Šta je novo?

Sta trenutno igrate ?

Ja sam se opasno "naložio" na starije igre. Sledeća u planu mi Wolfenstein return to castle pa nakon toga verovatno Far cry 1. Ali pre svega toga cod 2.
Muzika u svim igrama je odlična, uvlači te da igraš još više. Inače što se tiče moh-a jel vredi šta još odigrati iz tog serijala? Kao klinac samo sam gore pomenutu odigrao.
P.S. da dodam da nema famozne političke korektnosti. Npr govori se direktno Nemačka a ne nacistička Nemačka itd..
MOH Pacific Assault, a za Return to Castle Wolfenstein velika preporuka za RealRTCW mod/upgrade jer sadrzi dodatak koji je izasao za konzole (Cursed Sands) i ima gomilu prepravki i poboljsanja da na modernim masinama radi kako treba uz savrseno ocuvanu atmosferu igre.

Sinoć malo krenuo Resident Evil 7, 5 i 6 sam preskočio jer mi je nekako previše akcioni a i igraću ih na Switchu ili fonu kad negde idem.

Kako ladno nisam imao ni na jednom nalogu na PS5 RE7 skinem za PC pošto jelte moj rešo može da ga potera i dalje. Ovo je sigurno prva igra posle nekih 7 godina da ću igrati sa MK. Mogu reći da mi igra odaje jeziv vajb. Nadam se da će dobro da me isprepada.

S.t.a.l.k.e.r 2 i Graveyard keeper 2.
Igra sam ranije stalker-a, ali samo pocetnu zonu pa batalio dok nisu malo ispeglali bagove i endžin.
Sad ću probati sve da očistim.

Inače GK2 je moj dnevni heroin, ubija koliko je zarazan.
Jeste malo grindačina ali je dobra grindačina.

Nazad
Vrh Dno