Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Нема баш јефтинијих, има један продаје за 5000 дин, али не знам да ли су оригинал.

Kupio direktno na njihovom sajtu.
70$ i 60$ su plus 15$ slanje.
Testiram obe verovatno cu jednu zadrzati i jednu prodati...

Stiga i na s26.

Prilozi

• Screenshot_20260929_093916_Software update.webp
    Screenshot_20260929_093916_Software update.webp
    53.4 KB · Pregleda: 48
Jel moguce da ovu pretragu sto je na dnu ekrana posle azuriranja ne mogu pomaketi gore,niti je mogu izbrisati,nista ne mogu sa njom uraditi,jel tako i kod ostalih?7431.webp

@aco77 moze se ugasiti. Na home ekranu zadrži, pa dole desno settings kad se pojavi i ima (nova) opcija da se uključi/isključi taj google search i finder

Hvala vam,da i ja sam posle nasao da moze da se ugasi,ali ovakav isti identican nema vise u vidzetima i ne moze da se pomjera gore dole kao prije azuriranja,a meni nekako najvise on odgovara.

Možda csc da promeniš, vidim sakitech da je imao i widget i taj search opciju u poslednjem videu što je stavio o novostima na ui9

Takođe stigao Android 17 One UI 9.0 i na S26 Ultru iz A1.

Prilozi

• Screenshot_20260929_143536_Software update.webp
    Screenshot_20260929_143536_Software update.webp
    37.9 KB · Pregleda: 28
Данас сам ажурирао телефон С26 на Андроид 17 и ONE UI 9, користим True Phone Dialer и рестрикције које се повећавају у свакој новој верзији андроида су ограничиле одређене дозволе за приступ контактима апликацијама које нису подразумеване и самим тим ми направиле хаос са имеником у поменутој апликацији, полудео сам. Сада једино да чекам да ли ће се ажурирати TPD и да ли ће уопште моћи да се реши овај проблем.

@Proday , хвала ти за видео, неке ствари сам покупио, као нпр Network speed у goodlock-у, одлична ствар.

Данас сам ажурирао телефон С26 на Андроид 17 и ONE UI 9, користим True Phone Dialer и рестрикције које се повећавају у свакој новој верзији андроида су ограничиле одређене дозволе за приступ контактима апликацијама које нису подразумеване и самим тим ми направиле хаос са имеником у поменутој апликацији, полудео сам. Сада једино да чекам да ли ће се ажурирати TPD и да ли ће уопште моћи да се реши овај проблем.
Takođe koristim True Phone, ali premium verziju na S26 Ultri, i svi kontakti su na mestu kao što su i bili, i nikakvog haosa nema.
Android 17, One UI 9.0.

@marinko98

Користим и ја премијум верзију али код мене хаос, можда зато што имам више група.

Na koje grupe misliš?
Ove?

Prilozi

• Screenshot_20260929_175601_True Phone.webp
    Screenshot_20260929_175601_True Phone.webp
    19.8 KB · Pregleda: 25
Овако је код мене, групе које су постојале постоје и даље али само је делић контакта у тим групама, остале True Phone Dialer види као негруписане иако ако се уђе у било који негруписан контакт он има правилно додељену групу. Андроид 17 мења начин приступа контактима и мислим да је ту проблем, мораће True Phone Dialer да се ажурира и усклади са новим андроидом.
Да не гушим више тему, извињавам се.

Prilozi

• Screenshot_20260929_183609_True Phone.webp
    Screenshot_20260929_183609_True Phone.webp
    22.7 KB · Pregleda: 19
Jel sredili tamnu temu? Npr dajler da nije siv, nego crn amoled?

Lici kao da jesu

Kao nov u ovom taboru, da pitam vas koji ga koristite bez zastite na ekranu, kakav je sa ogrebotinama?
25U sam koristio malo jace od godine bez zastite na ekranu, pa kasnije zalepio onu samsungovu antireflektivnu. Za tih godinu dana nije imao ni tackicu.

Takodje, da li se tripujem ili kao da mi display nije onako 'crispy' kao na 25U (privacy je iskljucen). Rezoluciju stavio na maks, podesio Vivid mode, ali kao da non-stop sve ima neki mali 'blur'.

Nazad
Vrh Dno