Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Niko ništa ne odgovori, verovatno nema takvih iskustava, ali moguće je odustajanje od ugovora/aneksa, naravno. Ne znam proceduru, ali čim to prođe, možeš otići u A1. Rok za to je 14 dana, kao i za ostale ugovore zaključene na daljinu. Sve i da iz bilo kog razloga to ne bi bilo moguće, npr. prošlo je 14 dana, uvek možeš prevremno da raskineš i platiš simbolične penale.
Bio sam u A1 poslovnici i rekli su mi 50GB internet to je onaj Neo Surf mogu da mi daju za 1800 din, manje ne moze nikako, kada sam zvao call centar u A1 rekli su mi da popuste daju samo u poslovnici za prenos broja, nista nije htela da mi ponudi, nasao sam agenta on mi rekao rekao 40,50% moze da mi da, ali se ne javlja, ispalio me izgleda. Ostavio sam i u Virtuelni shop na sajtu A1 kontakt da me pozove agent za prenos, cekam i to, ako nema nista povoljnije (barem Neo Surf za 1200 da mi daju) ostacu u Yettel M za 2200.

Zvali me sad. Pitaju šta bi mi odgovaralo od paketa, ja reko Yettel M.. Kažu imamo ponudu 40% na 2 godine, rekoh ne odgovara mi.. Voleo bih dobiti 50% uz barem 6 meseci po dinar.. Ostavila me na čekanju, vraca se i kaze nudimo v 50% x 24 kao dugogodišnjem klijentu.Pitam za neki mesec po dinar, kaze nemamo tu ponudu. Ja im kažem da su tu ponudu davali pojedinim ljudima pre 5 dana, zašto bi mene izdvajali, što sam ja gori od nekog drugog kao klijent.
Kaže ne mogu to da daju jer nemaju takve ponude više. Pomenuo sam da mi se ne dopada tako nešto i da bi onda prešao u A1. Ona kao zašto da prelazite kad vam je ova ponuda u paketu bogatija od ponude u A1.. Bla, bla..
Na kraju mi rekla da ce me pozvati oko 16h i da razmislim za 24x50%..Ja joj rekao da ne verujem, ali neka pogleda sa nekim šefom da li moze par meseci po 1 din, zadovoljan sam mrežom, kao što i jesam...
Čekam da se čujemo ponovo..

P. S. U toku razgovora povučem prenos broja na pripejd.. 😁

Samo racunaj da ako se ne dogovorite kod tog drugog poziva, u slucaju da za neki dan podneses zahtev za prenos u a1, budi spreman da ce te samo pustiti u a1, bez poziva.

Poslednja izmena:
Prešao bi sa prepaida na ovaj Go Extra, realno slabo trošim i minute i net jer sam 99% vremena kući a ovo mi treba kad sam to malo van kuće ili kad nestane struja. Koliko često menjaju cene kada si pod ugovornom obavezom? Gde o tome obaveštavaju?

Prilozi

• Screenshot_2026-10-05-10-18-01-592_rs.telenor.mymenu-edit.webp
    Screenshot_2026-10-05-10-18-01-592_rs.telenor.mymenu-edit.webp
    29 KB · Pregleda: 43
Samo racunaj da ako se ne dogovorite kod tog drugog poziva, u slucaju da za neki dan podneses zahtev za prenos u a1, budi spreman da ce te samo pustiti u a1, bez poziva.
Računam, pročitao sam ovde tu nebulozu,nema logike.. Valjda baš treba tad da zovu i spreče nečiji prelazak u drugu mrežu, jer ja sad na primer još uvek nisam pretnja da idem iz Yettela, oni to ne znaju, misle da ću ostati na ovom i plaćati po punoj ceni, eventualno preći na pripejd.

Računam, pročitao sam ovde tu nebulozu,nema logike.. Valjda baš treba tad da zovu i spreče nečiji prelazak u drugu mrežu, jer ja sad na primer još uvek nisam pretnja da idem iz Yettela, oni to ne znaju, misle da ću ostati na ovom i plaćati po punoj ceni, eventualno preći na pripejd.
Potpuno si u pravu, mogu te zezati sa tih 50% jel još nisi pretnja, al čim dobiju od A1 zahtev za prenos, zvaće te sa 9 ili čak 12 meseci po dinar samo da ne odeš u A1-
Kao što sam pisao sa Mts-om imaju dil i ne trzaju se puno ali za svih 5 brojeva me zvali i nudili, al ja ih nisam ni slušao samo sam im rekao da mi puste brojeve, jer nisam hteo da ostanem. Sad mi je u toku i 6-ti broj za prelazak u Mts, stigla mi kartica od Mts-a i sad čekam da me pozovu i za taj broj. I sve na Mts-pripeid.

@yuga ,da,ali stvarno postoji mogućnost ako se sad ne dogovorimo da me puste kad podnesem zahtev u drugu mrežu, jer do malo pre sam imao zahtev za prenos na pripejd pa su me zvali i zbog toga i zbog kraja ugovorne obaveze.. Ne bi bio prvi slučaj da ne zovu posle.

Prešao bi sa prepaida na ovaj Go Extra, realno slabo trošim i minute i net jer sam 99% vremena kući a ovo mi treba kad sam to malo van kuće ili kad nestane struja. Koliko često menjaju cene kada si pod ugovornom obavezom? Gde o tome obaveštavaju?
Nema promene dok si pod ugovor , ja imam Go extra + i net se prenosi

kod tebe verovatno isto se prenosi , pogledaj sta pise, ;Vise informacija ''

Prenosi se 3 meseca da, minuti i net, net moze da se koristi i u ZB i Grckoj.

@yuga ,da,ali stvarno postoji mogućnost ako se sad ne dogovorimo da me puste kad podnesem zahtev u drugu mrežu, jer do malo pre sam imao zahtev za prenos na pripejd pa su me zvali i zbog toga i zbog kraja ugovorne obaveze.. Ne bi bio prvi slučaj da ne zovu posle.
možda ali možda samo neke koji su pripeid ceo vek. Lepo ti pišem da su mene svih 5 brojeva i to sa pripeid na pripeid zvali i nudili. A siguran sam da ako pokušaš sa postpeida da odeš u A1 na postpeid 100% će zvati, al ako se bojiš veruj mi da sa 50% popusta u A1 bićeš prezadovoljan i paketom i cenom al izaberi unapred šta bi želeo.

Evo da vam svima napišem, malo pre me zvala operaterka iz yttečića da vidi šta može da učini da ostanem.
Pomenuo sam joj yettel go extra+ za 799 dinara. Ono njino "Žao nam je" to nemaju u ponudi, mok reko onda 12x 1 i 12x 50% ni to ne može, može 6 meseci hahahaha.
A ja joj ladno kažem: Gospođo pa vaši paketi su daleeeeko skuplji od drugih u startu sa tih 50% je tek normalna cena kod drugih. a ne želim da pristanem ne ništa drugo osim toga.
A posebno zbog zavlačenja i menjanja cene 6x za telefon i ugovornu obavezu u Vršcu, i da joj kažem šta se desilo ona posle 5-6 sec prekinula vezu hahahaha.

Upravo završio dogovor.
Dobio sam 6 meseci 1din,ostatak 50%,Yettel M...
*****ali te debelo, al svako odlučuje o svojim parama. Ja im moje ne dam, za iste pare te koje si dao ja imam U mts najjači paket a skoro i u A1. Sa mnogo više rominga a u Mts imaš i App kao i kod yetelčića. Kad ih otkupi neko drugi ili oni imali normalne cene možda se i vratim.

Sto bi dete reklo, "pokvario" si je... pa je spustila slusalicu...

Imaju oni odmah spremno 12 x 1 dinara i 12 po 50% popusta.
Baš sam ja pregovarao za broj majke. Saslušao sam njihovu ponudu i prostom matematikom sam joj objasnio da ću joj dati Globatel prepaid broj gde za 370 dinara mesečno ima neograničene minute i razgovore sa napakovanih 300GB i da se nikako ne isplati njihova ponuda za Yettel 7 24 x 50% i da puste broj na prepaid jer ima dual sim telefon pa će pozive primati na primaran broj, a zvati sa Globaltela pa će vremenom izbaciti njihov broj iz upotrebe. Na prvu je rekla, ako vam damo 12x1 dinar i 12x50% da li bi ste ostali. Odmah sam pristao na tu ponudu.

Koji je to paket u Globaltelu koji za 370din ima neo minute?

