Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Ja bih uzeo s 25 sa garancijom , razlike su male izmedju s 25 i s26 , prednost dajem zmaju . A 57 kazes da ti ne treba i eto ti i odgovora i resenja .
Po meni .

Za s25 obični znam da je odličan uređaj po svakom pitanju. Preko 300 ciklusa a zdravlje baterije 100%. Evo od danas SOT!

Prilozi

• Screenshot_20260926_214407_Device care.webp
    Screenshot_20260926_214407_Device care.webp
    30.4 KB · Pregleda: 73
Za s25 obični znam da je odličan uređaj po svakom pitanju. Preko 300 ciklusa a zdravlje baterije 100%. Evo od danas SOT!
Ne mogu da verujem 😳 Fenomenalno! 👍

E hvala svima na mišljenjima i savetima, pogledaću ovih dana gde / šta / pošto i nadam da se uskoro javljam sa telefonom 🙂

Revanced ti drži uključen ekran na YouTube?

Pitam, zato što se meni nekada desi na S25+ da prijavi ogroman dnevni SOT, jer sam koristio Andorid Auto, koji nekad satima broji kao SOT i ako je ekran isključen. A nekada ga ne broji.

Revanced ti drži uključen ekran na YouTube?

Pitam, zato što se meni nekada desi na S25+ da prijavi ogroman dnevni SOT, jer sam koristio Andorid Auto, koji nekad satima broji kao SOT i ako je ekran isključen. A nekada ga ne broji.
Android auto nikad ne koristim.

Ovo je nemoguće 😮 , meni na s23 tokom noći spali 8 do 10% baterije.

Da skratim na meni najvažnije:
  • Baterija i
  • Kamera
Kamera: Ne zanimaju me napredne AI mogućnosti u obradi fotografije i tome sl., niti me zanima ručno podešavanje fotografisanja. Želim automatsko okidanje na kameri i da to bude perfektno, bez naknadnih obrada.

Baterija: nisam prezahtevan korisnik, nikada nisam igrala igrice, sve ostalo koristim normalno kao i svi ostali, niti malo niti previše. Želim da ovaj telefon koristim u narednih pet godina i da mi baterija bude super.

Koji je bolji?

EDIT: pitanje bi suštinski bilo ovako - da su iste cene, koji biste uzeli a da vam je bitna dugotrajnost baterije i dobra kamera?
Ako ti je kamera bitna nemoj da kupuješ S seriju i da bacaš pare bezveze. U tom nekom rangu možda Vivo X300 u tim dimenzijama.

Android auto nikad ne koristim.

Pitao sam za Revanced. AA sam upotrebio samo kao poređenje. Piše da je radio ekran, a zapravo nije. Revanced bi trebalo da može da radi i sa isključenim ekranom, a pošto je video produkcija, možda ga statistika broji kao da je ekran radio.

Dobre su baterije na S25 seriji, nema spora, ali hoće da laže koliko dugo je radio ekran.

Ovo je nemoguće 😮 , meni na s23 tokom noći spali 8 do 10% baterije.

Ako ti je kamera bitna nemoj da kupuješ S seriju i da bacaš pare bezveze. U tom nekom rangu možda Vivo X300 u tim dimenzijama.
Ja ne znam koji drugi brend da pogledam. Ti brendovi - vivo, realme, ne usuđujem se da kupim, ja to nikad nisam ni videla ni držala u ruci. Želim da uzmem telefon koji će mi trajati narednih minimum pet godina, može i duže. Želela sam da uzmem Xiaomi 17t pošto kažu da ima jaku bateriju i leica kameru. Ali se ne usuđujem da uzmem zato što ne znam koliko su ti telefoni pouzdani na duge staze.
Samsung se kroz istoriju upotrebe pokazao kao vrlo pouzdan, i dan danas ljudi imaju Samsung telefone od pre 10 15 godina. Ja imam S note 9.
Nemam iskustva sa drugim brendovima zato što sam ja od početka svoje upotrebe mobilnih telefona koristila brendove koji sada više ne postoje i samo njih poznajem - htc, lg, 1 sony... i samsung...
Otvorena sam za sugestije ali potrebno mi je da čujem i iskustva ljudi po pitanju stabilnosti telefona na duže staze a to je nemoguće kada su u pitanju mlađi brendovi.

