Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Najveci "problem" su televizori i racunari, jer se ne smatraju kao prenosni uredjaji.
Jedina mogucnost je da se napravi porodica i samo preko telefona/tableta, za tv i racunar nek se uzimaju solo pretplate.

Ma rešili su to da okončaju, provale sve fore. Nije održivo na duže staze da im dovijamo.

Kod mene sa maila koga je uplaćeno i glava porodice nema premium, drugi član ima. Može li da se reši nekako? Što je nagore nemam gde ni da im se obratim da ne radi, lutao sam gde da pišem i nisam našao.

Auh, juče mi bila obnova, vidim traži UPI verifikaciju, jesu li nam ovo došli glave jesu? 🙁 U CG još uvjek nije podržan YT zvanično pa sve da oću i da platim regularno, ne može.

Ja sam zvanično prešao na ilegalu, na svim platformama. Ne verujem da će uskoro da se nađe neki backdoor, a i pitanje je koliko bi potrajao.

Auh, juče mi bila obnova, vidim traži UPI verifikaciju, jesu li nam ovo došli glave jesu? 🙁
Иста ствар, данас обнова, тражи верификацију...потрајало је мјесец дана🙄

Meni je obnova 11.10. i danas uđoh na indijski nalog da pogledam kakva je situacija. Odmah mi je iskočilo da moram da verifikujem UPI kada sam otišao na načine plaćanja. Obrisao sam postojeći UPI i dodao isti taj ponovo. Sada mi opet izgleda kao pre nego što je tražio verifikaciju, tj. ništa se ne crveni. Čekam 11. pa ću videti da li je upalilo.

Poslednja izmena:
Пробао и ја јуче да обришем тај који сам имао и додам исти, па пошто ми је инстант тражило верификацију, пробао сам и други, па ми је опет инстант тражило верификацију и одустао сам. Издржаћемо 4-5 дана, ваљда, па ако се не пронађе неко рјешење тешка срца ћемо морати да одрадимо бар мјесец дана на 4 пута скупљој српској претплати... По свему судећи, сви Лесији ће полако да се врате кући 🙃

Postavio sam prosli put izmisljeni UPI i uspeo sam da produzim YT...Medjutim sad mi opet ne dozvoljava trazi mi verifikaciju metode placanja!Ima li neko resenje?

Bio bi red da pročitaš par postova unazad.

Nazad
Vrh Dno