Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Za manje od 5 evra...

Prilozi

• ScreenShot3452.webp
    ScreenShot3452.webp
    46.3 KB · Pregleda: 181

U razgovoru sa Nikolom Stojanovićem, generalnim menadžerom Wargaming Belgrade, saznali smo da se ideja za otvaranje development haba u Beogradu rodila na leto 2022. godine. Ova ideja se brzo ostvarila, a beogradska kancelarija je postala glavni razvojni centar za World of Warships franšizu, kao i World of Warships Legends za konzole, koja će sledeće godine biti izdata i za mobilne uređaje. Pored toga, u Beogradu rade i razvojni timovi za World of Tanks PC i mobilnu igru Bowling Crew.

Samo Ruse zapošljavaju, naših ima vrlo malo. Jesu tehnički u Beogradu ali...
Ali da, Games from Serbia, ne znači nužno igre koje su pravili Srbi. Tako da su ipak u pravu.

Nije potpuni krš, ali nikakvo uživanje, ne vredi ni 6e, a kamoli 60.
Ja sam uzeo da upotpunim kolekciju i to za 12 evra (sad imam sve Far Cry igre na Streamu), ali slažem se da deluje bezveze. Meni se Primal dopao, ovo ostalo je presipanje iz šupljeg u prazno.

dobar je The Cub

Možda se nađe nešto lepo iz naše kuhinje - slučajno videh: Steam - Serbian Games Week

Edit: Videh da je neko gore već zakačio. Poneo me hajp 🙂

The Da Vinci Cryptex (Legacy Games)

Trapped in a room of the Italian genial inventor, you need to think out of the box to solve logical enigmas written in a book and escape. Find the answers, unlock the Cryptex, and see what awaits you in the next room!
Consisting of 50 unique riddles, the more you go on, the harder to solve the puzzles. So, how many enigmas can you actually crack? If you're a fan of puzzles, word games, mind games, logic riddles, and enigmas, The Da Vinci Cryptex series are the games for you!

ZHFGM-IHB29-CPLY4

Nazad
Vrh Dno