Šta je novo?

Pametni uređaji Prečišćavač vazduha

• Začetnik teme Začetnik teme Fostex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

Fostex

Poznat
Učlanjen(a)
02.05.2023
Poena
35
Pozdrav da li moze neko pametniji da mi preporuči neki dobar prečišćavač vazduha. Dobili smo preporuku od doktora iako niko kod nas ne puši. Eh sad budžet mi je do 30000 dinara planirao sam Xiaomi 4 pro. Koji je vidim 28000 na Gigatron a ima i jeftinije. Sad da li mogu kupiti nešto bolje i pametnije mada sam čitao da svi uzimaju Xiaomi. Pitanje za filtere jer se ovde kupuju i da li ima na ali Express. I vidim da ima razlike kao EU verzija ili nije . Da li je na Gigatronu EU verzija i gde vi kupujete stvari.jer ima kakve razlike ili sigurnosti u kupovini. Iako je skuplje ipak sam iz manjeg grada pa imam prodavnicu ovde blizu mene.
.

Ja licno imam Xiaomi Pro(i pored toga sam kupio jos 2), za do nekih 50-60m2 radi posao. Uvek mi je ukljucen(pricam sada samo za svoj), filter menjam nakon nekih godinu dana. Obicno pred Novu Godinu i za "Crni Petak" cena bude oko 20000 i uz neki kupon moze da se spusti za jos 2000-3000. Sto se tice kupona, prelistaj malo teme ali Ananas cesto nudi kupon A1000 za preko 7000, A2000 za preko 15000 i/ili slicno tome.

Nazad
Vrh Dno