Odakle proizlazi da je dovoljno samo da se prijavim da budem korisnik njihovih usluga i nista vise?Mislim da je „dokazati da niste u srodstvu“ malo nespretno rečeno 🙂 Poenta je samo da operator utvrdi da ste novi korisnik na toj adresi, a ne prethodni korisnik koji pokušava da otvori novi nalog.
ID je praktično identifikator korisničkog naloga/ugovora i zato je bitno da novom korisniku ne ostane vezan ID prethodnog stanara/vlasnika
Jel su zaboravili da te isključe ili tehnički ne mogu?Meni EON preko browsera i app radi još uvek, a vratio sam opremu pre 7 dana, ugovor više ne postoji na portalu, dobio potvrdu da sam sve vratio.
Moguce da su zaboravili, ili neki bug, znam par ljudi kojima i posle skoro godinu dana i dalje radi EON app iako su odjavili sve uslugeJel su zaboravili da te isključe ili tehnički ne mogu?
Možeš da probaš ali nisam siguran u uspešnost zbog ranijeg postojanja duga i mogućnosti zloupotrebe koju je drugi član u svom komentaru opisao.Odakle proizlazi da je dovoljno samo da se prijavim da budem korisnik njihovih usluga i nista vise?
Hvala sto se secas, vredno da se spomene za ovaj razgovor je sto je zvala u 9h pa posto je dobila pogresan broj koji je trazila (da joj izdiktiram), zvala opet posle 15min.Sećam se te priče sa dva i po meseca, ona stvarno jeste bila neuobičajena, ali pozivi tačno šest meseci pred istek su standard. Tako je bilo i pre nego što ih je Yettel preuzeo, pa čak i znam nekoga ko na to uvek pristane, pa ispada da mu UO traju svega 18 meseci. Prvi ugovor je tako zasnovao krajem 2018, a poslednji sredinom ove godine. Usput se kao neka pogodnost dobije zadržavanje stare cene tih šest meseci što je pojedeno od stare UO, a i poneki paketi, ranije Pink (kad je postojao), a sada je to bio Cinestar Premiere.
Ima ga u moj sbbUkoliko nekome nije stigao e-račun, a na Gmail-u je, iz podrške kažu da je veći problem i da se radi na rešenju.
Problem je, inače, bio u neadekvatnom poptisu, pa su mejlovi blokirani kao pokušaj pecanja. Razmišljao sam pre neki dan da pišem o tome, ali tad mi je to bilo samo kuriozitet, a tek sam danas shvatio da zbog toga neki servisi (konkretno Gmail, kako navodiš) blokiraju skroz prijem, ne ode ni u spam. Proton Mail ih je prihvatio, ali ih je adekvatno obeležio i upozorio. Konkretno, izgleda da su ugasili stali SBB-ov mejl server, pa su poslali sa Yettelovog (CETIN-ovog), a opet se (lažno, hahah) potpisali kao SBB ([email protected]). Već su poslali nove mejlove, sa potpuno istog servera, samo su se sada adekvatno potpisali kao Yettel ([email protected]). Pa eto i druge napomene, kome stignu dva računa, da zna razlog.Ukoliko nekome nije stigao e-račun, a na Gmail-u je, iz podrške kažu da je veći problem i da se radi na rešenju.
I to je istina. S tim u vezi, koga zanima, popust za ukidanje kanala se vodi kao dodatak pod nazivom Modularni TV paket, a koji kao košta -300 dinara, tako je iskazano na računu.Ima ga u moj sbb
Ovo je stvarno prvi put da čujem da su nekome dali stari paket nakon što je prestao da postoji. Ispratio sam priču i ova opcija mi je bila pri dnu lestvice sa svim opcijama...oni su mene ostavili na starom Premium paketu bez 10-tak kanala i HBO paketa.
Kad se tvoj slučaj isprati ovo ispadne da oni izgleda nad eon platformom nemaju nikakvu kontrolu. Ko da su samo posrednici i da sve što se tiče televizije moraju da šalju UM zahtev da bi se aktiviralo. Što mi ispadne malo stvarno neverovatno da ne mogu pakete kanala da sami kontrolišu i aktiviraju.Da javim epilog sage između mene i Sjebb-a i njihovog vrhunskog novog menadžmenta Yettel-a
Dakle iako sam nedavno tačnije 15.6.2026god. produžio ugovor na 2god. sa dotičnima, oni su mene ostavili na starom Premium paketu bez 10-tak kanala i HBO paketa.
Niti su me obavestili o tome da sada imam manju ponudu kanala pošto nisam na novom Premiumu niti bilo šta po tom pitanju osim da su pod obavezno poslali uvećane račune od 1.7.2026god.
Posle gomile prepiski mail-ovima i gotovo 2 nedelje ubeđivanja sa njima, a pre toga i dva puta zvanja call centra kako bih uputio reklamaciju konačno je rešeno sve na sledeći način.
Ponovo je potpisan novi aneks na 24 meseca uz prelazak ovoga puta na novi Premium paket.
Nakon dva dana slanja sms poruke sa novim aneksom od strane SBB-a meni (jer im sistem blokira kako je navela operaterka) i mog povratnog sms-a sa porukom DA i brojem ugovora kanali su proradili.
Jeeeeeeee! 🙄
Ali ne svi koji su isključeni! 🤣
Sve ostalo je profunkcionisalo bez HBO paketa kanala
Po uputstvu operaterke koja je samnom komunicirala oko novog aneksa morao sam posle aktivacije paketa da HBO aktiviram ponovo u MojSBB aplikaciji
Ja to učinih
I ništa 24h 🤣
Kanali opet ne rade 😒
Četvrtog dana ja ponovo pozvah call centar i ponovo objasnih da mi određeni kanali ne rade iako sam pre nepunih 24h aktivirao novi aneks sa novim Premium paketom i HBO.
