Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za biznis ni za Orion TV aplikaciju)

"Djuro" mi je oprostio sve "dugove".
Sada mi trazi da vratim opremu.
Reko sam im da cu im vratiti cim mi isplate troskove koje sam imao da ponovo platim drugog provajdera jer su mi oni iskljucili internet koji sam platio Orionu.
Posle su mi poslali 10 racuna sa 0 din.
Cekamo dalje, oni salju reklame i nude usluge. A pravog odgovora jos nije bilo, a narocito ne da priznaju da su nesto pogresili i da se izvinu.

Konacno presecno vlako od Oriona nazalost u MTS niko nista bolje nije ponudio....o7

Juce sam primio mail iznenadjenja. Ne znaju ni sami sta da rade samnom pa izmisljaju racune za nepostojece usluge i uredjaje. Ovo je osmi mesec kako mi iz mts-a salju nebuloze. Ne znam vise kako da reagujem.

Prilozi

• IMG_20261005_110228.webp
    IMG_20261005_110228.webp
    24.2 KB · Pregleda: 51
  • IMG_20261005_105941.webp
    IMG_20261005_105941.webp
    22.6 KB · Pregleda: 51
Juce sam primio mail iznenadjenja. Ne znaju ni sami sta da rade samnom pa izmisljaju racune za nepostojece usluge i uredjaje. Ovo je osmi mesec kako mi iz mts-a salju nebuloze. Ne znam vise kako da reagujem.
Ja bih za svaki takav mejl od njih ulagao žalbu i tražio da mi daju onaj broj prigovora i iznova pisao kakva je situacija zaista, dok se ne udostoje da reše problem kako treba. Ti tako imaš sve lepo u pisanom obliku i miran si. Ja sam baš to radio tamo negde od marta do juna, dok se nisu udostojili da priznaju da imam UO sa Orionom i da će je ispoštovati, kao i cenu iz te UO, tj. dok mi nije stigao prvi račun od njih na iznos koji sam Orionu plaćao.

Da li je neko možda u situaciji da je bio pod UO na optici kod Oriona (kod mene 4500/1000, samo internet) i da je uspeo da izboksuje da mu ispoštuju UO i cenu do kraja trajanja, a da mu je ta UO u međuvremenu istekla? Interesuje me da li mts nudi nešto u tom slučaju i da li nakon isteka UO eventualno ostavljaju tu cenu (malo verovatno) ili je dižu u nebesa kako su i najavili u martu (tipa sa 1600 na 8000 😀). Meni Orion UO ističe početkom jula sledeće godine, ali već razmišljam da li da jednostavno odem početkom juna i podnesem zahtev za raskid ili da čekam da vidim šta će se desiti.

@psihodel
Prosto, po isteku UO primenjuje se cena paketa bez UO. Plus Telekom specijalitet zvani "automatska migracija na ekvivalentan paket iz aktuelne ponude" čim ti istekne UO pa ti za taj paket na koji si migriran (ako si na starijem paketu imao UO) naplaćuju po ceni bez UO. I tako sve dok ne potpišeš novi ugovor sa novih 24 meseca UO. A tad teško da će da ti ponude nešto bolje od 6-8 meseci 50% i to tek kad podneseš zahtev za raskid.

da ne bude zabune : nemam nikakvo lično iskustvo o tome šta bude sa ex-Orion postpaid korisnicima po isteku UO; ali poznato je kako tretiraju postojeće Supernova korisnike po isteku UO a vi ex-Orion ste za njih isti kao i svaki drugi Supernova korisnik (kojem su probali a nisu uspeli da promene cenu u toku UO). Iako su mene lično kao bivšeg Orion PREPAID korisnika definitivno trenirali kao "Supernova POSTPAID korisnik, bez UO / sa isteklom UO" i migrirali me u startu na Supernova 600/600 paket. Ja se samo nisam zadržavao dovoljno dugo da mu naplate cenu bez UO niti sam se upuštao u pregovore oko "promocija" i "specijalnih ponuda" jer sam imao sreću da mogu da uzmem Orion Biznis kojem konkurentnu ponudu nisu mogli nikad da mi ponude u Supernovi.

A sad je to posebna priča zašto MTS / Supernova i dalje 6-7 meseci posle "preuzimanja" Orion ugovora na svom sajtu nisu okačili cenovnik koji sadrži pakete na koje su bivši Orion korisnici migrirani (niti tabelu migracija) nego je i dalje na sajtu cenovnik iz decembra 2025. u kom naravno nema tih "GPON Super PLAN XL / XXL / XXXXXL" sa brzinama preko 1 Gbps koje fakturišu ex-Orion korisnicima.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno