Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja sam instalirao v2.4.30,ako se ne varam, mislim da je to poslednja premium..
Prosledio sam kolegi direkt download.

^Da, 2.4.30 je najnovija premium verzija.
Ranije verzije nisu htele da snimaju na Xiaomi i Samsung telefonima, dok ova
snima(Xiaomi 17 Ultra i S26 Ultra).

Snima bez obaveštenja sagovornika?

Zar 2.0.24 nije poslednja verzija app? Meni to pokazuje na app store, a i na mobilism-u je ta.

Od juče radi Moj A1 (v5.4.18.0) aplikacija uz Private DNS.
Setili se da srede to. 🙂

AdGuard:
Kod:
dns.adguard-dns.com

Control D:
Kod:
p2.freedns.controld.com

Control D OISD Full:
Kod:
x-oisd.freedns.controld.com
Blocks ads, malware, phishing, tracking.

Control D OISD Basic:
Kod:
x-oisd-basic.freedns.controld.com
Smaller variant focusing on ads and mobile app ads.

Next DNS:
Kod:
dns.nextdns.io

Quad9:
Kod:
dns.quad9.net

Nigde, slučajno ušao da proverim nešto i videh da aplikacija radi, a telefon nije bio na WiFi. 🙂

To mi je jedina aplikacija koja je pravila probleme zbog DNS-a, sad je i to rešeno.

Izuzetno glupo pitanje:

Polovniautomobili aplikacija. Mislim da imam sjajnu ideju za dodatnu opciju, koja moze ekstra da se naplati. Bar u mojoj viziji. Da li se mogu oni kontaktirati i uz neku prepisku, ako se dogovorimo da dobijem neki fee od koriscenja te ideje da to i ispostuju? Ako je ideja glupa i kazu necemo, a uvedu je posle nekog vremena da mogu da trazim kasnije neku nadoknadu? Ne bih im davao bilo kakvu ideju free, deru narod nenormalno vec, a uz ovo mislim da moze jos mnogo vise.

Sa druge strane, naci nekog da napravi slicno je sigurno veliki proces i da to zazivi kao njihova aplikacija treba mnogo vremena, a vrlo verovatno je da se nikada nece ni desiti. Jer znamo kakvu reputaciju imaju. A verovatno i kosta mnogo para

Ako pitanje nije na mestu, molim vas prebacite ili javite sta da radim

Patentiraš pa tek onda ponudiš. Konkurenciju nemaju, tako da nemaš kome drugom nuditi. Mada lično ne verujem da će pristati, na vreme su osvojili tržište i sad je dovoljno da ništa ne pokvare da bi ostali dominantni.

Nazad
Vrh Dno