Šta je novo?

Playstation 6

Pitanje je da li imaju dovoljno vremena za tako nešto. Da rade sa nV bilo bi realno, ovako teško.

Eventualno kroz par godina za PS6 Pro, pa da im to bude marketinški element za međugeneraciju.

razvoj se i dalje uklapa u mogući plan izlaska PlayStation 6 konzole krajem 2027.

realno, rano je još za zvaničnu PS6 temu jer ništa zvanično nije potvrđeno, informacije koje imamo su trenutno samo insajderske, a po svemu sudeći (cene memorije, grafike i generalno hardvera) ne verujem da ćemo videti next gen pre 2028.

Ima logike da bude 2027. ako se isprati istorijski:

Stalno se to provlači, ali šta saznajemo iz 6-6-7-7 paterna? Da će sledeće dve generacije da idu u razmaku od 8 godina? 🙂 Nema tu pravila, to zavisi od drugih tehnoloških stvari.

Trenutno je takva klima da je i PS5 sam po sebi luksuz zbog memorije, kamoli new gen.

MegaSkot je napisao(la):
Memorija svakako nece biti jeftinija ni 2028.

Vrlo moguće, ali je za sledeću godinu sasvim izvesno, tako da su šanse za '27., po mom mišljenju, vrlo male. A ako se i desi, broj jedinica koje će pustiti u prodaju će verovatno biti još manji nego kad je petica izašla pa će skalperi da naprave haos, ali o tom potom.

Jedina stvar koja u ovom trenutku ide u prilog '27. je činjenica da je Sony u totalnom haosu pa bih ih možda nova generacija malo povadila, čisto da ublaže efekat niza loših odluka.

ja bih rekao da bi ih nova generacija, po paprenim cenama, u trenutku kad i nije bas neophodna...samo dodatno zakopala
jos ako XBOX izbaci mocniju konzolu sa diskom, i napravi jos po koji consumer friendly potez usput - teska prica
ne mora cak ni disk - i ona neka varijanta digital license owner je veliki win u odnosu na sony you own nothing

sony-u je najbolje bilo da ne izmislja toplu vodu, cuti i nastavi da radi ono sto je i ranije radio...posto su prethodne 2 generacije odvalili xbox od zivota
ali jurnjava za live service unicornom, baceni budzeti od 300-400m, povecana anti-consumer praksa...bukvalno su se strmoglavili poslednjih god-dve
skoro da mi dodje da gta6 ne izlazi sada, posto ce sigurno u nekoj meri da ih povadi iz bule

Nazad
Vrh Dno