Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Runner - nerealističan, ali sasvim prihvatljiv u svojoj kategoriji - isključi mozak i gledaj kako džinovski akcioni heroj juri i mlati ljude sat i po. Nije mi žao vremena koje sam odvojio za gledanje, a to sve više postaje retkost sa današnjim filmovima.

Na osnovu imena prvo pomislih da misliš na ovaj film sa linka ispod, pa se pitao kakav sada dzinovski akcioni heroj. Takodje čuo loše komentare, loša ocena, reko dal je mozda "so bad it's good" fazon. Onda otvorih link i videh da nije isti film, a eto suštinski isti naziv, iste godine sa poznatijijim glumcima. Nisam gledao ni jedan, taj sa Alanom mozda i pogledam, ovaj sto sam linkovao sigurno neću.

А `ел ће сада јопен да сниме све делове притајеног зла, само овај пут без вољене нам и Миле Јововић? 🤔
Ne mora Mila ali da nađu adekvatnu zamenu.
Svakako ću ponovo pogledati sav taj slop, iako nisam neki veliki fan igara.
Jeste da su neki od tih filmova izuzetno kritični, kao i slučaju Tremors serijala, nije mi žao što sam ih sve pogledao.

Poslednji pogledao Insidious, nisam znao da je tema ta koja jeste, mislio sam da je neko isterivanje đavla ko Conjuring istog režisera.
Slabiji od dobrih Conjuring filmova definitivno, kraj je poprilično krindž.

Sledeći na listi su mi Obsession i Weapons ali mi se nešto ne da.

Inače su ovi moderni horori dosta strašniji i jeziviji od matorih, čast izuzecima, matori horori ko da su ih deca smišljala.
Isto važi i za trajanje filmova, nekada je film od dva i po sata bio predugačak film za koji se treba naći vremena, sada svaki maltene dva, dva i po sata a vidim ima šampiona i od po četiri sata...

Inače sam u problemu, ne volim iste filmove da gledam više puta a Stremio mi kaže da sam u sci-fi, fantasy i horor žanru pogledao 90% filmova.
Američke komedije slabo varim, što bi rekli period drama takođe jako slabo, trileri su mi nešto što sam kao klinac gledao na TVu i mrzi me da ih upalim da gledam na kompu.
Capeshit ne mogu više, a toga baš puno ima. Ove akcione sa Alan Ričsonima i sličnim likovima takođe ne mogu jer ti rendom bodibilderi današnjice što su ko fol neki glumci su mi totalna katastrofa. Kako ne mogu da nađu nekog harizmatičnog poput Arnija ili Slaja, nego ove cepanice poput Kris Prata. Bukvalno kapiram zašto u 80% akcionih i avanturističkih blokbastera glumi Met Dejmon, jedini je gledljiv od kolega mu što su kao neki glumci danas.

Na osnovu imena prvo pomislih da misliš na ovaj film sa linka ispod, pa se pitao kakav sada dzinovski akcioni heroj. Takodje čuo loše komentare, loša ocena, reko dal je mozda "so bad it's good" fazon. Onda otvorih link i videh da nije isti film, a eto suštinski isti naziv, iste godine sa poznatijijim glumcima. Nisam gledao ni jedan, taj sa Alanom mozda i pogledam, ovaj sto sam linkovao sigurno neću.

Ja pre nekih desetak dana zamalo da se zeznem i pogledam pogrešnog Runnera. Ovog sa Gal Gadot preskačem definitivno.

Colony (Gunche)
gunche_ver3.webp
Imao sam velika ocekivanja jer dolazi od reditelja filma Train to Busan.
Zato sam se izolovao u spavacu sobu da ne isprepadam zenu i decu. Posle duzeg vremena upalio projector i stavio sluske. Produkcijski ne izgleda lose...Zvuk me nije odusevio. Bas slab razvoj likova. Od mene preporuka samo za fanove ovog zanra jer nam film donosi neke novine i interesantne ideje.
Ocena 5/10.

HOPE odgledao i majke mi ovi koreanci nisu normalni. Od žandrova u mixu možda samo falio animirani.
Ali ima priprema za 2 deo. Pa čak i dva i po sata koliko traje nije bilo toliko mi doasno ,možda prvi sat...Ali zato zadnjih 10 min su prešli igricu (sve igrice).

Da serija je mnogo bolja, prati ceo niz desavanja.Film je nekako koncentrisan na psiho eksperiment u kojem je Ted ucestvovao za vreme studija.

HOPE odgledao i majke mi ovi koreanci nisu normalni. Od žandrova u mixu možda samo falio animirani.
Ali ima priprema za 2 deo. Pa čak i dva i po sata koliko traje nije bilo toliko mi doasno ,možda prvi sat...Ali zato zadnjih 10 min su prešli igricu (sve igrice).
Kakav je CGI posto je ono u trailerima 2005ta nivo ?

Kakav je CGI posto je ono u trailerima 2005ta nivo ?
Dobar je. Monstersi su solidno urađeni. Scenografija nije loša. Radnja je konfuzna i klasično smešna gluma... Mislim Voz za busan je ozbiljna gluma straha, ovo je Džeki čen strah... Ali orginalni su i mogli su mnogo dobro da odrade ovo, a možda i hoće u drugom delu..
Mislim da među svim nebulozama holivuda, ovo je osveženje...

Nazad
Vrh Dno