Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

Zavisi od očekivanja, očekuješ da će serija otići nekim tokom posle toga pitanje je da li će...
Druga sezona je na nivou prve a ta priča pozadinska se samo malo produbljuje i ne remeti koncept detektivske serije. Ali ipak polako širi tu priču.
Fora je u tome što sam ja od Sugar očekivao nešto poput LA confidential (čak mi je i Farel OK za ulogu noir narativnog detektiva) ali nisam to dobio 🙁

His & Hers - dobro izgleda, dobra muzika i to je otprilike to. Gluma loša, iako je casting i više nego korektan, scenario bušan i prepun plot tvistova koji su toliko "šokantni" da vrlo brzo umore gledaoca. Da nema psovanja i seksa bila bi klasična limunada o spisateljici / novinarki koja se vraća u svoj rodni gradić da reši duhove prošlosti, kakve se štancaju bukvalno na dnevnoj bazi. Ko nema vremena za bacanje slobodno neka zaobiđe, nije vredno.

Columbo (1971 - 2003)
6. sezona
https://www.imdb.com/title/tt1466074/episodes/?season=6
broj epizoda je upola manji u odnosu na prethodnu sezonu i sve epizode traju 70-ak minuta, što je prava mera. nema efekata takođe. serija se "vraća korenima" u smislu Zvezdanih staza i horora. 2. epizodu, mislim da nema najavu na početku, su izvukle neke fore Kolumbove od toga da bude najgora do sada u celoj seriji.
u ovoj sezoni glumi čuvena Jamie Lee Curtis a u prethodnoj njema majka

Odlično vozi Mobland u drugoj sezoni. Nema razvlačenja, dugačkih dijaloga, već puno dinamike i akcije.

U drugoj epizodi, The Prodigy - Smack My Bitch Up momenat i 5 minuta Gaja Ričija u najboljem izdanju 🤘
Kako je maestralno uklopio dešavanja sa muzikom, brejkom na sredini, vokalom i akcijom 😎

Nazad
Vrh Dno