Pomenula sam Xiaomi-je, htela sam da uzmem neki model 17t, ali sam čula komentare da se ne zna kakav je na duge staze. Taj 17 je verovatno osnovna verzija ovog t, ne znam kako je kod njih podeljeno to rangiranje (kao kod samsung-a osnovni model / plus / ultra / Fe). Ne znam kakvi su. Imala sam priliku da koristim redmi note... ne znam koji broj... Dobar je mogu ti reći, drndaš ga baterija ladna 🙂 ali ne znam koliko može da traje taj telefon ovaj je neki noviji...

Ne mogu Apple, ne poznajem operativni sistem. Zadovoljna sam androidom 🙂
Od Androida samo Samsung ili Pixel,nemoj da te ubedjuju za ove citokrvne Kineze,daleko im lepa kuca.
O Apple-u bi trebala ozbiljno razmisliti,pa nije OS za astronaute. Lako se na dobro navici.😉

Pomenula sam Xiaomi-je, htela sam da uzmem neki model 17t, ali sam čula komentare da se ne zna kakav je na duge staze. Taj 17 je verovatno osnovna verzija ovog t, ne znam kako je kod njih podeljeno to rangiranje (kao kod samsung-a osnovni model / plus / ultra / Fe). Ne znam kakvi su. Imala sam priliku da koristim redmi note... ne znam koji broj... Dobar je mogu ti reći, drndaš ga baterija ladna 🙂 ali ne znam koliko može da traje taj telefon ovaj je neki noviji...
Xiaomi 17 ista je priča kao s25 nije fe varijanta odnosno T i sl

Pitao sam za Revanced. AA sam upotrebio samo kao poređenje. Piše da je radio ekran, a zapravo nije. Revanced bi trebalo da može da radi i sa isključenim ekranom, a pošto je video produkcija, možda ga statistika broji kao da je ekran radio.

Dobre su baterije na S25 seriji, nema spora, ali hoće da laže koliko dugo je radio ekran.
Revanced moze sa isključenim ekranom, ali mozda je decko bas gledao videe, ne mora striktno pravilo da bude da se youtube "sluša" 😂

Ja se ne bih mešao u diskusiju o bateriji na s25 seriji. Trajanje bilo dobro, ali 2 puta je pocela da se 'naduvava' u malo jace od godinu dana.

Revanced moze sa isključenim ekranom, ali mozda je decko bas gledao videe, ne mora striktno pravilo da bude da se youtube "sluša" 😂

Ja se ne bih mešao u diskusiju o bateriji na s25 seriji. Trajanje bilo dobro, ali 2 puta je pocela da se 'naduvava' u malo jace od godinu dana.
Jeste, gledao sam youtube. Ali ako neće da vjeruje ne mora. Evo koju rutinu koristim i dobijam ovaj SOT.

Prilozi

• Screenshot_20260927_151317_Modes and Routines.webp
    Screenshot_20260927_151317_Modes and Routines.webp
    30.8 KB · Pregleda: 42
Misliš da ti 3G manje troši bateriju od 4G?
To jedino ako si u nekom graničnom pojasu pa se često gubi 4G.

Misliš da ti 3G manje troši bateriju od 4G?
To jedino ako si u nekom graničnom pojasu pa se često gubi 4G.
Verovatno nije probao sa 2g. Tu će tek baterija da procveta. 🥳
A sad ozbiljniji odgovor-
Sve zavisi od pokrivenosti signalom.
Ako je najjači i najstabilniji 3g na datoj lokaciji, onda je ovakav setup u redu.
Ali to samo u slučaju ako ne koristi mobile data. Jer sve ispod 4g za mobile data je ubica baterije. Danas je za bateriju i "normalno" korišćenje smartfonova 4g majka (za pristup internetu, i po koji razgovor..).

Zaključak- ignorisati komentar. Bez više informacija se ne može doneti ispravan sud o izjavi.

