Šta je novo?

Trčanje kao hobi/rekreacija/sport/izgovor za putovanja

• Začetnik teme Začetnik teme PJ
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
19003.webp

Uzeo na kraju ove, uz neki kredit i popuste izađoše me ovoliko...

Reebok pump from feature 🙂

Već vidim kako ovo nose pozeri po Galeriji i maraton pace 6:30 🤣
Dal se raspadaju kao Adios Pro 5?😂😂
Adios Pro 5 je dobar lakmus da se vidi ko je plaćeni reviewer, a ko realno priča. Sve više recenzija ima gde se ljudi žale kako im se patike raspadaju, a nisu ni udobne za duže trčanje, loše je urađena postava na peti i pravi krvave žuljeve ljudima. Recenzente koji ne spomenu ništa od tih problema, više nikad neću da gledam, to su očigledno sponzorisane recenzije.

je li ima nekih kineza za overpronaciju i ravne tabane? 😀 i da bude sto meksa moguca

ne mogu vise da dajem 20-30 hiljada za Hoku/Brooks/Asics. Arahi 7 posle 500km desna patika propala, ispada mi noga ka unutrasnjosti kao da potpora ne postoji, Gaviota 5 ide istim stopama a tek je na 220km. Brooks su mozda jos bile i najbolje ali i najtvrdje pa mi nisu odgovarale.
Ja bih ti preporucio Saucony, meni rade odlican posao i kvalitetne su patike. Imao sam jedne Guide i 2x Hurricane, bas sam zadovoljan.
Preko budu na ozbiljnim snezenjima, mene su sad Hurricane 25 izasle 8500din.
Hurricane ti je ozbiljan model za stabilnost, malo je teza patika ali meni za duze treninge prija.

Ladno su kopirali carevi Compressport Free Belt
Ovo vam je ubedljivo najbolje rešenje za duže treninge i ko ne voli ranac da nosi
Imam oba Compressport modela za beton i trail
Drži sve nema teorije da ispadne telefon ili voda, mora sa uzeti max na knap

I just found this on AliExpress:
WRELS Running Waist Bag Anti-Slip Adjustable Storage Pack Breathable Elasticity Marathon Workout Men Women Sports Waist Belt

A koje čarape onako srednje debljine uzeti za trčanje? Merino ne dolazi u obzir to se verovatno raspadne na peti posle 2 nošenja
Samo sintetika to traje nenormalno dugo, smrde pa smrde 🤣
Imam sve žive hiking merino koja prevara strašno, večito mokre noge u cipelama, pa čim stanem zalede se, probao puder malo bolje dok se ne skupi u grudvice pa napravi rane na prstima 🤣

veštačka inteligencija mi sugeriše, da je ovaj brend kvalitetniji

Uzeh i Li Ning Challenger 5 za brze treninge, 42$ sa svim fees
Inače sa CSSbuy može se poslati sve za EU tariffless nema nikakvih carina gluposti do 10kg, srećom nama je Xi brat...
Ima i model Challenger 6 ali su dosta tvrde kažu
Ovaj ima sve žive patike oduševljen je

Ne znam dal kontate da su ovo patike u rangu Asics Magic speed, Saucony Endorphin Pro, Nike Fly Zoom i slične koje kostaju 150-250€
Ove ni 40€

Slanje za Srbiju do 1kg 2 para patika je nekih 30-35$

Prilozi

• Screenshot_20261002_171703_Brave.webp
    Screenshot_20261002_171703_Brave.webp
    32.7 KB · Pregleda: 8
Кад поредим Чаодиан и Басплоа, Басплоа некако финији материјал, природнији, мекши, а ове qiodian 600 2.0 су некако као рециклиране, али на Басплоа се већ појавила рупица позади код Ахилове , вероватно нису баш трајне, мада мени увек пре пропадне ђон од горњишта .

veštačka inteligencija mi sugeriše, da je ovaj brend kvalitetniji
Imam njihove rasklopive treking štapove, male kamašne, kačket, 3 flašice (4. sam izgubio na Noćnom maratonu), kao i pojas na koji može napred da se stavi broj, a nazad štapovi. Svim što sam kupio od Aoniđija sam prezadovoljan. Ima sigurno i kvalitetnijih brendova, ali Aoniđiju ne fali ništa.

Кад поредим Чаодиан и Басплоа, Басплоа некако финији материјал, природнији, мекши, а ове qiodian 600 2.0 су некако као рециклиране, али на Басплоа се већ појавила рупица позади код Ахилове , вероватно нису баш трајне, мада мени увек пре пропадне ђон од горњишта .
I meni su Baasploa nekako mekše i udobnije od LH600. I pena u đonu je responsivnija i energičnija kod Baasploa. A što se tiče dugotrajnosti, to ćemo videti, možda su Qiaodan čvršće i trajnije.

Nazad
Vrh Dno