
        Newcomer Avatar korisnika nikola92
        Na forumu od
        Oct 2007
        Lokacija
        Novi Sad
        Poruka
        23
        sve namestio po tutorijalu(nisam patchovo) radi kao zmaj
        i-i*i/i*k*0*/I*@*3

      2. #152
        Newcomers
        Na forumu od
        Nov 2007
        Poruka
        2
        Jel bi mogao neko malo bolje da mi objasni proceduru za namestanje portova kod Thomson TCM420 broadband modema posto mi nista nije jasno. Koju da ukucam ip i gde? jer ni u exploreu, i ie exploreu, ni u run onako pesaka ne nalazi nista. Jedino do cega moze da se doje je neka dijagnostika statusa u kojoj ne moze nista da se namesta.
        Inace sam na IKOM-u, Uvek mi je u uTorentu konekcija blokirana, malo je zuta pa onda crvena, i tako. Firewall mi je iskljucen i servis sam iskljucio trajno ne vredi. Konstantno su mi portovi, koji god da izaberem, zakljucani. Pocinje mnogo da me nervira, pa ako bi neko mogao da mi pomogne bio bi jako zahvalan.

      3. #153
        Member Avatar korisnika KizaTheDeath
        Na forumu od
        Mar 2004
        Lokacija
        Belgrado
        Poruka
        1.942
        I ja sam na IKOMu, isto imam Thomsonov modem (ne znam sad koji model), ali nemam nikakvih problema sto se tice "zakljucanih portova". Tacno je, pokazuje mi crvene, zute, ali download sve vreme radi nesmetano (naravno, ako ima dovoljno peer-ova). Nema veze sto ti prikazuje da su ti portovi zakljucani... sve radi Privatni trekeri me stalno opominju za NAT problem, ali i upload mi fino radi, ratio mi je uvek ok, tako da me bas zabole sto me opominju (ako bas zagusti, tutnucu im ratio).

        Pozdrav!
        Ko drugome jamu kopa, sam u Nju Džersi
        "Kad odu elektroliti ploca se baca po nekom serviserskom pravilu "

      4. #154
        Newcomers
        Na forumu od
        Nov 2007
        Poruka
        2
        Citat Citiram korisnika: KizaTheDeath Pogledaj poruku
        I ja sam na IKOMu, isto imam Thomsonov modem (ne znam sad koji model), ali nemam nikakvih problema sto se tice "zakljucanih portova". Tacno je, pokazuje mi crvene, zute, ali download sve vreme radi nesmetano (naravno, ako ima dovoljno peer-ova). Nema veze sto ti prikazuje da su ti portovi zakljucani... sve radi Privatni trekeri me stalno opominju za NAT problem, ali i upload mi fino radi, ratio mi je uvek ok, tako da me bas zabole sto me opominju (ako bas zagusti, tutnucu im ratio).

        Pozdrav!
        Pa meni jedno vreme nije pravilo probleme i iz cista mira je prestao da bude crven pa je stalno stajalo zuto. Ali od pre par dana mi je stalno crveno i upload mi ne radi uopste. Krene, ovaj ga prebaci iz zutog u crveno i blokira sve konekcije. A up mi je mnogo bitan zbog valhalla torenta, jer imaju pravila o upload i download, pa da me ne banuju bezveze.

      5. #155
        Member Avatar korisnika KizaTheDeath
        Na forumu od
        Mar 2004
        Lokacija
        Belgrado
        Poruka
        1.942
        Citat Citiram korisnika: Hickey Pogledaj poruku
        Ali od pre par dana mi je stalno crveno i upload mi ne radi uopste. Krene, ovaj ga prebaci iz zutog u crveno i blokira sve konekcije.
        Hmmm Taki problem nisam imao. Mozda da u μTorrentu iskljucis random port i fixiras neki, recimo 80.

        Pozdrav!
        Ko drugome jamu kopa, sam u Nju Džersi
        "Kad odu elektroliti ploca se baca po nekom serviserskom pravilu "

      6. #156
        Newcomers
        Na forumu od
        Nov 2007
        Poruka
        2
        Citat Citiram korisnika: Bane87 Pogledaj poruku

        Idite na sajt http://www.portforward.com i tamo izaberite prvo vas modem/ruter pa onda program utorrent, imacete vrlo laka i JASNA uputstva.


        Tamo mi traze "correct Name Server IP addresses"
        Kako to da nadjem?
        Koristim TELEKOMov modem Huawei SmartAX MT882
        PLZ HELP
        Moze i na vujosevic.milos@gmail.com (bolje tako) PLIIIZZZZZ

      7. #157
        Newcomers
        Na forumu od
        Nov 2007
        Poruka
        2
        Dobro, skonto sam, ali imam drugi problem. UI mi ne izgleda ko na sajtu i nemam opciju VIRTUAL SERVERS koju trebada podesim. Sta da radim?

