Mi smo na poslu kupili Krups za Dolce Gusto kapsule. Košta oko 10.000 din u lokalnom supermarketu. Kafa nije ni blizu espressu iz aparata, ali je to generalno prihvatljiva i jednostavna varijanta za pripremu kafe i drugih napitaka. Najčešće pravimo Dolce Gusto Cortado i bude lepa pena, blaga i kremasta kafa. Sviđa mi se to što se na aparatu podjednako jednostavno (sa gotovo nula truda oko pranja i održavanja) može napraviti i kapućino, topla čokolada itd. Jedina mana mu je relativno mali rezervoar za vodu, pa moramo da ga dopunjavamo više puta u toku dana.Može li mi neko dati preporuku za aparat na kapsule? Nisam nikad imao aparat za kafu, ne pijem je mnogo dnevno, nego eto čisto da probam i imam kući nešto, dakle nisam zahtevan.
Kod kuće imam aparat za espresso i to je stvarno nešto sasvim drugačije.Tako nešto bi mi odgovaralo. Voleo bih možda i da uživam nekad u ozbiljnijem aparatu, ali ne mogu da se bakćem i sa mlinom, pranjem detaljnim, i učenjem celog procesa pravljenja kafe.
Ovako nešto na dugme mi najviše odgovara, bez mnogo mozganja i problema.
Zanima me, za koji mlin si se ti odlucio? Pretpostavljam da koristis konusne nozeve, ne ravne? Svi ovi lokali gde se ja odusevljavam sa njihovim kafama koriste fiorenzato, ali ne znam tacno koji i koje nozeve ima u sebi. Retko gde vidjam mazzer mlin, o eureci tek da ne pricam koliko je nigde nema.@mstojanov dakle, validno je da razgovaras sa baristom iz tog lokala, ali kao neko ko je ljubitej klasicnog espressa, a imam setup slican tvom, ne bi verovao koju razliku prave nozevi, recimo imao sam priliku da se igram sa razlicitim mlinovima, pa cak i sami Italijani Mazzer vs Eureka cine znacajnu razliku u ukusu a ako u pricu ubacimo Mahlkonig tek onda je shot znacajno drugaciji, stoga po mom misljenju mlin je taj koji pored vode i naravno same kafe pravi najvecu razliku, a ovo za apart je apsolutna nebuloza, jer sam koristio i Slayer v3 i svoju Biancu paralenon i sto se tice espressa, dosao do zakljucka da je to najmanje bitna stavka...
Imaju kada porucis pickup opciju za preuzimanjeJel moze da se ode do przionice i tamo uzme kafa? na sajtu ne videh adresu...
Istina. Probao sam jednom kapsulu otkad uzeh Xiaomi i čak i Lavazza s pijace djeluje gourmet u odnosu na to.Uzmi aparat sa presurizovanom korpom i kupuj mlevenu Lavazzu sa pijace. Jeftinije, a bolja kafa.
Bago ili najbolje KPDa li neko zna gde naci posudu za vodu za nesspreso latissima aparat
Možeš da probaš da kontaktiraš Nepresso.rs direktno 0800 253 253 ili +381 11 41 55 980 od 09:00 do 17:00 i pitaš.Da li neko zna gde naci posudu za vodu za nesspreso latissima aparat
Na KP nemaBago ili najbolje KP
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari