Šta je novo?

Šta korisnici očekuju od mobilne mreže?

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Yettel-Nagrade-copy.webp

Šta korisnici očekuju od mobilne mreže?​

Rast potrošnje u Yettel mobilnoj mreži porastao je skoro 40 odsto u odnosu na prethodnu godinu

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/biznis/sta-korisnici-ocekuju-od-mobilne-mreze/

Da ima dobru pokrivenost i ne smara sa reklamnim porukama

... što su svi operateri uradili bez pardona i nastavljaju

Briga o korisnicima. Nagrade za vernost dugogodišnjih korisnika kroz popuste na obnovu ugovora ili kupovinu telefona i opreme.

Očekujem međusobno ispomaganje signalom. Ako sam u poseti u bolnici gde A1 nema signal, da se zakačim automatski na Yettel ili MTS i neki odobreni nivo količine interneta ili poziva da imam pravo. Kada odem u stranu zemlju to se desi automatski, a u našoj ne radi.

Očekujem međusobno ispomaganje signalom. Ako sam u poseti u bolnici gde A1 nema signal, da se zakačim automatski na Yettel ili MTS i neki odobreni nivo količine interneta ili poziva da imam pravo. Kada odem u stranu zemlju to se desi automatski, a u našoj ne radi.
Zaninljivo, nikad nisam razmisljao o tome. Sjajna zamisao

Mislim da je vip ovo radio kad je došao na tržište. Tad nisu imali pokrivenost pa su se služili nacionalnim romingom

Nazad
Vrh Dno