Šta je novo?
byMaX
Broj reagovanja
0

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O meni

• Nažalosz, M237WD nisam video, tako da ne mogu da pričam o njemu, ali prethodni model, poslednji LG što sam testirao, nije mi se preterano dopao. Generalno, od 16:9 modela mogu dobar broj samsunga da preporučim, kao i nekoliko ACER-a (govorim o 16 : 9, Full HD modelima). Biće uskoro test!
    Thx na odgovoru Max! Necu da te cimam i da ti dolazim na gajbu ali reci mi sta mislis da li ima razlike u kvalitetu izmedju 2333HD i LG Flatron M237WD. Po meni su, ovako laicki, identicni osim sto LG ima malo bolje uglove vidljivosti... Jos jendom, hvala na brzom odgovoru!
    odnos stranica 16:9 kod 2333HD je upravo ista kao i kod LCDTV i plazmi. Ja sam nedavno, za novu godinu uzeo 2333HD, a mogao sam T240, pa ako je to odgovor na tvoje pitanje - to je to. U principu, možeš da svratiš do mene da pogledaš kakav je, ali samo da znaš da je moj KDS zaista očajnog kvaliteta...
    Cao byMax! Lomim se da li da uzmem 2333HD ili da stekam kesh za t240hd... Ono sto me zanima je kakva ce slika sa SBB D3 biti na 2333HD? Ako bi mogao da posaljes neki screenshot ako imash nesto slicno, bio bih ti veoma zahvalan! Nesto sam racunao i evo za ostale clanove koji mozda citaju ovo poredjenja u cm izmedju ova 2 modela (2333HD 51x28cm, T240HD 51,6x32,3cm) Cenim da 4 cm (15%) u visini i ne znace mnogo ali dopriose manjem razvlacenju TV slike. Kakvo je tvoje misljenje? Veliki pozdrav i hvala unapred!
    kapiram da uzimas onaj od 114 hiljada što ima u Ušću u BigBangu? Utisak je - nisam se zeznuo i srećan sam što ga imam. Ne postoji lag - o kakvom fosforu pričaš, nije to CRT :D. Mogu da ti slikam kakva su mi podešavanja za sliku na ulazu za Xbox, PS3, video plejer, računar i TV. svaki ima svoja podešavanja, naravno.
    Poz, Maxo, odlucio sam da uzmem TV kao tvoj (konacno) - cak istu velicinu. Ako ti nije tesko, posalji neka podesavanja koja preporucujes, posto si expert :).

Jos jedno pitanje, znam da na plazmama ne postoji ista vrsta motion blur-a kao na lcd-ovima, ali voleo bih da mi kazes da li se na tvom tv-u u praksi vidi phosphor lag ili nesto slicno. Ne vredi mi da teoretisem po internetu, a nigde nemam priliku da vidim normalno podesen taj televizor. Pominju se nekakvi zeleni tragovi iza objekata i jos milion stvari koje ne razumem. U cemu je fora? Da li kod plazme uopste postoje problemi kod brzih sadrzaja? Odziv govori da ne postoje, ali nacitah se kojekakvih gluposti, pa mi nista nije jasno.

Sta na tom modelu u praksi postoji, sta ne i kakav i je generalni utisak u igrama, sad kad ga imas vec neko vreme?

Jos nesto sto treba da znam?

Thanx, sutra ga verovatno uzimam....
    Ma otkud znam, da li vi mislite da ja palim i probavam sve ploče???:D Ova nije nikad ni upaljena... :)
    Ako mislis na wow i guildwars, moze i na high, ali novije mmo igre su graficki zahtevnije :)
    Pitanje sam postavio jer sam zainteresovan za Vasu plocu i zanima me u kojoj meri, prema Vasem misljenju, njena on-board graficka moze da podnese povremeno online igranje (sa nekim medium texturama). Sa Photoshop-om mislim da bi radila bez problema, jer trenutno i za grafiku i za mmorpg koristim dobri, stari 1.1 ghz AMD, 1 gb ram i ATI HD 3650 512 agp.
    Pozdrav Gorane,

ne znam o kom scenariju govorimo? Kod novijih ploča, integrisana grafika već ima solidnu količinu lokalne memorije, ali na entry, tj. jeftinijim rešenjima, i dalje pozajmljuje od sistemske memorije. Ipak, kako je sistemska memorija sada jako jako jeftina (red veličine 25-40 evra za 4GB), odvajanje i 512MB memorije za nju (što se ograničava u samom biosu matične ploče) nije neki problem. Integrisana grafika je prilično spora (za igranje i sl.) tako da odvajanje više od 512MB za nju i nema nekog smisla. Dakle, to je preporučena količina memorije za nju...
    Postovani,
    u kojoj meri on-board graficka kartica uzima memoriju od RAM i da li se to moze regulisati? Zanimala bi me i neka Vasa preporuka u pogledu procesora i memorije za nju. Razmisljam, za pocetak, o slabijem procesoru i mimimumu RAM, jer necu uskoro investirati u neko prosirenje.
    Pozdrav,
    Goran
    Postavio sam temu u 'monitori' greskom. Tema je 'Dilema LG/Samsung/ViewSonic' pa je molim te prebaci samo tamo gde treba. Pozdrav.
    Nisam izvalio da si pisao ovde, ja gledao ima li shta u converzaciji izmedju nas dvojice.
    btw. pretrazih veceras email, i definitivno nisam dobio nista, inache je [email protected].

Ako si mi poslao neke informacije, forward-ij mi opet.
    U svakom slucaju, nazvacu na dole dati broj sutra-prekosutra.

Pozdrav
    @dioda, stigao mi je Acer koji si pomenuo, pripremam uporedni test HD monitora, pa će i on biti u okviru njega. Inače, rećiću ti odmah ovde kakav je da ne čekaš kompletan test!
    hej, djwibe, ja ti odgovorih na mejl, ali očigledno da nisi dobio. Imaš li neku alternativnu adresu?

moj broj telefona je 063 26 28 69, pa možeš i da me zvrcneš posle posla za dogovor...!
    Ne znam dal si propustio il stha vec... ali sto se tiche tvoje ponude, aj opet...

Ukoliko se izrada testova moze uklopiti u slobodno vreme nakon posla (kao sto se inache i test XFX 4830 uklopio, a s'obzirom da radim do 17h) onda vrlo rado!

Ako moze nesto vise detalja u vezi sa tim, ako je ponuda josh uvek aktuelna!

Poz
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Nazad
Vrh Dno