      8. #158
        Banned
        Na forumu od
        Mar 2007
        Lokacija
        Beograd, Banovo BRDO!
        Poruka
        775
      9. Moja mašina
        • CPU: Intel Q6600@3.6Ghz
        • MoBo: Gigabyte P35-DS4
        • RAM: OCz Reaper HPC 2x2gb@1000mhz 5-4-4-12
        • VGA: Palit 8800GT
        • MON: Samsung 26'' 26R81
        • HDD: WD 500GbAAKS & 320GbAAKS
        • OPT: 212DVR Pioneer
        • Case: Antec900 (SILENCED :P ), PSU - CFT 750W modular
        • SND: 5.1 Creative & 7.1 HD audio
        • INET: DSL
        • Ostalo: Logitech G15Rev+G9, SteelPad
      10. aman ljudi ovo je toliko prosto. Treba samo nove portove u NATu da otvorite za adresu koja vam je u lanu sa ruterom (npr meni je 192.168.1.136). Ja sam ovo sam odradio bez uputsva na svom novom Wireless/AP/router uredjaju...znaci nisam ni gledao uputsvo za njega

      11. #159
        Member Avatar korisnika Corey
        Na forumu od
        Jan 2005
        Poruka
        859
      12. Moja mašina
      13. Dobio sam od Telekoma na korišćenje Huawei SmartAX MT882u, koji sam navodno port forwardovao i torrenti mi rade, međutim uTorrent prikazuje znak uzvika, nije zeleno.Jel zna neko šta tačno da se radi sa ovim ruterom pošto sam ja nešto sam kombinovao, nat podešavanja. Šta ste vi uradili?
        edit---
        Izgleda da sada radi sve kako treba, valjda će tako i da ostane.
        Menjao Corey : 20.11.2007. u 21:50

      14. #160
        Member Avatar korisnika lood_za_q3
        Na forumu od
        Dec 2004
        Lokacija
        Subotica
        Poruka
        175
      15. Moja mašina
        • CPU: Intel i3-2120
        • MoBo: Asus P8B75-M LE
        • RAM: 4gb ddr3
        • VGA: Powercolor 6870
        • MON: Benq G2750
        • HDD: Samsung 840 EVO 120gb + Seagate Barracuda 1TB
        • OPT: Samsung SH-222BB
        • Case: Xigmatek Asgard
        • INET: DSL
        • Ostalo: Logitech G400
      16. Nov sam sa torrentima pa ne znam zasto mi tako slabo rade. Pratio uputstvo, sredio modem (port forwarding), podesio utorrent, nalazim torrente sa mnogo seeds ali i dalje mi loshe skida. imam telekom adsl 512/64, skontao sam da bi bolje radi ako stavim upload na 2 kb/s. poceo sam da skidam torrent jedan, down mi pocheo sa oko 20kb/s tako radio jedno pola minuta i pao na 1 posle i tako i nastavio :0 ako neko ima isti internet kao ja neka napishe svoja podesavanja plz.

      17. #161
        Member Avatar korisnika Corey
        Na forumu od
        Jan 2005
        Poruka
        859
      18. Moja mašina
      19. Evo kod mene opet isti problem, nema zelene strelice.

        Jel moze neko da napise sta je tacno radio da se vise na bakcem sa ovim, router za ISDN liniju je u pitanju, mada bi trebalo da se svodi na isto.
        Menjao Corey : 21.11.2007. u 17:33

      20. #162
        Member Avatar korisnika Mladen
        Na forumu od
        Dec 2001
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        1.661
      21. Moja mašina
        • CPU: Intel i7-8700K + CM Nepton 140XL
        • MoBo: Asus Prime Z370-A
        • RAM: 16GB G.Skill 3200MHz DDR4
        • VGA: GigaByte GTX1070 8GB
        • MON: DELL U2715H + Dell P2414h
        • HDD: NVME SSD Samsung EVO 960 250GB + 2x Seagate 3TB + Samsung F4 2TB
        • OPT: LG DVDRW
        • Case: Thermaltake Core X71 Big Tower + EVGA Supernova G2 850W
        • OS: Windows 10 Pro
        • LAP: HP EliteBook 840 G1 i5
        • TV: LG 49" LED 4K
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Canon 5D4 + 9 L Lenses Logitech G9 + Razer Mantis Speed + Logitech Keyboard Media Elite
      22. Znaci Corey ovo pitanje je po 100-ti put na forumu, i 100 puta dajem isti link

        http://www.benchmark.co.yu/forum/sho...d.php?t=126887

        2. post ti je ono sto ti treba

      23. #163
        Member Avatar korisnika Corey
        Na forumu od
        Jan 2005
        Poruka
        859
      24. Moja mašina
      25. Rešio sam na drugi način, ali ipak hvala!

      26. #164
        Member Avatar korisnika Sometimes
        Na forumu od
        Jul 2004
        Poruka
        108
      27. Moja mašina
        • CPU: Intel Core i7-2630QM
        • MoBo: Intel® QM67 Express Chipset
        • RAM: 16GB DDR3
        • VGA: nVidia® QUADRO® 3000M 2GB DDR5
        • HDD: 500GB SATA 7200rpm
        • OPT: DVD RW Dual Layer
        • SND: SRS Premium Sound
        • OS: Microsoft Windows 7 Professional 64-bit
        • LAP: EliteBook 8760w LG671EA Mobile Workstation
        • TV: 17.3" Full HD + LED backlit FHD WVA anti-glare (1920 x 1080)
      28. Povremeno mi se mreža zakucava, preko rutera mi je net. Preko rapidshare-a uvek imam const. protok i maximalan.Nema nikakvih prekida.
        Menjao Sometimes : 22.11.2007. u 04:06
        Žmuri!!!

      29. #165
        Member Avatar korisnika Corey
        Na forumu od
        Jan 2005
        Poruka
        859
      30. Moja mašina
      31. Jel ima neko problema da preko pure bridge nece da mu otvori nista ? Morao sam da vratim na PPOE

      Strana 11 od 81 PrvaPrva ... 7891011121314152161 ... PoslednjaPoslednja

      Bookmarks

      Dozvoljeni tagovi

      • Ne možete pokrenuti nove teme
      • Ne možete odgovoriti u temi
      • Ne možete okačiti atačmente
      • Ne možete izmeniti svoje poruke
      •