Šta je novo?
  • D
    Monk Psycho has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
    uf ha ovo ne gledam e punim kertridze pobrisao sam poruke broj mi je 060 614 7512
    Ne znam da li si pročitao sms koji sam ti poslao na broj koji si ostavio kao kontakt...ukratko, bio danas do pošte kažu da je kurir još 11.6
    bio kod tebe na onoj adresi, pokušao uručenje ali da nije uspeo, kažu da je ostavio poruku i da je paket u pošti tu kod tebe 5 dana (valjda do ponedeljka),
    nakon toga ga vraćaju nazad...ne znam da li si zauzet ili je nešto drugo u pitanju...nadam se da neće da mi se vrati pošiljka i da još platim transport za
    moju tastaturu?
    Monk Psycho has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space. :D
    druze hoces li mi poslati te podatke,gde da saljem TV tuner,rekao si ponedeljak,nema te,a ja je i dalje cuvam za tebe! Poz
    ja bi uzeo sve za 50e i postedeo te dolaska za bg jer idem za pancevo u ponedeljak...baci pm :)
    Kontaktirao sam te ja na pm odmah ali ti izgleda pun inbox aj javi se na 064 142 55 20 ili ostavi telefon da mogu ljudi da te dobiju, ili isprazni inbox.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Nazad
Vrh Dno