Ne mora Mila ali da nađu adekvatnu zamenu.А `ел ће сада јопен да сниме све делове притајеног зла, само овај пут без вољене нам и Миле Јововић? 🤔
Ja pre nekih desetak dana zamalo da se zeznem i pogledam pogrešnog Runnera. Ovog sa Gal Gadot preskačem definitivno.Na osnovu imena prvo pomislih da misliš na ovaj film sa linka ispod, pa se pitao kakav sada dzinovski akcioni heroj. Takodje čuo loše komentare, loša ocena, reko dal je mozda "so bad it's good" fazon. Onda otvorih link i videh da nije isti film, a eto suštinski isti naziv, iste godine sa poznatijijim glumcima. Nisam gledao ni jedan, taj sa Alanom mozda i pogledam, ovaj sto sam linkovao sigurno neću.

Ima serija koja je dobra a mislim i da ima još jedan film sa Koplijem ali ga nisam odgledao Ted K valjda se zove.Unabomber ( 2026)
Onako, nista posebno, ocekivah lecka vise. Za vecernji biJoskop sa zenom dovoljan.
Kakav je CGI posto je ono u trailerima 2005ta nivo ?HOPE odgledao i majke mi ovi koreanci nisu normalni. Od žandrova u mixu možda samo falio animirani.
Ali ima priprema za 2 deo. Pa čak i dva i po sata koliko traje nije bilo toliko mi doasno ,možda prvi sat...Ali zato zadnjih 10 min su prešli igricu (sve igrice).
Dobar je. Monstersi su solidno urađeni. Scenografija nije loša. Radnja je konfuzna i klasično smešna gluma... Mislim Voz za busan je ozbiljna gluma straha, ovo je Džeki čen strah... Ali orginalni su i mogli su mnogo dobro da odrade ovo, a možda i hoće u drugom delu..Kakav je CGI posto je ono u trailerima 2005ta nivo ?
Mk Ultra? Pa to mora da se gleda onda.Da serija je mnogo bolja, prati ceo niz desavanja.Film je nekako koncentrisan na psiho eksperiment u kojem je Ted ucestvovao za vreme studija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari