Šta je novo?

A1 Kućni Net (4G) - JEZIVO ISKUSTVO!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

trancephorm

Čuven
Učlanjen(a)
16.05.2005
Poena
620
Manje više mi nije ništa drugo ostalo nego da im radim o reputaciji i progutam gubitak od nekih otprilike 12000 din. I rado ću to učiniti ovde.

U kratkim crtama, 4G mobilni internet im je radio ok u Barajevu do otprilike aprila ove godine, kada počinju da se gube paketi i usporava se link do nepodnošljivosti. Većina operacija nije mogla da se završi normalno, pogotovo kada je u pitanju iole veći download tipa >1 MB. Probano sa više različitih kompjutera, sistema, preko kabla i preko wifi. Posle oko 2-3 meseca dopisivanja i nekoliko razgovora sa podrškom, nisu se udostojili da dođu na lokaciju i uvere se sami nego su bili u stanju da izjave da je sa linkom sve ok. Uputili me da se žalim državnim instancama, zašta stvarno nemam poseban živac, te sam rešio da ih upitam koliko bi koštao prevremeni raskid ugovora. Dobio sam odgovor 23 juna 2026 da bi to iznosilo 7.044,00 din. U tom momentu lakše mi je bilo da držim modem kod sebe i eventualno ga iskoristim na drugoj lokaciji (jer sam u Barajevu morao da pređem na Yettel 5G koji radi besprekorno), nego da im ga vraćam i da im uz to plaćam otkaz jer sam zaključio da mi je pretplata još tih nekih 7 meseci po nešto više od 1000 din, dakle do kraja godine. Međutim, pogrešio sam i sad pre neki dan dobijam podsetnik da mi ugovor traje do jula 2027, te sam ih opet pitao putem maila koliko bi me koštao prevremeni otkaz ugovora, očekujući da je cifra malo manje pošto je kraj ugovora bliži. Međutim 16. avgusta dobijam informaciju da je sada naknada 8.918,00 din, dakle skoro 2000 din veća nego 23. juna.

Ovih dana pokušavam da komuniciram preko maila sa njima, ali šalju max 1 poruku u 3 nedelje, telefonski sam malopre oterao službenicu u 3 lepe p.m. Znam da ona nije kriva, ali će valjda neko da sasluša snimljen razgovor i shvati razmere lošeg tretiranja korisnika. Službenica je vrtela istu pesmu kao pokvarena ploča, jednu istu rečenicu kako je cifra ta koja je i kako to radi druga služba. Nije htela da mi da me uputi na višu instancu u njihovoj firmi, a sve sam joj nacrtao šta se izdogađalo. Ovakvo iživljavanje korporacije nad dugogodišnjim korisnikom ja do sada nisam doživeo, a imam 3 paketa raznih servisa kod i plaćam prosečno 10000 din mesečno.

Ako je bilo ko iz A1 sa odgovornijom i relevatnom pozicijom ovo pročitao, voleo bih da me kontaktira i da pokušaju da operu svu ovu ljagu koju su navukli na sebe ovakvim postupanjima, a to najmanje podrazumeva raskid ugovora bez mojih dodatnih troškova.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno