Šta je novo?
A
Broj reagovanja
1

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O meni

• Baterija je slaba, tu nema sta i desava se nekada da ima lag kada se nakacis na wifi koji nije 5g. Ostalo radi normalno, kamera sije. Zato te i pitam, dosta ljudi se zali i zelim da vidim mane sa kojima se suocavamo sa ovim modelom.
    dulic993
    dulic993
    E kazi mi, dal ti se greje? 😁
    A
    Acke91DM
    Pa iskerno ne, ali ne igram igrice, ne znam dal se ljudima greje samo dok igraju igrice ili inace? :D
    dulic993
    dulic993
    Ni ja ne igram al se desavalo da se nekima greje. U 4k kada snimas duze vreme, neki put zna da se oseti, zato pitam 😁
    Dobro za ovo zadnje mesec kad slikas, tako ti je pri max zoom, to je svugde tako. Za ovo ostalo ne bi smelo da se desava. Ja sam kupio isto nov P50 pro u mts-u i imao sam problem da se jako greje, wifi slabije radi, baterija ocaj, takodje neke aplikacije su bagovale. Odradio zamenu i za sada ovaj drugi P50 pro za sad radi normalno.
    Vidim da imas P50 pro kao ja. Ajde molim te ukratko napisi mi mane koje ti smetaju kod njega
    A
    Acke91DM
    Kupio sam nov p50 na kp i ja sam licno otovrio kutiju, prvo sto sam imao problem kad sam prebacio sve slike sa starog telefona na p50,svaki put kad udjem u galeriju slike se ocitavaju, ja ih listam na dole one se ucitavaju,vracam na gore gde su slike vec bile ucitane one se opet ucitavaju
    A
    Acke91DM
    Jedan period sam imao problem nece da mi izlazi iz aplikacija u koju god da udjem nece ono da ide u nazad, nego samo skroz da izadjem i svega,ali gde god da udjem opet isto,pa sam morao svaki put da ga restartujem i na kraju drugar mi je rekao da probam onaj hard reset telefona i tako sam to resio.
    A
    Acke91DM
    Dosta puta kad slikam mesec pri maksimalnom zumu, slikam ga lepo i dole levo ucitana slika mi pokazuje da mi je mesec tacno na sredini i kad udjem da vidim sliku pomeri mi se slika, mesec mi je negde u strani.
    Ne znam sto nisam mogao ceo text od jednom da odg, pise mi nesto ne mogu vise od 420 znakova.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Nazad
Vrh Dno