Obicno je neupotrebljiv na Androidima:U principu, zašto i ne bi radio ...
daJel ovaj telefon dobija OS7?
Uzmi neki najbrži kompakt power bank. Dovoljno je pola sata do sat, kada se pravi neka pauza, ruča, pije kafa itd. pa da telefon bude spreman za novo maltretiranje kamera.Sad još samo da smislim kako da uguram bateriju od 8000mAh u njega i da ne tražim drugi telefon još par godina. 😁
Baš suprotno, pogotovo slike ljudi, svi su ispeglani kao neke kineske lutkice. Imam gomilu slika klinčadije i drugo. Mogu okačiti bezbroj primera, i to mislim da taj beautify nije mogao ni da se smanji ni isključi u to vreme. Naravno u drugim situacijama je kamera briljirala.Pa glavnu i telefoto kameru i hajpuju, sa razlogom. Brutalan hardver tih kamera i dalje, plus post-processing sa manje Ai crtanja nego što je to danas slučaj. Niko nije ni pominjao nekakve vrhunske zvučnike, haptics, bateriju, UI itd.
U Humanistic modu nikada nije bilo tog ulepsavanja. U photo i portret modu jeste, zato se vise i ne koriste 🙂Baš suprotno, pogotovo slike ljudi, svi su ispeglani kao neke kineske lutkice. Imam gomilu slika klinčadije i drugo. Mogu okačiti bezbroj primera, i to mislim da taj beautify nije mogao ni da se smanji ni isključi u to vreme. Naravno u drugim situacijama je kamera briljirala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari