Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

ne znam sta nije jasno u Alananinom postu, lepo riba (i po) kaze da ziri glasa 4. a saopstava nominacije 17. novembra.
posto igra izlazi 19. nece biti obuhvacena jer eto kasni 2 dana, mada verovatno ne bi bila obuhvacena ni da izadje 5. nov, jer ziri glasa 4. nov.

na kraju krajeva, koga briga dal je nesto nominovano ili ne. zasto drugi moraju da vam etikiraju nesto samo da bi vam ego bio miran.

Inteligencija im nije jaca strana: u novembru proglasavas nesto kao najbolje u toj godini. 😆

razlog vise da se masa ne lozi na gluposti.

Na takve stvari gledam kao na neku listu eventualnih naslova koje sam propustio odnosno nisam čuo za iste. Slično kao Oskar, Palma, Medved ... Da li je nešto numero ili ne to nema potrebe da ulazimo u detalje apsurdno je.

zasto im treba, i zasto mi vec znamo da ce biti goty bez da smo proveli 15 minuta u igri?

zasto im treba, i zasto mi vec znamo da ce biti goty bez da smo proveli 15 minuta u igri?
Nisam rekao da će osvojiti GOTY, ali nemati bukvalno najishajpovaniju igru svih vremena na dodeli nagrada bi bilo čisto pucanje sebi u nogu.
Mislim, njihova nagrada, nek rade šta oće. Ljude više i za oskare zabole, kamoli za GOTY Džefa Kilija 😀

Na jednom od prvih leakovanih videa, pred extended look, u industrijskom delu grada par slepera u koloni izlazi iz neke fabrike i to se odvija u free roomu.
U GTA V sam umeo da vozim sleper iz zezanja, da ga provlacim kroz uske ulice, parkiram u rikverc itd. A deluje da ce voznja slepera ovde biti jos bolje uradjena, mozda bude i nekih side misija.
Za Truck Simulator nemam vremena a ni zivaca da se sa istim upoznajem ali u GTA mogu da utolim tu zedj za baratanjem sa velikom prikolicom.
Isto vazi i za avione i za brodove, budzenje kola, golf, tenis itd.

Izmedju ostalog GTA je i zato poseban, jer se bez mnogo zaludjivanja i utrosenog vremena zabavis na mnogim poljima. A open world je toliko dobro izveden da sam nadjes zanimaciju, ne mora igra da ti namece side questove ili u napred predvidjene aktivnosti. I zato ni jedna open world igra koliko god da je dobra ne moze da prismrdi GTA, jer u svim tim igrama van skriptovanih aktivnosti, cak i onih "side" i neobaveznih koji stvaraju iluziju o raznolikosti i slobodi, nema nista.

imao je i V dobru muziku na radio stanicama, to sto preferiras taj stariji rock ne znaci da samo te muzike i treba da bude.
svaki gta je imao sjajne radio stanice i tu ne mislim samo na muziku (rege, elektronska, rok, klasicna, pop...) vec i na radio emisije i reklame.
samo sto ljudi vole da slusaju poznato, a to je muzika koju su culi 10000 puta.
sacuvaj boze da se cuje nesto novo.

Nema veze se tim o čemu pričaš. GTA je do IV imao jako raznolike liste, dok se u V ta šarolikost jako smanjila, a radio emisije postale dosadne i bledunjave u odnosu na Vice City, na primer.

Ma ako ubace Spotify integraciju ima podcaste o teorijama zavere da slušam iako ih ne podnosim (podcaste) i naravno svoje liste.

Miami Heat postaje Vice City na jedan dan. 😀

Nazad
Vrh Dno