Baš sam ja pregovarao za broj majke. Saslušao sam njihovu ponudu i prostom matematikom sam joj objasnio da ću joj dati Globatel prepaid broj gde za 370 dinara mesečno ima neograničene minute i razgovore sa napakovanih 300GB i da se nikako ne isplati njihova ponuda za Yettel 7 24 x 50% i da puste broj na prepaid jer ima dual sim telefon pa će pozive primati na primaran broj, a zvati sa Globaltela pa će vremenom izbaciti njihov broj iz upotrebe. Na prvu je rekla, ako vam damo 12x1 dinar i 12x50% da li bi ste ostali. Odmah sam pristao na tu ponudu.
Ma znam al ja sam već prebacio 5 broja i vrv sam im na crnoj listi hahaha, i ne daju mi 12x1 i 12x 50%

Koji je to paket u Globaltelu koji za 370din ima neo minute?
Ok pogrešio čovek što se ljutiš, ima 100 minuta

Koliko bese max imaju fore da prebace broj u drugu mrezu od momenta podnošenja zahteva?

****ali te debelo, al svako odlučuje o svojim parama. Ja im moje ne dam, za iste pare te koje si dao ja imam U mts najjači paket a skoro i u A1. Sa mnogo više rominga a u Mts imaš i App kao i kod yetelčića. Kad ih otkupi neko drugi ili oni imali normalne cene možda se i vratim.
Znam da se u MTS dobijao dobar paket za dobru cenu, ja sam hteo da uzmem 5ica L, za ove novce koliko košta Yettel M, ali nije mi se prelazilo jer mi je stabilnija mreža Yettel,plus što mi je HBO nalog vezan na 2 tv-a koji nisu moji..Mislim da bi ostao u Yettelu i da mi nisu dali 1din pristao bi na 24x50% jer mi je bolji signal od A1, (u mom slučaju) , ne znam kakav je MTS... Odgovara mi DIL sa 6 meseci 1din,korektna ponuda za Yettel M.

Upravo završio dogovor.
Dobio sam 6 meseci 1din,ostatak 50%,Yettel M...
Odlicno, ja sam se debelo zeznuo onda posto sam na prvu pristao na 24/50%. Moracu da raskinem ugovor na daljinu i predjem u A1 ako nadjem 40% popust na Neo Surf da smanjim stetu.

Samo ne znam da li prvo raskidam aneks pa onda podnesem zahtev, ili mogu odmah u A1 ako dobijem popust, posto se prelazak u drugu mrezu smatra raskidom ugovora?

5Gb interneta, ali su neo minuti u Globaltelu, to je zackoljica.
Minuti su neograničeni ka svim mrežama, dobijeno u promociji kada sam pre godinu i po dana radio zahtev za prelazak u A1 i Globaltel je onda ponudio 6 meseci besplatno 1000min/sms i 30GB pa se sada održava samo sa tom kombinacijom.
Što je najžešće i ne koristim taj broj, već samo održavam.

Edit: @Aca. Paket je samo da održava već dobijenu promociju.

Poslednja izmena:
5Gb interneta, ali su neo minuti u Globaltelu, to je zackoljica.
Aha, hvala na pojašnjenju. Sad vidim da pise u dodatnim informacijama na sajtu da ti paketi imaju i neo minute za Globaltel.

To 12x1 din više daju za manje pakete, koliko sam ispratio u temi, a retko se dobije 12x1 din za skuplji,oni više idu uz 9 i 6 meseci iz 1 din..
Ali pazi ovo, ne znam da li si ispratio moje predhodno pisanje.
Ja sam prvo podneo 27 septembra zahtev za prelaz na pripejd.. Pa sam povukao zahtev danas u toku razgovora jer su me ovde na temi dvoje-troje upozorili ako ne prihvatim tu poslednju njihovu ponudu kad me zovu, da ce me pustiti da predjem u drugu mrežu bez poziva i pored toga ako podnesem zahtev za prelazak u drugu mrezu...
Verovatno bi sve bilo drugačije da sam sačekao istek ugovora i podneo odmah zahtev za prelaz u A1, onda bi se natezali drugačije...

Jel istina da kada se raskine aneks ugovora ne moze narednih 2 meseca da se predje u drugu mrezu?

Ja ću s Yettel da poludim! Pisala sam im da mi pošalju otkup ugovora iako sam ušla u fazu gde je obnova moguća, samo poziva nema, a ja moram online s A1 tako da samo treba otkup da završe. Šalju me u poslovnicu. Lepo im kažem da zbog postoperativnog postupka ne mogu da se krećem, a mora lično, doslovno mi žena rekla boli je uvo za to. Ja ne mogu da verujem kakvo su zlo.

Jel istina da kada se raskine aneks ugovora ne moze narednih 2 meseca da se predje u drugu mrezu?
Ja raskinuo ugovor 27.08, platio za tih 6 meseci razliku u ceni (takozvane penale) i predao za prelazak u Mts, dobio sam karticu i očekujem da ću noćas da pređem u Mts

Nazad
Vrh Dno