Šta je novo?

[A1] Kucni net

Kakvo ograničenje od 4TB se ovde pominje:
Misli se na ovo: https://a1.rs/privatni/internet/kucni_net
Ipak, niko se nije javio da je ovo iskusio. Možda ako primete da koristiš kućni net za nešto ogromno, tipa prekomerni seed/download/upload duži period držiš na 100%. Retki su takvi slučajevi ali nekako su morali da se ograde valjda da neko ne bi zloupotrebio, pravio torr**t klastere, bot/proxy farmu... i slično.
LjLrnXDUGN.webp

Može sigurno da se koristi bilo gde u Srbiji, jedino ne možeš da se žališ na kvalitet usluge ako nije na lokaciji koja je prijavljena.
Radi gde hoces ja koristim jednu 100/10 u 5g mifi ruteru bez problema
Pozdrav

Kakvo ograničenje od 4TB se ovde pominje:

Misli na najveći ''neograničeni'' Yettel bežični internet:
Nakon potrošenih 4TB po max brzini za paket Mobilni Net Max, pristup internetu će biti omogućen po smanjenoj brzini do 2 Mb/s

Danas sam uzeo 5g kucni net duo, al ne mogu nikako da pokrenem xplore tv app. Šta bih trebalo da ukucam? Tamo na prijavi se jel treba mail i šifru mog a1 naloga? Tu mi stalno izbacuje da je šifra pogrešna a nije.A kad pokušam da se ulogujem kodom prijavi mi grešku 0x 02000000 sesija sa prosleđenim id-em je nevažeća, ne postoji u pozadinskom sistemu˝. Jel imao neko ovakav problem?

Danas sam uzeo 5g kucni net duo, al ne mogu nikako da pokrenem xplore tv app. Šta bih trebalo da ukucam? Tamo na prijavi se jel treba mail i šifru mog a1 naloga? Tu mi stalno izbacuje da je šifra pogrešna a nije.A kad pokušam da se ulogujem kodom prijavi mi grešku 0x 02000000 sesija sa prosleđenim id-em je nevažeća, ne postoji u pozadinskom sistemu˝. Jel imao neko ovakav problem?
Ugasi upali android ne tv nego bas android tako sto ces ili resetovati ili izvuci iz struje TV pa opet upaliti i proradice. Meni je na dva TVa tako moralo da se loguje. Za podatke ne mogu da se setim sta se unosi pozovi call centar ako ne znas kredibilitete. Znam da ima neke veze sa aplikacijom za A1 ali ne mogu da se setim sta tacno.

A jel možda moraju oni tamo nešto da aktviviraju? Pošto u mojoj A1 aplikaciji nigde ne vidim 5g kućni net duo, samo ovu mobilnu postpejd tarifu koju koristim. Oni koji koriste A1 app jel im se vidi da imaju npr tv i internet pakete? Probao sam i da izdvadim box i tv iz struje na par minuta i ništa...

Kontaktiraj podrsku X, fb... Da ti povezu oba ugovora na jedan nalog.

Kolko se secam, ja sam na telefonu otisao na a1 sajt, stranicu za logovanje, i kliknuo na "zaboravljena lozinka", jer ti dodele neku genericku. User name je mail koji si ostavio prilikom sklapanja ugovora. Onda sam promenio lozinku, pa se tako ulogovao na a1 boxu u Xplore Tv app. U Moj A1 app napravio novi nalog, posto sam vec imao pripejd broj, sa tim user name i lozinkom,kliknes na coveculjka u gornjem desnom uglu. I bitno je iskljuciti privatni dns, kad se pristupa bilo kojoj a1 app.
Internet razbija, kolko je dobar, paket je duo 300/50

Poslednja izmena:
Kolko se secam, ja sam na telefonu otisao na a1 sajt, stranicu za logovanje, i kliknuo na "zaboravljena lozinka", jer ti dodele neku genericku. User name je mail koji si ostavio prilikom sklapanja ugovora. Onda sam promenio lozinku, pa se tako ulogovao na a1 boxu u Xplore Tv app. U Moj A1 app napravio novi nalog, posto sam vec imao pripejd broj, sa tim user name i lozinkom,kliknes na coveculjka u gornjem desnom uglu. I bitno je iskljuciti privatni dns, kad se pristupa bilo kojoj a1 app.
Internet razbija, kolko je dobar, paket je duo 300/50
Da ali problem je što je moj A1 nalog vezan za gmail adresu, a u ugovoru sam stavio protonmail adresu, i kad idem da resetujem lozinku samo mogu da promenim na postojećem nalogu. Ne mogu nikako da napravim novi nalog jer mi traži broj telefona na koji mi šalju pin kod, kad stavim svoj piše da nalog već postoji.

Stavi neki drugi broj da ti stigne sms

Nesto nije uredu, na cuki gde zvanicno nema 5G u objektu sam pronasao pun signal i preko rutera i telefona, vuce do 300. Koji ruter imas i da li si ga pomerao po objektu? Sada je banja prazna ne bi trebalo da je tako lose, ako nije dobro postavljen...

Znam da ti ne bi dali KN 5G, kao sto nisu ni mojim komsijama, ako nisi "stelovao adresu"...

Nesto nije uredu, na cuki gde zvanicno nema 5G u objektu sam pronasao pun signal i preko rutera i telefona, vuce do 300. Koji ruter imas i da li si ga pomerao po objektu? Sada je banja prazna ne bi trebalo da je tako lose, ako nije dobro postavljen...

Znam da ti ne bi dali KN 5G, kao sto nisu ni mojim komsijama, ako nisi "stelovao adresu"...
Bio tp link NX 520, menjao svuda po kuci, najvise je islo do 160 u nekom trenutku. A uglavnom je islo kao u prilogu.

Prilozi

• test.webp
    test.webp
    21.9 KB · Pregleda: 35
To signal te zeza. Cim je ping toliki i tako mali upload. Nemas srece sa NG-RAN Indoor
Mozda eventualno da trazis spoljni ruter ili yagi antene

Ja uzeo 300/50mbs paket danas preko agenta od 2699 rsd. Izlazi 2212 dinara mesecno, nije bas 25% popust.

Nazad
Vrh Dno