Šta je novo?

Oppo Find X10 Serija

• Začetnik teme Začetnik teme duki92
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dobar review. Ima prevod audia na engl.

Kinezi odlepili načisto. Manje više očekivana cena. Ja sam mislio da će tražiti i 2000e za pro max. Koliko su poludeli to je posebna priča.

Drzati stare telefone dokle god se može a ako treba da se kupi nešto onda da se jure stariji flagship modeli.

Ponovo se slažem sa ovim Kinezom.😂 To nikako nije dobro..

Odgledao malopre taj poslednji video i baš mi se sviđa telefon. Fin dizajn, odličan ekran bez privacy hendikepa, odlične kamere a pogotovo wide koju obično zapostave a ja je često koristim.

Terajte se i Samsung i Xiaomi, glupi prepisivači jedni od drugih... iduće godine možda ovo nabavim. Ali čekaću pred kraj godine da padne cena ispod 1000.

Šteta što mu je cena u EU 1700e 😂

I onda borba sa kineskim romom.. mučenje bez garancije. I to sve za 900e.
Ponovo deluje nekako preskupo.

Jer legit s27u će 3meseca posle predstavljanja da košta 900e sa full garancijom.
Šta god mislili o Samsungu opet će biti mnogo bolja kupovina od ovog Kineza

Poslednja izmena:
Cene na KP:

Oppo Find X10 Pro Max [CN Verzija]:

• Oppo Find X10 Pro Max 12GB/256GB - 1119€
  • Oppo Find X10 Pro Max 12GB/512GB - 1225€
  • Oppo Find X10 Pro Max 16GB/512GB - 1309€
  • Oppo Find X10 Pro Max 16GB/1TB - 1479€
----------------------------------------------------------------------

Oppo Find X10 5G [CN Verzija]:

• Oppo Find X10 12GB/256GB - 919€
  • Oppo Find X10 12GB/512GB - 999€
  • Oppo Find X10 16GB/512GB - 1140€
  • Oppo Find X10 16GB/1TB - 1310€

Vi što imate iskustva sa CN verzijama softvera u poslednje vreme. Jel mogu da se side-loaduju sve Google aplikacije esencijalne? Ima li još nekih problema?

Samsung je prestao da me zanima od kada sam video privacy ekran uživo i "LCD" gamma shift između različitih delova ekrana, koji ne mogu da ne vidim čak i kad gledam dirketno u njega. Xiaomi je još gori koliko vidim sa snimaka. Mogu i za 600€ da ih daju - neću.

@Aibo a što ne bi išao sa globalnom verzijom nekog od aktuelnih modela? Ili si se baš zaljubio u x10?

Par stvari mi je ovde baš kliknulo fino.

1. Dizajn, ne volim kineske ultre sa okruglim ostrvima. Nosim telefone bez maski, probao sam Xiaomi 15 ultra i meni je bio loše balansiran u ruci, plus strašno klackanje na stolu. Jedina dizajnom prihvatljiva Ultra mi je Samsung.

2. Kamere su ovde jako blizu kvaliteta sa Ultra modela koliko vidim. Pogotovo ultrawide kamera odlična i sa velikim 200MP senzorom. Često je koristim i meni lično je bitnija od telefoto. Koristim je delom i za posao (shorts na YT) pa mi nije problem da platim više da bi tu napravio lep pomak.

Generalno ne žurim a tvrdoglav sam kad zapnem za neke sitnice. 😄 S24+ mi lepo radi i hoću da odaberem nešto baš za dušu iduće, pa opet miran jedno 3g. Sada samo lovim ono čemu ću pratiti cene, pa shopping verovatno iduće godine.

95% isti telefon i X9 pro je skoro sigurno pametniji izbor, ali što Barney is How I Met Your Mother voli da kaže - new is always better. 😄

Nego, dok gledam kako ekran ostaje fantastično vidljiv pod velikim uglom kad ga spušta na sto... Mislim da sam se malo napalio.

Gledam sada i X9 Pro je jeftiniji lepih 300e u CN varijanti. Nas baš deru sa tim global cenama. 😑 Koliko vidim sve se ostalo reši, samo eSim ne može.

To je još i mala razlika. Ovaj novi će se razlikovati u ~700e. Gotovo neverovatno.

Mislim da možeš i esim da podesis preko odgovarajućih sim adaptera koji se kupuju na aliju

Baterija u EU verziji manja nego x9 pro.. 7150mah.

Ako ništa preorder giftovi su kao nekada što ih je Google delio 😂

Poslednja izmena:
Niklo opisa na YT ko pečuraka posle kiše. Kamere vrhunske a ultrawide posebno kida. Osušila je potpuno iP 18 pro i Xiaomi 18 pro. Jedino je masa malo jača sa 235g ali tri velika senzora i baterija ogromna, pa je razumljivo. Baš mi se sviđa telefon, samo sam čvrsto rešio da moram prvo da se obnovim autom i da ne trošim novac na sitnu tehniku do tad. Sada ide borba sa samim sobom. 😅 Ključno je oktobar da odolim a onda ću lako dalje još jedno 6~8 meseci.

Nazad
Vrh Dno