Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Trenutno sam Yettel korisnik, ugovor mi ističe za 10-tak dana

Tražim najbolju ponudu za optički internet + TV i mobilni telefon, Beograd - Novi Beograd, Bežanijska kosa
Ugovor za mobilni paket (Yettel) mi takodje istice krajem oktobra tako da mogu da objedinim i sve u jedan paket.
Zanima me najpovoljnija ukupna ponuda za 24 meseca pa molim agente da mi pošalju ponudu u PM.
Hvala unapred!

Molim da mi se javi agent iz Yettel-a, vezano za Moblini Net + TV.

Novi korisnik

Ističe mi za nekoliko dana UO u Yettelu za optički net a mobilni broj mi je trenutno u A1 prepaid. Tražim najbolju ponudu za optički ili bilo koji drugi kućni net i mobilni postpaid paket.
Lokacija Novi Sad, Železnička stanica, optika je sprovedena u stanu.

Istice mi uskoro box 4 paket mts. Mesto Klupci kod Loznice. Interesuje me a1 kucni net ali ne znam koliko mi je dobra pokrivenost i koja ce brzina biti u pitanju.

Potreban agent za A1 5G KucniNet, Novi Sad.
Zgrada je nova, tek se useljava, provucena je MTS optika pa pretpostavljam da A1 optika nije jos uvek moguca?

Здраво, нови сам корисник, у потрази за најбољом понудом интернет и тв пакета. Локација је Ниш, у згради постоји MTS, Yettel и Јотел оптика.
Молим све агенте да ме контактирају са информацијама о цени, уговорној обавези и евентуалним додатним погодностима.

Potreban agent za A1 5G KucniNet, novi korisnik.

Zdravo svima,
podneo sam zahtev za raskid ugovora sa Yettel (optika, Pančevo) usled neadekvatne ponude za obnovu ugovora. Voljan sam da nastavim saradnju, naravno pod normalnim uslovima za produženje.
Ugovor istekao 26.9.2026.
Naravno, otvoren i za ponude A1. MTS ne želim.

Istekao ugovor za tv i internet. Potrebna ponuda.

Beograd, adresa ima uslove za sve operatere. Hvala.

Potreban agent za A1 Kućni Net, 50/10, novi korisnik.

Potrebna ponuda za A1 5G kućni net, može ponuda i za i A1 5G kućni net + TV. Lokacija Varvarin, od danas i kod nas dostupna A1 5G mreža.

Upravo raskinut ugovor sa SBB. Lokacija je Beograd, Rakovica.
Treba mi iskljucivo internet i od kanala bukvalno samo Arena Adrenalin.
Moze bilo koji provajder

Dobar dan, imam vec dosta paketa u MTSu i za potpisivanje jos jednog ugovora nismo dobili neku dobru ponudu. Potrebna mi je ponuda mts / supernova i A1 5G.
Prioritet mi je kvalitetan, stabilan, neogranicen internet, a zainteresovan sam i za paket internet + TV + fiksni telefon.
Lokacija Smederevo.

Jedan ugovor SBB istekao a drugi istice na drugoj adresi uskoro. Treba mi ponuda za oba. Hvala unapred

Nazad
Vrh Dno