Ne primaj se na komentare i kupi s25.
Odličan telefon, ima ga u prodavnicama za 530-550€ za 256GB ili ako ćeš kod većih trgovina- ta cena koju si navela.

Ne primaj se na komentare i kupi s25.
Odličan telefon, ima ga u prodavnicama za 530-550€ za 256GB ili ako ćeš kod većih trgovina- ta cena koju si navela.
Može li mišljenje S25 vs S26?

Može, sačekaj s27 i kupi kod ovih sa kp za iste pare koje bi sad dala za neki od ta dva u prodavnici.

T serija kod xiaomija je oslabljena verzija flagshipa, kao što je kod samsunga fe. Znači xiaomi 17 je bolji od svakog T.

Za 530ak eura za koliko idu s25 po kp nema bolje kupovine

Ja ne znam koji drugi brend da pogledam. Ti brendovi - vivo, realme, ne usuđujem se da kupim, ja to nikad nisam ni videla ni držala u ruci. Želim da uzmem telefon koji će mi trajati narednih minimum pet godina, može i duže. Želela sam da uzmem Xiaomi 17t pošto kažu da ima jaku bateriju i leica kameru. Ali se ne usuđujem da uzmem zato što ne znam koliko su ti telefoni pouzdani na duge staze.
Samsung se kroz istoriju upotrebe pokazao kao vrlo pouzdan, i dan danas ljudi imaju Samsung telefone od pre 10 15 godina. Ja imam S note 9.
Nemam iskustva sa drugim brendovima zato što sam ja od početka svoje upotrebe mobilnih telefona koristila brendove koji sada više ne postoje i samo njih poznajem - htc, lg, 1 sony... i samsung...
Otvorena sam za sugestije ali potrebno mi je da čujem i iskustva ljudi po pitanju stabilnosti telefona na duže staze a to je nemoguće kada su u pitanju mlađi brendovi.
Od ovih krštenih brendova samo Apple i Samsung mada kao što sam napisao kamere u S seriji su stvarno midrange a plaćaš flagship cenu. U istoj sam i ja situaciji da čekam S27 sa nekom boljom kamerom i baterijom ili neki kinez X300 X500, Honor magic 9 i tako to. Apple ne znam niti imam volje da učim i koristim.

Može, sačekaj s27 i kupi kod ovih sa kp za iste pare koje bi sad dala za neki od ta dva u prodavnici.

T serija kod xiaomija je oslabljena verzija flagshipa, kao što je kod samsunga fe. Znači xiaomi 17 je bolji od svakog T.

Za 530ak eura za koliko idu s25 po kp nema bolje kupovine
Ja sam nekoga već pitala na ovom tridu u vezi KP oglasa (ne mogu sad da gledam ko je pomenuo kp ogl i kome sam odgovorila) da mi se preporuče prodavci koji su pouzdani, nisam dobila odgovor... 🤔

Od ovih krštenih brendova samo Apple i Samsung mada kao što sam napisao kamere u S seriji su stvarno midrange a plaćaš flagship cenu. U istoj sam i ja situaciji da čekam S27 sa nekom boljom kamerom i baterijom ili neki kinez X300 X500, Honor magic 9 i tako to. Apple ne znam niti imam volje da učim i koristim.
A kad 27 izlazi? tamo negde u februaru 2027? Ima li neki predlog za neki telefon sa dobrom kamerom do tada? Taj Xiaomi, valja li?

Čekaj S27 , a na KP gledaj ove što imaju preko 1000 ocena.
Jaooo nemoj mi pričati samo o broju ocena pliz... Pa ti profili se kupuju i preprodaju... Što više ocena to veća cena pri prodaji profila... Hoću preporuku nekoga ko je kupio od nekoga par telefona i zadovoljan je.

A kad 27 izlazi? tamo negde u februaru 2027? Ima li neki predlog za neki telefon sa dobrom kamerom do tada? Taj Xiaomi, valja li?
Da ne bi kršio pravila foruma neka moderator izbriše ove postove. Xiaomi 17 ima odličnu flagship kameru dok 17T nema i dosta je slabiji po tom pitanju.

Nazad
Vrh Dno