Šta je novo?
Duke Nukem

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O meni

• Pozdrav, rece mi Dejan990 da se tebi obratim jer mi treba maska za SE w910, Pa da li mozda znas gde u Bg mogu da je nabavim i zamenim? Pozdrav
    Cao druze, treba mi kompletna maska za mobilni Samsung P520 Giorgio Armani. jel postoji mogucnost da se nabavi i koja bi bila cena? poz! hvala!
    Hvala na brzom odgovoru,touch screen radi na celom display-u,al nema slike na celom display-u,samo 1/2,tako da je ova gora situacija,iskreno nisam ocekivao tolku cifru,al
    sad bar znam sta mogu kod tebe da narucim,pa bit cemo u kontaktu.
    Zelko
    Jel ti samo ne reaguje na dodir ili nema slike tu gde je pukao? Ako je samo touch screen stradao, novi se moze poruciti. Cena je 25e. Ako je ceo display u pitanju, onda je situacija mnogo gora jer je LCD za njega uzasno skup, oko 6000 dinara. Za tvoj telefon jos mogu naci, olovke, futrole, baterije raznih kapaciteta, folije za display, usb kabl, punjac, autopunjac, cradle itd.
    Pomogo si mom kumu hellisus-u,da dodje do potrebnog touch screena,za njegov model iPAQ telefona,e sad da'l mozes meni pomoci.
    Imam HP iPAQ rw6815 sa napuknutim display-om,vidi se polovina ekrana i radi touch screen na toj polovini.Trebo bi mi display,za pocek.
    Sta imas u ponudi za moj telefon?
    [email protected]
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Nazad
Vrh Dno