Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

Zavisi od očekivanja, očekuješ da će serija otići nekim tokom posle toga pitanje je da li će...
Druga sezona je na nivou prve a ta priča pozadinska se samo malo produbljuje i ne remeti koncept detektivske serije. Ali ipak polako širi tu priču.
Fora je u tome što sam ja od Sugar očekivao nešto poput LA confidential (čak mi je i Farel OK za ulogu noir narativnog detektiva) ali nisam to dobio 🙁

His & Hers - dobro izgleda, dobra muzika i to je otprilike to. Gluma loša, iako je casting i više nego korektan, scenario bušan i prepun plot tvistova koji su toliko "šokantni" da vrlo brzo umore gledaoca. Da nema psovanja i seksa bila bi klasična limunada o spisateljici / novinarki koja se vraća u svoj rodni gradić da reši duhove prošlosti, kakve se štancaju bukvalno na dnevnoj bazi. Ko nema vremena za bacanje slobodno neka zaobiđe, nije vredno.

Columbo (1971 - 2003)
6. sezona
https://www.imdb.com/title/tt1466074/episodes/?season=6
broj epizoda je upola manji u odnosu na prethodnu sezonu i sve epizode traju 70-ak minuta, što je prava mera. nema efekata takođe. serija se "vraća korenima" u smislu Zvezdanih staza i horora. 2. epizodu, mislim da nema najavu na početku, su izvukle neke fore Kolumbove od toga da bude najgora do sada u celoj seriji.
u ovoj sezoni glumi čuvena Jamie Lee Curtis a u prethodnoj njema majka

Odlično vozi Mobland u drugoj sezoni. Nema razvlačenja, dugačkih dijaloga, već puno dinamike i akcije.

U drugoj epizodi, The Prodigy - Smack My Bitch Up momenat i 5 minuta Gaja Ričija u najboljem izdanju 🤘
Kako je maestralno uklopio dešavanja sa muzikom, brejkom na sredini, vokalom i akcijom 😎

Jedva nađoh pristojnu seriju snimljenu u prethodnih par godina da pogledam.

Widow's Bay​

Drži pažnju za sada, nisam još završio. Dobar kvalitet glume i likova iako su mi svi glumci u seriji nepoznati.

Glumica koja igra Patrišu maestralna, ne znam jel onako bangava u stvarnom životu ali mi se čini da nije.
Ako je zaista tako, gluma za svaku nagradu.

Jedva nađoh pristojnu seriju snimljenu u prethodnih par godina da pogledam.

Widow's Bay​

Drži pažnju za sada, nisam još završio. Dobar kvalitet glume i likova iako su mi svi glumci u seriji nepoznati.

Glumica koja igra Patrišu maestralna, ne znam jel onako bangava u stvarnom životu ali mi se čini da nije.
Ako je zaista tako, gluma za svaku nagradu.
Onda nisi gledao Matthew Rhys-a u The Americans.
I siguran sam da ces biti odusevljen sa Keri Russell.

Nisam gledao Americans, da znaš da bi mogao da krenem. Hvala na preporuci 🙂
A Keri Rasel znam iz Felisiti 😀

Jedva nađe pristojnu seriju koja je snimljena poslednjih nekoliko godina?!? Da si rekao film pa i da razumem, ali seriju... 🙄 Bukvalno je snimljeno mali milion vrhunskih serija. Pogotovo npr ono što radi Apple TV.

Da druga sezona Silo je previse spora i dosadna... ali ne treba odustati jer se kraj ubrzava i 3ca sezona je dosta dinamicnija

Jedva nađe pristojnu seriju koja je snimljena poslednjih nekoliko godina?!? Da si rekao film pa i da razumem, ali seriju... 🙄 Bukvalno je snimljeno mali milion vrhunskih serija. Pogotovo npr ono što radi Apple TV.
Sta od AppleTV osim Silo. Severance sam batalio, baca me u neki mracni mod, mnogo depresivna serija. Dark Matter odgledao prvu sezonu, odlicna. Ali tu su trebali FIN. Koliko vidim druga sezona smece, sto je ocekivano.

👆
Žali bože potrošenog vremena...
Severance nisam mogao da nastavim drugu sezonu. Dark nastavljam drugu sezonu ali je isto žešći smor jer serija na ovaj način moze bukvalno da krene u X pravaca i nema više neku poentu. Silo mi je baš fino legla. Ted Lasso samo prva sezona isto baš dobra, ostalo preskočiti. Izgleda da im je to prešlo u naviku da prve sezone vrede i posle se sve raspada. Slow Horses se još drži mada i tu već počinje polako da smrducka 😀. For all Mankind isto me nije radila. The Morning Show mi je na listi.
Pachinko isto nisam završio mada mi je bila zanimljiva, to ću morati da nastavim. Shrinking isto smor, Black Bird isto dobra ali samo jedna sezona. Tu su bar stali kad je trebalo. Presumed Inocent isto dobra.

Poslednja izmena:
Za Pluribus treba Vinsa nalupati za to obilno prodavanje magle. Ono je na dopu sporo... Mada ću svakako nastaviti da gledam u inat da vidim šta će da se desi 🙃

Žao mi samo što ću morati nekad da pogledam zadnju epizodu te prve sezone i tako izgubim sat vremena a sve pre nego što počne druga ako se dotle ne dozovem pameti i ne rešim da ne nastavljam priču sa lepookom nazovi heroinom serije.

Nazad
Vrh Dno