Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Prenos iz A1 u Yettel na prepaid, nisu zvali. Ne znam da li ima veze jer je uhvatio vikend. Pozivom na 0601234 nude 30% 24m. Ne prihvatam.

Ako ima A1 agent sa boljom ponudom, pustite pp.

pobrisan off-topic. pročitajte u prvoj poruci za šta je ova tema

Istekla dva ugovora u MTS-u: Senior i Soko Lite.
Ako ima agenata koji mogu da ponude dobar popust za ostanak u MTS-u rad sam da ih čujem.

Potreban agent za prenos broja iz Yetella u Mts

Istice ugovor u MTS, razmatra se prelaz u A1 ili ostanak u mts uz dobre uslove.
Subotica

Istice ugovor u A1, pa bih presao u MTS ili pak ostao u A1 ako neko ponudi dobre uslove.
SM

Ističu mi ugovori za tri mobilna telefona u mts-u krajem ove nedelje. Prenela bih sva tri u A1. Lazarevac.

Poslednja izmena:
Ističe mi ugovor u novembru na yettel 20 paketu, ako bi ponudio neko slično za do 1500 din mesečno ostao bih na Yettel-u ili se prebacio u drugu mrežu.

Pozdrav, tražim ponudu za prelazak sa A1 na MTS mrežu, molibni postpaid tipa 5ica S.

Hvala unapred

Potrebna ponuda za PostPaid paket okvirno sličan paketu Bit Start ili 5ica S MTS. Bilo koji operater dolazi u obzir. Trenutno sam na prepaid u A1.

Ponuda za mts jedan opticki internet u zgradi i jedan adsl internet 50/8 (bakarna zica) i fiksni broj za njega u kuci, sve na jedno ime

poz, istice ugovor u A1 1.11. NeoUltra, pa bih presao u Yettel na Mobile L ili ostao u A1 na NeoUltra ako neko ponudi dobre uslove ( pod ovim podrazumevam najmanja 50% popusta kroz celu ugovornu obavezu ). Novi Beograd.

Istekla ugovorna obaveza u MTSu, potreban agent sa ponudom za produženje.

Istice mega plan za 20 dana u a1, hocu da predjem u yetel ili mts.

MTS Prepaid trenutno, dva broja, oba bih da prebacim na postpaid.

Zvali su me iz MTS call centra, kažu da ne mogu nikakav popust da mi daju. Ako neki agent može da ponudi neki dobar popust tipa 50-70% (video sam ovde da je moguće), može da mi piše u DM. Paket 5ica S.

Za A1 imam već ponudu agenta 40% na paket NEO Super, ako neko ima bolju ponudu tj. veći popust za ovakav paket neka piše u DM.

Hvala.

Nazad
Vrh Dno