Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Mogao si, to i kažem. Isti dan kad su te prebacili na pripejd mogao si otići u A1 i podneti zahtev. Yettel ga ne bi odbio, niti bi smeo, jer to nije prema RATEL-ovom pravilniku. Ranije stvarno jesu to koristili kao izgovor za odbijanje prenosa, ali pretpostavljam da se neko nekad žalio RATEL-u, pa već duže vreme ta priča ne pije vodu. Iskustava pritom ima dosta.

Ipak, ponavljaju tu dezinformaciju zaposleni kod svih operatera, očigledno im u obukama i dalje to pričaju, a neki stariji su usput i slabije upućeni, pa čak pominju i ranijih 90 dana umesto aktuelnih 60, što je najbolji pokazatelj koliko su ažurne informacije kojima raspolažu. S tim u vezi, prilikom odlaska kod novog provajdera, poput A1, ne treba pominjati da je broj na pripejdu kraće od dva meseca, jer će onda zbog dezinformacije zaposleni odbiti da uopšte podnesu zahtev, smatrajući unapred da je nevalidan, ne znajući da su u zabludi.

Prijavljena još 2 Yettel broja za prebacivanje u Mts priped tako da sada će ukupno 5 broja iz yettela otići u druge mreže. Ostaje mi još onaj 063 šestocifreni (Star 27 godina) na koji sam platio i penale i vratio na pripeid još oko 45 dana i on ide i ZBOGOM yettelu.
Al ces da se usrecis sa MTS-om... Pravices ti Yettel od blata vrlo uskoro.

Al ces da se usrecis sa MTS-om... Pravices ti Yettel od blata vrlo uskoro.
imam i A1 i Globaltel i Mts. Kod mene sve mreže rade, tako da neću da mnogo izgubim. Jedino mšto Mts zeza je 5G mreža nema je niko osim veliki gradovi. Yettel kod mene sa njihovom najboljom mrežom izgura do 150mbps A1 bogami bije do 600mbps jedino imam problem kada je sezona sa Mts-om jedva izgura do 20mbps i za to si u pravu al zato sada kod njih ide do 200mbps. Al zato kada dobiješ paket dobiješ ga jeftino. Svako ima svoja iskustva. Jedino što je tačno 100% je da su im operateri najgori i automatizovani, da su im tarife i sa smanjenjima najskuplje. Tim za zadržavanje korisnika takođe ima malo šta da ponudi a pogotovo ako hoćeš i telefon. Najčešća reč im je "Žao nam je " kod svih koji se jave na telefon. A bogami i u prepiskama na mail-u.

yettel nije samo 150-200 mbps vec je ogranicen na svim paketima osim xl, vise od 150 nisam video da imaju osim m i l koji imaju jednom mesecno nedelju dana speed booster, mts infrastruktura pokriva i globaltel (njihov je globaltel iako je kao poseban ali isto sve) a1 vise nije najjeftiniji mts ga je pretekao od kako daje 70% na peticu s za zadrzavanje, dok a1 obicno samo 50% mada poceli su 3/6 m x0, a1 neo super 3000-1500 za 100gb dok mts petica s prva 3 meseca tipa 325 a posle oko 900 sto ih osurilo, yettel je malo zeznuo situaciju, aplikacije su jedino sto ih cini za razmatranje, yettel 40 sa samo 50% ispada oko 1650-1750 sto je apsurdno malo gb za te pare dok kod drugih mnogo vise, ali zato imas deezer ili neku od 3 tv striming app, a1 je do skoro bio najjeftinji sad je mts zbog begstva korisnika preko 5k svakog kvartala i yettel se bori sam za sobom da sto pre propadne kako vidim, za mts jedino pazi gledaj svaki racun da slucajno ne bude poskupljenje ili nesto posto ces morati da se zalis famozni su oko toga pod UO, ne znam sta bi ti rekao vise

Zavisi šta ti tačno treba, al za jače pakete mislim da je bolji prelazak ili u A1 ili u Mts. U A1 imaš čak 40% popusta i mislim da je to ok, čak i super a u Mts možeš dobiti čak i 60% popusta. A ako ti treba i roming onda je prelazak definitivan. Ne vidim zašto se vezivati za nekoga ko te ne poštuje, ostaje ti tvoj broj a gde će biti mislim da nije bitno.
Yettel je trenutno za izbegavanje i sa tim popustima, osim naravno 12x1 din + 12x50% onda su MOŽDA konkurentni.
Hvala na odgovoru.

Samo da proverim, tih 40% u A1 i do 60% u MTS-u misliš konkretno za prelazak iz druge mreže, ili na ponude postojećim korisnicima kada pokrenu odlazak?

Mene konkretno zanimaju recimo, A1 NEO Surf i MTS 5ica M, pa ako otprilike znaš koliko realno može da se izvuče ako odradim prenos kod njih?

Ja razmišljam da prvo prenesem Yettel postpaid broj na A1 prepaid, čisto da ostavim prostor za Yettel ponude, pa tek onda eventualno pređem na neki postpaid paket ako Yettel u međuvremenu ne ponudi nešto prihvatljivo.

Hvala na odgovoru.

Samo da proverim, tih 40% u A1 i do 60% u MTS-u misliš konkretno za prelazak iz druge mreže, ili na ponude postojećim korisnicima kada pokrenu odlazak?

Mene konkretno zanimaju recimo, A1 NEO Surf i MTS 5ica M, pa ako otprilike znaš koliko realno može da se izvuče ako odradim prenos kod njih?

Ja razmišljam da prvo prenesem Yettel postpaid broj na A1 prepaid, čisto da ostavim prostor za Yettel ponude, pa tek onda eventualno pređem na neki postpaid paket ako Yettel u međuvremenu ne ponudi nešto prihvatljivo.
Naravno da daju i za prelazak, a najbolja provera je za A1 - 0601234 i lepo pitaš ja bih prešao kod vas na postpeid Neo surf šta mi možete ponuditi, ako ti da manje od 40% kažeš da želiš minimum 50% i da te nazovu sa boljom ponudom. U Mts takođe 0800100100 i isto tako se dogovaraš, za 5ica M možeš izvući 50-60% popusta dok za 5icu S kolko sam čitao možeš dobiti i do 70% popusta. Veruj mi da je bolje nego što ti yettel može ponuditi osim onoga što sam pisao 12x1 + 12x50% Ja ću sa mojim 063 sigurno uzeti Mts 5ica M paket uz male izmene ako pristanu ako ne onda idem na pripeid. 200 dinara 3 meseca sam miran. A za to vreme pozivam ko da više 😉

Veruj mi da je bolje nego što ti yettel može ponuditi osim onoga što sam pisao 12x1 + 12x50%.
Kad preracunas yettel ispada da daje 75% popusta na dva jaca paketa.
Ako moze kao sto pises da se dobije na 5icu M 70% po meni je to najbolja ponuda kod nekog operatera.

Šta su ti ponudili, 70% za prelazak?
Hajde podeli ovde s nama kako si uspeo, da znamo i mi. Meni bi to recimo bilo jako korisno
za paket 5ica S da, al nisam uzeo jer već imam 2 paketa, Soko lite i 5ica M, možda i zbog toga a plus sam prebacio 3 broja iz Yettela

yettel nije samo 150-200 mbps vec je ogranicen na svim paketima osim xl, vise od 150 nisam video da imaju osim m i l koji imaju jednom mesecno nedelju dana speed booster, mts infrastruktura pokriva i globaltel (njihov je globaltel iako je kao poseban ali isto sve) a1 vise nije najjeftiniji mts ga je pretekao od kako daje 70% na peticu s za zadrzavanje, dok a1 obicno samo 50% mada poceli su 3/6 m x0, a1 neo super 3000-1500 za 100gb dok mts petica s prva 3 meseca tipa 325 a posle oko 900 sto ih osurilo, yettel je malo zeznuo situaciju, aplikacije su jedino sto ih cini za razmatranje, yettel 40 sa samo 50% ispada oko 1650-1750 sto je apsurdno malo gb za te pare dok kod drugih mnogo vise, ali zato imas deezer ili neku od 3 tv striming app, a1 je do skoro bio najjeftinji sad je mts zbog begstva korisnika preko 5k svakog kvartala i yettel se bori sam za sobom da sto pre propadne kako vidim, za mts jedino pazi gledaj svaki racun da slucajno ne bude poskupljenje ili nesto posto ces morati da se zalis famozni su oko toga pod UO, ne znam sta bi ti rekao vise
Ogranicen je samo na papiru. Ako dodje do nekih problema, da imaju izgovor. Ja imam paket Vettel 100 i brzina mi nije ogranicena.

