Ugasi DNSPozdrav, da li jos neko ima problem sa otvaranjem A1 aplikacije preko wifi ranije bilo sve u redu. Sada kada zelim da otvorim aplikaciju samo preko mobilnih podataka moze.
Imam isto sekundarni pripejd broj ali Yettel kartica i koliko znam odrzavanje je svagde isto, uplacuje se dopuna i uplacivanjem dopune prodazavas karticu, minimalna uplata je 300 dinara. Jedino sto mi se ne svidja, a vazi kod svih operatera sto ti skidaju kredit posle 60 dana ako ne dopunis. To je cista pljacka, ja sam dobio odgovor od Efektive da to nemaju pravo da rade i svako kome su oduzeli novac ima pravo da tuzi operatera.Imam sekundarni broj koji održavam ne znam ni sam zašto i na pripejdu je naravno. Danas svratim u mts da prebacim taj broj iz A1 jer je u mts-u jeftinije održavanje. Posle pola sata stiže ponuda od A1, da ostanem i pređem na postpejd, 6 meseci 0 dinara i 18 meseci 50%. Pa ako nekome treba takva kombinacija, čisto da zna.
doso si nespreman, to je yettel ne svi, u a1 kredit vazi 90 dana i minimum su digli na 300 od skoro dok je yettel imao vec duze vreme na 300, dok mts i globaltel idalje imaju minimum dopunu 200 i kredit vazi 90 dana a kartica od zadnje dopune vazi godinu dana, u a1 suspenduju saobracaj odlazni kad istekne kredit a dolazni saobracaj 4 mesec bez dopune, paketi do 500 nema vise, ni sa 50% preporuka prebaci na globaltel i nek bleji broj godinu pa dopuni pa takoImam isto sekundarni pripejd broj ali Yettel kartica i koliko znam odrzavanje je svagde isto, uplacuje se dopuna i uplacivanjem dopune prodazavas karticu, minimalna uplata je 300 dinara. Jedino sto mi se ne svidja, a vazi kod svih operatera sto ti skidaju kredit posle 60 dana ako ne dopunis. To je cista pljacka, ja sam dobio odgovor od Efektive da to nemaju pravo da rade i svako kome su oduzeli novac ima pravo da tuzi operatera.
I ja bi vrlo rado prebacio na postpejd ali da mesecna pretplata ne prelazi 500 dinara, a to kod ni jednog operatera nema iako je ranije bilo takvih ponuda koliko hoces, recimo 50 minuta i 50 poruka za 300-500 dinara ali to sad ni jedan operater ne nudi.
Imaš ovu tarifu za mlade za decu Zvrk 399 dinara. Pošto ne može direktan link do te tarife na sajtu izaberi za mlade pa onda opet imaš izbor i izaberi ovu Zvrk.Imam isto sekundarni pripejd broj ali Yettel kartica i koliko znam odrzavanje je svagde isto, uplacuje se dopuna i uplacivanjem dopune prodazavas karticu, minimalna uplata je 300 dinara. Jedino sto mi se ne svidja, a vazi kod svih operatera sto ti skidaju kredit posle 60 dana ako ne dopunis. To je cista pljacka, ja sam dobio odgovor od Efektive da to nemaju pravo da rade i svako kome su oduzeli novac ima pravo da tuzi operatera.
I ja bi vrlo rado prebacio na postpejd ali da mesecna pretplata ne prelazi 500 dinara, a to kod ni jednog operatera nema iako je ranije bilo takvih ponuda koliko hoces, recimo 50 minuta i 50 poruka za 300-500 dinara ali to sad ni jedan operater ne nudi.
A sta je kredit ako nije novac?doso si nespreman, to je yettel ne svi, u a1 kredit vazi 90 dana i minimum su digli na 300 od skoro dok je yettel imao vec duze vreme na 300, dok mts i globaltel idalje imaju minimum dopunu 200 i kredit vazi 90 dana a kartica od zadnje dopune vazi godinu dana, u a1 suspenduju saobracaj odlazni kad istekne kredit a dolazni saobracaj 4 mesec bez dopune, paketi do 500 nema vise, ni sa 50% preporuka prebaci na globaltel i nek bleji broj godinu pa dopuni pa tako
i to za efektivu je cista sprdnja ja ne znam sta si ti njima rekao ili su oni skrenuli ili ti, ti si saglasan sa uslovima pod kojim koristis uslugu i NEMAS pravo da ih tuzis posto ti nisu uzeli novac, kredit vazi 60 dana ako ne dopunis brise se jasno stoji u tarifniku ili kako ga oslovljavaju u yettelu, proveri sta koristis i nemoj da se pravis tako naivan poz
pa i ne bas, kad vec uplatis kredit to vise nije novac vec kao zeton kao bon koji ima rok koji se moze produziti, u banci nikad nece osloviti tvoje pare kao kredit ili nesto slicno, sta da se radi tako je kako je na prepaodu svugdeA sta je kredit ako nije novac?
Ako ces tako gledati onda i na bankovnoj kartici nemas novac i nemas pravo da se zalis ako ti neko skine tamo neke brojeve sa kartice.
Ovo za MTS i A1 nisam zanao, mislio sam da je kod svih isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari