Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo izašao i novo sigurnosno ažuriranje za septembar, verzija sistema 166. I dalje nema nekih noviteta, vjerovatno do nove verzije OS i ne treba ništa očekivati. Meni je baterija bila tragedija dok sam imao standardnu aplikaciju za Facebook. Otkad sam instalirao lite verziju baterija traje bar 30% duže, a i dalje koristim messenger, Instagram i to u normalnim verzijama.

Koliko vam je zdravlje baterije?
Meni 99% na evo 398 punjenja.
Ogranicio sam punjenje na 80% i punim ga 2 puta dnevno.

98%, 496 ciklusa, nisam ništa ograničavao, ali punim 2 puta dnevno da bi izgurao moje potrebe.

99% i 280 ciklusa. Punim do čep, ne interesuje me degradacija. I onako ga menjam za 2-3 godine.
Kakve su poslednje modele izbacili, možda ga promenim za 4-5 godine

HM6P punim bez ograničenja 3ća godina. svaki dan, mada bi mogao na 2 dana.... Ne igram igrice(osim kad ga deca dohvate (roblox) onda svaki dan.... za posao i surf 2 dana puna kapa.... pre toga samsung s 21 svaka 4 sata na punjač košmar....

Ja sam na 97% sa 587 ciklusa punjenja bez ikakvih posebnih srednji osim pametnog punjenja i to je to.

Isplati li se kupovina ovog telefona sada?

Kako vas sluzi sa najnovijim softverom?

Da isplati se zaista je telefon odlican nemam zamerke a koristim ga 5-6 meseci .Ja nemam nikakvih problema sa najnovijim softverom .

A o kakvim problemima se priča?...

Isplati li se kupovina ovog telefona sada?

Kako vas sluzi sa najnovijim softverom?
Apsultno da ako nađeš po nekoj normalnoj ceni, mene podseća na prethodni Mate 20pro koji je legendaran telefon. Jedino što se sa magic7pro nikad nisam do kraja navikao na njegovu težinu

Nazad
Vrh Dno