za paket 5ica S da, al nisam uzeo jer već imam 2 paketa, Soko lite i 5ica M, možda i zbog toga a plus sam prebacio 3 broja iz Yettela
Ti napisa u jednom od prošlih postova da si čitao da može da se dobije 70% popusta na 5ica S, a ne da su tebi nudili.
Izvini što smaram ali mi je bitno, mislim sutra već da to pokrenem. Do sad su mi agenti nudili samo 50% na bilo koju 5icu. Jel to preko 0800100100?

Ogranicen je samo na papiru. Ako dodje do nekih problema, da imaju izgovor. Ja imam paket Vettel 100 i brzina mi nije ogranicena.
Ma nije ni čudo, Novi Sad, Niš, Beograd, dođi malo na selo pa onda kaži za protok. Uglavnom samo veliki gradovi, osim A1 koji i kod mene ide do 600 mbps

Ti napisa u jednom od prošlih postova da si čitao da može da se dobije 70% popusta na 5ica S, a ne da su tebi nudili.
Izvini što smaram ali mi je bitno, mislim sutra već da to pokrenem. Do sad su mi agenti nudili samo 50% na bilo koju 5icu. Jel to preko 0800100100?
Moraš im reći slobodno da ti ponude nešto bolje, za 5ica S ništa rukavice, al iskreno ja sam se zeznuo sa 5ica M, najbolja solucija je 5ica L i da na nju može samo 50% popusta što izađe 2100 dinara a šta se sve dobija za te pare bruka.

Moraš im reći slobodno da ti ponude nešto bolje, za 5ica S ništa rukavice, al iskreno ja sam se zeznuo sa 5ica M, najbolja solucija je 5ica L i da na nju može samo 50% popusta što izađe 2100 dinara a šta se sve dobija za te pare bruka.
Ma tražio sam 70% za 5ica S i rekli nema šanse, samo za stare korisnike. Koliko sam i ovde na forumu video ti si jedini prijavio da si to dobio za prenos, zato te i smaram

Ma tražio sam 70% za 5ica S i rekli nema šanse, samo za stare korisnike. Koliko sam i ovde na forumu video ti si jedini prijavio da si to dobio za prenos, zato te i smaram
Pa jesi li mu rekao da ako pronađe tu ponudu da te pozove ako ne da ćeš otići u A1

Jesam, kaže ne može. Samo 50% najviše što nude.
Zato sam sutra mislio da pokrenem A1 postpejd ali me ovo tvoje zbunilo
Ima i toga, na koga naletiš probaj sutra ponovo nećeš dobiti istog gentlemena, pa slobodno kaži da ima ko dobija i da znaš za tu ponudu pa ako možeš dobiti dobro, ako ne, kažeš da ćeš onda ići u A1. Ali ako ti stvarno treba tv i gb i jeftin paket, trenutno je 5ica L zakon sa 50% popusta 2100 dinara mislim da je ta cena ( ili ima i onih 100 din. za e račun). Za te pare nemaš ni kod 1 operatera to što dobijaš uz taj paket. A Yettel ti može dati ono samo ako si i ranije imao jake pakete i to im je uslov isto. Ako si koristio pakete slabije teško će ti dati 12x1 i 12x 50%
Al nisi mali, staviš sve na papir šta ti ko daje izračunaš i izabereš.

Nazad
Vrh Dno