Šta je novo?

Samsung Galaxy Z Fold 8/Flip 8

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Očekivao sam više komentara za nov model, ali slabo.
Ima li neko iz iskustva da kaže kakvo je kucnje poruka kada je otvoren a kada zatvoren ekran, vidi li se lepo sadržaj na ekranu šta se kuca, kako je zadovoljan?

Poslednjih godina je tako... Na preorderu neki minimalni "popust" ili model sa duplim kapacitetom po ceni osnovnog modela; potom kad izađe nova generacija ajfona poklon uređaj uz kupovinu nove generacije folda; i onda značajan popust za Black Friday (prošle godine je odličan Fold 7 bio 140+ hiljada u zvaničnoj prodaji)

Od S2 do S25 nisam stao sa kupovinom, a bilo je tu i nekoliko Apple, HTC, LG i Huawei uređaja.

Hoću reći, standardno bolestan čovek kao i mnogi ovde, koji bacamo pare na jedva vidljiv upgrade.

Sa S25 ultra sam odlučio da nema smisla više, čak me i smorile vesti o telefonima, jedva sam i pratio forume, YT i slično.

U BIG-u pre 3 sedmice vidim ga u Yettel prodavnici i poigram se malo, gde me već zainteigirao oblik/dimenzije/veličina.

Pre desetak dana u Španiji uđem u MediaMarkt i tu se nekih 20 minuta poigram sa telefonom i počeo crv da radi baš.

I tako....

Kupim ga pre dva dana!

Nisam za fold bio zainteresovan pre jer me nije radio kako izgleda zatvoren, jer već duže vreme planiram neki manji telefon.

Razmišljao sam o x300 vivo obični ili da apple sredi ubogu tastaturu bio bih odavno u tom taboru sa običnim pro.

Uglavnom, ovaj form factor je ubica koliko je lepo koristiti, baš jer je nizak i širok.

Ja sam toliko oduševljen da nemam reči.
Ima tu dosta i do toga da sam tek kupio, ali ovo ne znaš da je u džepu uopšte.

A onda, setiš se da imaš i tablet u ovom minijaturnom uređaju, pa se još jednom oduševiš kad ga otvoriš.

Društvene mreže ne koristim više, zato sam pojačao sa kindle-om, a ovo je dostojna zamena kada kindle nije sa mnom.

Videćemo kako će ići dalje, ali za sada konačno nešto drugačije od cigle da posedujem i stvarno mi odgovara, javljaću prolazno vreme.

Ne znam je li veći utisak kada je zatvoren zbog oblika ovog ili koliko je tanak kada se otvori.

Ne nosim futrole nikada, ali izgleda da ću propustiti futrola lobiju i morati nešto uzeti, pošto 25U ciglu bacam po stanu ili kolima kako stignem, ovaj spuštam na krevet u usporenom snimku.

Baterija iznenadila, kamera meh ali meni manje bitno to.

Prilozi

• IMG-feba7ac57e2469b47ee924b25fa08664-V.webp
    IMG-feba7ac57e2469b47ee924b25fa08664-V.webp
    103.6 KB · Pregleda: 19
Hvala!

Zaboravio sam napisati da je otisak prsta odličan, mada se još navikavam na poziciju.

Kada je otvoren, desktop mod na pretraživaču koristim i za to je takođe odličan.

Nazad
Vrh Dno