Zar nije one year subscription ?Šta smatraš za povoljnu cenu?
Ja svake 2 godine na sniženju kupim 20 licenci od domaće firme i podelim iznos računa na 20 delova (može i 10).
Tako nam ispadne prilično povoljno
Tako je, dužina moguće pretplate zavisi od programa i verzije. Neki imaju godišnje licence, a neki godišnje i dvogodišnje.
Kada bih ja samo mogao da nađem 20 zainteresovanih.🙁Šta smatraš za povoljnu cenu?
Ja svake 2 godine na sniženju kupim 20 licenci od domaće firme i podelim iznos računa na 20 delova (može i 10).
Ove licence mogu i na mobilni i na pc 😉Kada bih ja samo mogao da nađem 20 zainteresovanih.🙁
Kakav crni AV na mobilnom, to je kao da vam Edge radi security (nema dovoljne permisije cak ni na broken ROMovima).Ove licence mogu i na mobilni i na pc 😉
99% online scamova je pitanje da li baza ima taj scam vec i da li je on iole izmenjen.Kakav je Bitdefender Total Security? Posebno me interesuje beznednost onliine kupovine.
Касперски је бесплатан на десктопу.2026 god. kakvo crno plaćanje antivirusa, a pogotovo njegovo korišćenje na telefonu!? 🙂
Довољан ти је и Windows Security (Defender), а ако ти се баш БАЦАЈУ паре онда купи Malwarebytes лиценцу, мада и бесплатна верзија није за бацање.
Šta smatraš za povoljnu cenu?
Razlika je u tome što te 3 licence od kasperskog možeš da managuješ kako hoćeš...ako često menjaš uređaje kao ja npr, možeš uvek da je skineš sa jednog i prebaciš na novi, sa aftermarket ključevima kad staviš na jedan uređaj to je to, key smatraš "uništenim/zaključanim". Ako ti to nije bitno, kupi na kinguin.com ili negde drugde svake godine za tipa 15ak-20e licencu i miran siProsle godine kupio sam kod nas u radnji licencu za Kaspersky premium (1 godina, 3 uredjaja), kostala je oko 3-4 hiljade. Za mesec dana mi istice pretplata i sada ne znam kako da je povoljno produzim.
Kada pogledam na sajtu Kasperskog, nude mi produzenje paketa platnom karticom po ceni od 11000 rsd.
U radnji mi nude da ponovo kupim novu licencu od njih po slicnoj ceni kao i prosle godine.
Ne razumem zasto je tolika razlika u ceni izmedju ova dva nacina.
Hoce li ta nova licenca iz radnje da mi produzi postojecu pretplatu, na postojecem nalogu ili moram za nju da formiram novi nalog sa novim mailom?
Ili ima jos nesto sto mi nije poznato?
Zašto cimanje sa supportom? Ja iz svog accounta vidim sve istekle ključeve i sam mogu da ih obrišem.@GPSSerbia ja sam na isti nalog kačio više keyeva bez problema. Jedino sam morao sa supportom da se cimam i da mi obrišu posle iskorišćene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari