Adios Pro 5 je dobar lakmus da se vidi ko je plaćeni reviewer, a ko realno priča. Sve više recenzija ima gde se ljudi žale kako im se patike raspadaju, a nisu ni udobne za duže trčanje, loše je urađena postava na peti i pravi krvave žuljeve ljudima. Recenzente koji ne spomenu ništa od tih problema, više nikad neću da gledam, to su očigledno sponzorisane recenzije.Već vidim kako ovo nose pozeri po Galeriji i maraton pace 6:30 🤣
Dal se raspadaju kao Adios Pro 5?😂😂
Ja bih ti preporucio Saucony, meni rade odlican posao i kvalitetne su patike. Imao sam jedne Guide i 2x Hurricane, bas sam zadovoljan.je li ima nekih kineza za overpronaciju i ravne tabane? 😀 i da bude sto meksa moguca
ne mogu vise da dajem 20-30 hiljada za Hoku/Brooks/Asics. Arahi 7 posle 500km desna patika propala, ispada mi noga ka unutrasnjosti kao da potpora ne postoji, Gaviota 5 ide istim stopama a tek je na 220km. Brooks su mozda jos bile i najbolje ali i najtvrdje pa mi nisu odgovarale.
Ladno su kopirali carevi Compressport Free Belt
Ovo vam je ubedljivo najbolje rešenje za duže treninge i ko ne voli ranac da nosi
Imam oba Compressport modela za beton i trail
Drži sve nema teorije da ispadne telefon ili voda, mora sa uzeti max na knap
I just found this on AliExpress:
WRELS Running Waist Bag Anti-Slip Adjustable Storage Pack Breathable Elasticity Marathon Workout Men Women Sports Waist Belt
![]()
WRELS Laufgürteltasche, rutschfest, verstellbar, mit Stauraum, atmungsaktiv, elastisch, für Marathon, Training, Herren, Damen, Sportgürtel. - AliExpress 201768104
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
A koje čarape onako srednje debljine uzeti za trčanje? Merino ne dolazi u obzir to se verovatno raspadne na peti posle 2 nošenja
Samo sintetika to traje nenormalno dugo, smrde pa smrde 🤣
Imam sve žive hiking merino koja prevara strašno, večito mokre noge u cipelama, pa čim stanem zalede se, probao puder malo bolje dok se ne skupi u grudvice pa napravi rane na prstima 🤣
Imam njihove male kamašne za trail šta znam odlične suaonije waist bag – Kaufen Sie aonije waist bag mit kostenlosem Versand auf AliExpress version
Premium-aonije waist bag mit kostenlosem weltweiten Versand auf AliExpresswww.aliexpress.com
veštačka inteligencija mi sugeriše, da je ovaj brend kvalitetniji
Imam njihove rasklopive treking štapove, male kamašne, kačket, 3 flašice (4. sam izgubio na Noćnom maratonu), kao i pojas na koji može napred da se stavi broj, a nazad štapovi. Svim što sam kupio od Aoniđija sam prezadovoljan. Ima sigurno i kvalitetnijih brendova, ali Aoniđiju ne fali ništa.aonije waist bag – Kaufen Sie aonije waist bag mit kostenlosem Versand auf AliExpress version
Premium-aonije waist bag mit kostenlosem weltweiten Versand auf AliExpresswww.aliexpress.com
veštačka inteligencija mi sugeriše, da je ovaj brend kvalitetniji
I meni su Baasploa nekako mekše i udobnije od LH600. I pena u đonu je responsivnija i energičnija kod Baasploa. A što se tiče dugotrajnosti, to ćemo videti, možda su Qiaodan čvršće i trajnije.Кад поредим Чаодиан и Басплоа, Басплоа некако финији материјал, природнији, мекши, а ове qiodian 600 2.0 су некако као рециклиране, али на Басплоа се већ појавила рупица позади код Ахилове , вероватно нису баш трајне, мада мени увек пре пропадне ђон од горњишта .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari