Desilo se odavno.Nece se desiti nikad.
Kao neko ko je davno radio i softver i podrsku za te kase, i ko zna od ljudi na terenu (pre svega prodavaca, store managera i trenera koji su pazili na te kase) direktan feedback, i koji je gledao i slike koje su nam slali i video klipove inzenjera koje smo slali da poprave hardverski problem, to bez ljudskog nadzora nece raditi nikada.
O softverskom delu i da ne pricam..

Ovo o cemu prica Marti Misterija su zujalice. Cesto ih na skuplje artikle lepe komercijalisti i merchandiser-i koji samo obilaze supermarkete.Još jedna stvar koja me nervira na samo uslužnim kasama - pojedini proizvodi poput kafe imaju nalepljenene one plastificirane bar kodove i kada krenem da izađem počne da pišti i ponovo moram na kasu da mi to razmagnetišu.
Pa moci ces da kupis neke skupe artikle na samousluznoj kasi kao i sada ali je samousluzna kasa onda besmislena ako moras da cekas da ti donesu vino iz magacina. Te skuplje stvari u vecini prodavnica mozes da kupis na infopultu ili na kasi sa kasiricom. Meni je lakse da obavim kupovinu na kasi ako kupujem preko 10 artikala a kada kupujem samo jedan artikal npr. flasu soka onda to uradim na infopultu.Zašto misliš da nećeš moći sam da kupiš vino il' nešto slično skuplje?
Ех, колега: ти си навикао на један много уређенији систем где не можеш да набавиш алкохол јачи од 2,5 посто кад год ти се прохте. ;-) У Норвешкој барем радним данима и суботом до 18.00 не мораш ићи до Vinmonopolet-а за јаче пиво, док у Шведској Systembolaget is a must чак и за то.Најиритантнија ствар икад. Кад сам у Београду често купујем вискије и вомбоњере и нестварно је заморно да купиш празну кутију па мора да чекаш неког несрећника да јури пиће по магацину да би обавио куповину. Па онда пиштање кад излазиш из радње јер су зујалице залепљене на сваку ситницу, полуфункционалне самоуслужне касе, мислим да једна од десет куповина прође без да мора да дође радник да комплетира куповину. У последње време свака посета Београду је таква да после максимум дан-два имам жељу да идем било где другде.
Ne znam da li zivis tu negde blizu i cesto posecujes taj objekat. Skroz drugacije se zaposleni ophodr prema ljudima koje srecu svakodnevno i sa nekim random ljudima. Neko je ranije pominjao small talk, a vidim da su ljudi podeljeni. Licno, privatno nisam komunikativan, iako mi posao zahteva da budem. Ali, smatram da svi ljudi zasluzuju osnovno, dobar dan, dovidjenja, kako ste danas? Ima ljudi koji svasta pricaju na kasi, to ne podrzavam. Izadjite ispred, skuvajte kafu, caskajte ako se znate privatno. Posao ne sme da stoji, ljudi ne smeju da cekaju. Svoje zaposlene sam ucio samo tome, to mora da se postuje. Kad nema kupaca, radi sta hoces, pricaj ceo dan. Kad neko udje u objekat on je najvazniji, od njega zivimo svi.Ех, колега: ти си навикао на један много уређенији систем где не можеш да набавиш алкохол јачи од 2,5 посто кад год ти се прохте. ;-) У Норвешкој барем радним данима и суботом до 18.00 не мораш ићи до Vinmonopolet-а за јаче пиво, док у Шведској Systembolaget is a must чак и за то.
Мени се једном десило да сам у готово истом тренутку у Максију близу Кнез Михајлове завршио куповину на самоуслужној каси као и један други лик, само што је он имао мање артикала него ја (који сам, приде, био спор као пуж), тако да мој код за излазак са рачуна није више био валидан. Касирка ме је пустила да прођем, али са погледом који погађа и моје претке.
Не живим у Београду, али када га посетим често купујем у тој продавници. Кажем да сам био спор као пуж јер генерално не користим самоуслужне касе пошто ме смара да после скенирања стављам све на вагу, плус што морам да контактирам продавачицу ако се међу артиклима нађе алкохол. И онда, када сам све измерио и платио, то се погодило са овим другим ликом који је већ отишао док сам ја артикле са ваге паковао у торбу. И то сам све одрадио само да бих избегао чекање у реду јер су обе активне касе биле препуне са купцима.Ne znam da li zivis tu negde blizu i cesto posecujes taj objekat. Skroz drugacije se zaposleni ophodr prema ljudima koje srecu svakodnevno i sa nekim random ljudima. Neko je ranije pominjao small talk, a vidim da su ljudi podeljeni. Licno, privatno nisam komunikativan, iako mi posao zahteva da budem. Ali, smatram da svi ljudi zasluzuju osnovno, dobar dan, dovidjenja, kako ste danas? Ima ljudi koji svasta pricaju na kasi, to ne podrzavam. Izadjite ispred, skuvajte kafu, caskajte ako se znate privatno. Posao ne sme da stoji, ljudi ne smeju da cekaju. Svoje zaposlene sam ucio samo tome, to mora da se postuje. Kad nema kupaca, radi sta hoces, pricaj ceo dan. Kad neko udje u objekat on je najvazniji, od njega zivimo svi.
Inace, najgori tip kupaca u marketima su mi ljudi koji imaju srednje ili dosta stvari i dok kasir kuca oni stoje, bleje, ne znam ni ja sta rade. Kada kasir zavrsi kucanje i kaze iznos, onda ili krenu ( zene gotovo 100%) da traze novcanik u svojim torbama ili krenu to da pakuju u kese, ceger, kolica, pa tek onda krenu da rovare pp torbama za novcanik. Mnogo je lako cim skenira trpaj gde stignes, imas spremnu aplikaciju za taj market, karricu ili tel, ili kes na dohvay ruke i picis. Garantujem, da postoji market gde samo muskarci kupuju i rade, da nikad guzve bilo ne bi.
Da ne bude zabune, zene obozavam, ozenjen sam, sjajno je sve. Ali imaju, brate, neke cudne navike i rezonovanja.
Secam se da je neka radnja, mozda amazon, imala opciju da udjes unutra, kamere te sve snimaju a ti samo ubacujes u ranac i izadjes. Valjda te nekako prepozna i skine ti negde pare. Ne verujte mi mnogo, ima ovome mnogo godina da sam video negde u nekom dokumentarcu.
Niko ih ne dira, nekako to nadomeste na druge nacine, nisam nikada razumeo kako..
Најиритантнија ствар икад. Кад сам у Београду често купујем вискије и вомбоњере и нестварно је заморно да купиш празну кутију па мора да чекаш неког несрећника да јури пиће по магацину да би обавио куповину. Па онда пиштање кад излазиш из радње јер су зујалице залепљене на сваку ситницу, полуфункционалне самоуслужне касе, мислим да једна од десет куповина прође без да мора да дође радник да комплетира куповину. У последње време свака посета Београду је таква да после максимум дан-два имам жељу да идем било где другде.
Mislim da samousluzne kase nece uskoro zameniti kasirice a mogu da nabrojim nekoliko razloga zbog kojih se to nece uskoro desiti.
1. Nije isplativo u manje objekte uvesti samousluzne kase zbog prometa koji nije veliki.
2. Uvek ce biti kupaca kojima je potrebno pomoci da se stavi u kesu ono sto su kupili.
3. Radnici u supermarketima trenutno obavljaju vise poslova u objektima npr. u Lidlu radnici rade kao izlagaci i kasiri.
4. Trenutno je verovatno najlakse zaposliti se kao kasir ali ne traze radnike tog profila samo supermarketi nego i prodavnice odece, fast food-ovi, kiosci i gomila drugih prodavnica.
5. Neke stvari sa infopulta i obicnih kasa nece moci uskoro da se kupe na samousluznoj kasi jer zujalice koje se lepe se lako skidaju.
6. Gomila ljudi i dalje koristi kes kada kupuje a jos vecem broju vise odgovara kupovina na kasi sa kasiricom.
7. Magacini manjih objekata su veoma mali i cesto su u podrum pa je logicno da roboti koje spominjes nece moci u tim prodavnicama da pune rafove.
8. U gomili objekata zaposleni prate kupca po prodavnici ako misle da ce nesto da ukrade.
9. Cesto kupujem u Lidl-u i mogu ti reci da nisam video da vise ljudi ide na samousluzne kase iako je na drugim kasama obicno guzva.
10. Mislim da ljudi na samousluzne kase uglavnom idu kada nemaju mnogo artikala u korpi.
Pre ce biti da je ×3. Nekad su zujalice stavljali na alkohol, cigarete, a danas i na maslac, sireve, sardine, cokolade.
Ne znam koji magacin nekog supermarketa u Bg-u je automatizovan.Magacini su odavno automatizovani, robot odavno čisti.
U manjim objektima nema stolica kod kase sto znaci da radnici dodju do kase samo dodje kupac a ostatak vremena rade nesto drugo po prodavnici. Takvih samoposluga je najvise u Bg-u. Udjes u bilo koju samoposlugu i pitas nekog radnika koliki im je manjak bio kod poslednjeg popisa pa ti bude jasno koliko "madjionicara" uspe da iznese artikle bez placanja i pored obicnih kasa i radnika koji se setaju po prodavnici.Ovde se pomalo mešaju samouslužna kasa i prodavnica bez zaposlenih. Poenta prve nije da sutra nestanu svi radnici, nego da za običnu kupovinu ne moraš da čekaš kasira.
Niko ti ne garantuje da ce nekoliko ljudi ispred tebe brze kucati sadrzaj korpe od kasirice i sve to spakovati u kesu.Samouslužna kasa ima smisla samo ako kupovinu učini bržom i jednostavnijom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari