Problem je što si ti ubacio auto kao za trke i tako se ponašaš sa 900Nm kao da to nekom treba ovde, ima to i EV za poređenje:Problem je što ti svoje zaključke baziras na izveštaju veštačke inteligencije, a nisi vozio oba da možeš da uporedis u realnom životu. Torque konverter uvećava obrtni moment 2-3 puta u odnosu na obrtni moment motora. 3.0 dizel ima 300nm na ler gasu, kad krecem iz mesta imam 900Nm. Nakon toga od 1500 obrtaja imam 700Nm na raspolaganju stalno. Ja ne znam sta ste vi vozili pre EV kola pa se toliko oduševljavate.
Ovde niko nije uzeo EV za trke, a ni da plaća suludu registraciju za 3.0, a ni da puni gorivom 3.0. To nikog u ovoj temi ne zanima.
EV je toliko prestigao SUS i to klasičan EV da i to poređenje postaje tužno, porodičan veliki auto oduva Ferari, akcenat veliki i porodičan:
Molim te probaj neki EV ekvivalentno napucanom BMW a ne neki Twingo ili Reno Zoe pa poredi uzbrzanje i šta god, ludo je, obrtni moment odmah dostupan, a verujem da tvoj BMW nije ni prići ovim mašinama iznad u klipovima. Nema menjača, nema šta da se pokvari, nema dpf, adblie itd. Prdnosti koliko hoćeš.