Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Evo Update 9tka Samo manje da zauzima nego 8.5 Necu znati dok ne instaliram

Screenshot_20261006_153646_Software update.webp

Poslednja izmena:
Ono što sam prvo primetio i morao da promenim su zoom, veličina fonta i ikona.
Nekako mi je sve bilo predimenzionirano.

Možeš da iskljčiš taj novi default search preko home screen podešavanja, a onda da dodaš u vidžetima raniji google search koji možeš da pomeraš.

Za sada neki feedback je da telefon se manje zagrejao nego kada radi mesecne zakrpe tj instalaciju istog. Nekih 10-15% je pojeo dok je sve "naleglo" i sada radi isto kao i pre. Po meni vise glatko nego sa 8.5. U svakom slucaju zadovoljan

41332.webp

Bukvalno primecujem samo vece ikonice u status baru (bolje), kao i ogromne (prevelike) indikatore za ton i brightness u quick panelu. Ostalo je sve meni isto.

Zašto ne mogu google pretragu da pomerim gore? Stoji sada iznad prvog reda ikonica app (Telefon, kontakti...)?

Meni je dovoljan i ovaj Horizon Lock.
Mada više i nemam neku potrebu za snimanjem...

Kako smanjiti vece ikonice u status baru kao i ogromne indikatore za ton i brightness.U Podesavanjima je podeseno na najmanjw zum ekrana font default i to,a da ne mora da se ide u developer mod

Jel se vama promenio prikaz notifikacija na zakljucanom ekranu? Kod mene se prikazuju u dnu, ispod otiska prsta, zna li neko kako da ih pomerim naviše?

Jel se vama promenio prikaz notifikacija na zakljucanom ekranu? Kod mene se prikazuju u dnu, ispod otiska prsta, zna li neko kako da ih pomerim naviše?
Ja mislim da nisam nikad ni imao notifikacije na zakljucanom ekranu na ovo novo cudo od s25 nego napamet s vremena na vreme gledam,Zlatni Note8 sto sam imao Sijao je kao bozicna jelka za notifikacije bateriju sve zivo a ovde nista.

Koliko vidim, Samsungov dialer i dalje ima sivu pozadinu kad se upali tamna tema...

Sinoć odradio ažuriranje, danas u podne aplikaciji vidim da stoji poziv sa whatsappa i pomislih da su objedinili kao na IP. Međutim samo taj jedan stoji, ostalih poziva nema

Nazad
Vrh Dno