- Učlanjen(a)
- 09.01.2011
- Poena
- 815
Fizika, tehnologija i ekonomija
Dobro da, lobiranje protiv nečega iz ekonomskih interesa spada u ekonomiju.Fizika, tehnologija i ekonomija
I ja nisam baš ispratio, ali tako je: https://www.leapmotor.net/rs/b10hybridKako je B10 hibrid, zar postoji išta osim čiste BEV verzije?
Dobro da, lobiranje protiv nečega iz ekonomskih interesa spada u ekonomiju.
Pa nisu samo automobilima bile potrebne kvalitetne i moćne baterije, pa da je neko lobirao protiv i da je to bila glavna kočnica razvoja. Nafta je dugo bila jeftina i lako dostupna pre svega zapadnim zemljama... Tu ulogu ima i politička volja, razvoj drugih tehnologija i opreme... Promena životnog stila i navikaDobro da, lobiranje protiv nečega iz ekonomskih interesa spada u ekonomiju.
Dolazim uskoro. Nije toliki problem koliko sam mislio, tj. mnogo većih problema imaju ljudi koji puno vremena provode tu.Dođi u BG 🙂
Ja baš mislim da bi onaj kamion-baterija-punjač za ev auta bio bolja investicija.. Parkiraš negde pored puta i ko nekad kuvana flaša koka kole od 2l.Doslo vreme da se bezi iz gradova. NS i BG postaju pakao za zivot generalno. Jos kad veliki procenat ljudi sto zivi u zgradama krene da prelazi na elektricne automobile (usled kojekakvih zelenih taksi), visice lijane sa prozora na sve strane. Renta/cena garaze sa sopstvenim brojilom ce verovatno dostici cenu garsonjere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari