Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Imam na Indiji nekih 16k kredita. Vidim da pominjete Ukrjainu. Da li su generalno cene slične kao u Indiji? Otovrio bih i Ukrajiniski nalog, pa preko Applepay kupio par stvari koje traže klinci, a kredit sačuvao za PS plus. Dodouše verujem da će se situacija sa vaučerima stabilizovati kada prođe preorder za GTA 6.

Izbegavam Indiju jer ako napravim ima samo da srljam da kupujem i jurim dopune. A realno imam dobro isplaniran backlog i disciplinovano igram prvi put u životu.

Mislim da sam procitao negde pre mozda godinu dana da su banovali neke ukr naloge kad provale da nesto "nije u redu", tako da se ja ne bih petljao sa tim. Kombo Indija i Turska i više nego dovoljan.

Turski nalog nisam otvarao. Dopune koliko vidim mogu na enebi da se kupe. Da li sve prolazi regularno?

Dopuna balansa i kupovina igara ide lagano, dok je kupovina PS+ pretplate malo teza, mora neki residential vpn, tj neki koji ne detektuju, klasični ne prolaze.

Da li je neko u skorije vreme kupio dopunu na amazonu India,kad god udjem ili nema ili je nedostupna?

Uspio sam sada da kupim PS Plus Essential preko Japana,sa paypal. izadje oko 38e,dok je extra 66e ,a premium 78e.

Nazad
Vrh Dno