Tek tada po ko zna koji put svi kanali su se pojavili aktivni na mom tv-u.
p.s. Braćo mila ovako nesposobne diletante i ovako besmisleni sistem aktivacije kakav samo oni mogu da naprave zaslužuje da neko što kaže Šojić zaglavi ćorku.
Ovo je prokleti idiotizam kako se ponašaju prema nama korisnicima kada ti isključe zbog nekih njihovih zavrzlama kanale, ali zato svaki mesec uspešno šalju račune sa punom cenom.
Tu nikada ne omanu.
Dobro došli u Sjbb svet gde rade potpune neznalice i diletanti.Ovo je stvarno prvi put da čujem da su nekome dali stari paket nakon što je prestao da postoji. Ispratio sam priču i ova opcija mi je bila pri dnu lestvice sa svim opcijama...
Nemaju oni kontrolu nad svojim mozgovima samo je bitno da se uzima lova tu sve radi kao podmazani.Kad se tvoj slučaj isprati ovo ispadne da oni izgleda nad eon platformom nemaju nikakvu kontrolu. Ko da su samo posrednici i da sve što se tiče televizije moraju da šalju UM zahtev da bi se aktiviralo. Što mi ispadne malo stvarno neverovatno da ne mogu pakete kanala da sami kontrolišu i aktiviraju.
Odlično ako je tako.Kad se tvoj slučaj isprati ovo ispadne da oni izgleda nad eon platformom nemaju nikakvu kontrolu. Ko da su samo posrednici i da sve što se tiče televizije moraju da šalju UM zahtev da bi se aktiviralo. Što mi ispadne malo stvarno neverovatno da ne mogu pakete kanala da sami kontrolišu i aktiviraju.
U pravu si, sad sam pogledao na majskom računu stoji obaveštenje na dnu sitnim slovima o promeni cene. Pilićarske fore, znaju da većina ne čita to što piše sitnim slovima na dnu računa.Pogledaj i račune iz tog perioda bilo je sitnim slovima i na njemu da povećaju cene.
Bravo za tebe što si rešio.Da javim epilog sage između mene i Sjebb-a i njihovog vrhunskog novog menadžmenta Yettel-a
Dakle iako sam nedavno tačnije 15.6.2026god. produžio ugovor na 2god. sa dotičnima, oni su mene ostavili na starom Premium paketu bez 10-tak kanala i HBO paketa.
Niti su me obavestili o tome da sada imam manju ponudu kanala pošto nisam na novom Premiumu niti bilo šta po tom pitanju osim da su pod obavezno poslali uvećane račune od 1.7.2026god.
Posle gomile prepiski mail-ovima i gotovo 2 nedelje ubeđivanja sa njima, a pre toga i dva puta zvanja call centra kako bih uputio reklamaciju konačno je rešeno sve na sledeći način.
Ponovo je potpisan novi aneks na 24 meseca uz prelazak ovoga puta na novi Premium paket.
Nakon dva dana slanja sms poruke sa novim aneksom od strane SBB-a meni (jer im sistem blokira kako je navela operaterka) i mog povratnog sms-a sa porukom DA i brojem ugovora kanali su proradili.
Jeeeeeeee! 🙄
Po uputstvu operaterke koja je samnom komunicirala oko novog aneksa morao sam posle aktivacije paketa da HBO aktiviram ponovo u MojSBB aplikaciji
Ja to učinih
I ništa 24h 🤣
Kanali opet ne rade 😒
Četvrtog dana ja ponovo pozvah call centar i ponovo objasnih da mi određeni kanali ne rade iako sam pre nepunih 24h aktivirao novi aneks sa novim Premium paketom i HBO.
p.s. Braćo mila ovako nesposobne diletante i ovako besmisleni sistem aktivacije kakav samo oni mogu da naprave zaslužuje da neko što kaže Šojić zaglavi ćorku.
Ovo je prokleti idiotizam kako se ponašaju prema nama korisnicima kada ti isključe zbog nekih njihovih zavrzlama kanale, ali zato svaki mesec uspešno šalju račune sa punom cenom.
Tu nikada ne omanu.
Zato i pišu na dnu sitnim slovima.znaju da većina ne čita to što piše sitnim slovima na dnu računa.
Bravo! Takodje su veoma napadni agenti iz SBB-a postali, tj to je Yettel sad. Veoma dosadni, što pre kupovine kompanije tvrdim da nije bio slučaj po mom iskustvu. Pokušavaju ucenama da te nateraju na aneks, jedini razlog što to rade je: dobijaju procenat po potpisanom ugovoru? Drugo ne znam šta moze biti.Da javim epilog sage između mene i Sjebb-a i njihovog vrhunskog novog menadžmenta Yettel-a
Jeeeeeeee! 🙄
Ja to učinih
I ništa 24h 🤣
Kanali opet ne rade 😒
Tu nikada ne omanu.
Tako je ali po meni za tako bezobzirno ponašanje prema korisniku taj radnik/ca koji tako postupa zaslužuju ozbiljno kažnjavanje od strane menadžmenta.Bravo za tebe što si rešio.
A koliko god da niste verovali, ono moje tumačenje se ispostavilo kao 1/1 tačno.
To nije firma to je stoka udružena u jednu mafijašku pohlepnu organizaciju.Zato i pišu na dnu sitnim slovima.
Moje iskustvo sa provajderima je da je Yettel najgori pilićar od svih ostalih pilićara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari