djuvecar
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 27.09.2024
- Poena
- 50
Imam ovaj Milan Blagojevic (Smederevac kako se sada zove firma) elektricni mini sporet. On ima ringle na buksne koje su nizeg profila zbog manjeg prostora u kucistu mini sporeta. Tih ringli na buksne nema nigde u prodaji, ni po prodavnicama, ni po internetu, svuda sam trazio. Svuda su obicne, standardne ringle na kleme koje zauzimaju vise mesta i ne staju od izolacije rerne.
smederevac.com
Ja sam zvao fabriku u Smederevu, oni imaju te ringle u prodaji, mogu da ih posalju ali to ne rade jer ih ne pakuju, niti su voljni da ih dodatno prepakuju i zastite. A one su teske i lome se ako se dodatno ne upakuju razdvojene i zastite papirom i kartonom.
Ima li neko iz Smedereva voljan da ode do te prodavnice u gradu, kupi te ringle, dodatno ih propisno umota kartonom i zastiti i posalje mi na adresu? Naravno, ja cu sve to platiti i unapred pozvati prodavnicu i dogovoriti, vi samo da preuzmete, upakujete i odnesete do poste.

Ringle na buksne koje meni trbaju 145mm i 180mm:

Standardne ringle na kleme koje ne staju u kuciste sporeta od rerene:

Električni šporet - MINI ELEKTRO - Smederevac
smederevac.com
Ja sam zvao fabriku u Smederevu, oni imaju te ringle u prodaji, mogu da ih posalju ali to ne rade jer ih ne pakuju, niti su voljni da ih dodatno prepakuju i zastite. A one su teske i lome se ako se dodatno ne upakuju razdvojene i zastite papirom i kartonom.
Ima li neko iz Smedereva voljan da ode do te prodavnice u gradu, kupi te ringle, dodatno ih propisno umota kartonom i zastiti i posalje mi na adresu? Naravno, ja cu sve to platiti i unapred pozvati prodavnicu i dogovoriti, vi samo da preuzmete, upakujete i odnesete do poste.

Ringle na buksne koje meni trbaju 145mm i 180mm:

Standardne ringle na kleme koje ne staju u kuciste sporeta od rerene: