Kasnis 🙂
sjajna danska krimi, podseća dosta na Most, vrlo inteligentna priča
Fora je u tome što sam ja od Sugar očekivao nešto poput LA confidential (čak mi je i Farel OK za ulogu noir narativnog detektiva) ali nisam to dobio 🙁Zavisi od očekivanja, očekuješ da će serija otići nekim tokom posle toga pitanje je da li će...Druga sezona je na nivou prve a ta priča pozadinska se samo malo produbljuje i ne remeti koncept detektivske serije. Ali ipak polako širi tu priču.
Fora je u tome što sam ja od Sugar očekivao nešto poput LA confidential (čak mi je i Farel OK za ulogu noir narativnog detektiva) ali nisam to dobio 🙁
Pitaj i mene, baš da vidim da li smo istog mišljenja 😉Hajde odgledaj pa da te pitam za neka tumačenja treće sezone 😎
Onda nisi gledao Matthew Rhys-a u The Americans.Jedva nađoh pristojnu seriju snimljenu u prethodnih par godina da pogledam.
Widow's Bay
Drži pažnju za sada, nisam još završio. Dobar kvalitet glume i likova iako su mi svi glumci u seriji nepoznati.
Glumica koja igra Patrišu maestralna, ne znam jel onako bangava u stvarnom životu ali mi se čini da nije.
Ako je zaista tako, gluma za svaku nagradu.
Zabo sam na pola druge sezone ubi me spora dinamika, nikako da nastavim.Pitaj i mene, baš da vidim da li smo istog mišljenja 😉
Navedi 3,ne racuna se slow horses tri putaJedva nađe pristojnu seriju koja je snimljena poslednjih nekoliko godina?!? Da si rekao film pa i da razumem, ali seriju... 🙄 Bukvalno je snimljeno mali milion vrhunskih serija. Pogotovo npr ono što radi Apple TV.
Sta od AppleTV osim Silo. Severance sam batalio, baca me u neki mracni mod, mnogo depresivna serija. Dark Matter odgledao prvu sezonu, odlicna. Ali tu su trebali FIN. Koliko vidim druga sezona smece, sto je ocekivano.Jedva nađe pristojnu seriju koja je snimljena poslednjih nekoliko godina?!? Da si rekao film pa i da razumem, ali seriju... 🙄 Bukvalno je snimljeno mali milion vrhunskih serija. Pogotovo npr ono što radi Apple TV.
Bukvalno je snimljeno mali milion vrhunskih serija. Pogotovo npr ono što radi Apple TV.
Suzdržavam se.Ajao, nagazio si minu tim komentarom 😂
Say nothing, The gentelmen, Unbelivable...Navedi 3,ne racuna se slow horses tri puta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari