Da li znaš da imaš samo 300 minuta, i protok do 50 mbps na tom paketu Surf ?Surf mi dali sa 50% popusta i 6meseci po 1din
Kapiram da je to to, za ove male novce rekla je 1200 mada nije 2699din je puna cena paketa a pola bi bilo 1349.5 😀
Kaze mi ona nemamo Yetel extra plus paket u ponudi za vas... ja reko onda nista i ponudi mi 6meseci free reko ajde moze.
Koliko sam čitao A1 daje do 40% al imaš i Mts koji daje čak i više od 50% samo zavisi uglavnom na koga naletiš. Al zato možeš reći da te pozovu za neku bolju ponudu. Opet zavisi šta ti treba, pa to izabereš ! A pošto je do isteka ostalo još samo 5 dana možeš i odmah podneti zahtev pa dok se sve završi + vikend to ti je to.Meni istice ugovor 1. oktobra a ponude iz aplikacije su katastrofa. Jos gore sto mi i SBB (tj Yettel sada) istice isto u oktobru i vec su zvali za kojekakve ponude SBB + novi broj u Yettel-u ma strasno.
Uglavnom, hocu da podnesem zahtev za prenos borja u A1, pa me zanima kad je najbolje podneti taj zahtev? Prepostavljam cim istekne ugovor u Yettel-u?
Drugo pitanje. Da li A1 daje neki popust kad se prelazi kod njih i da li da proceduru prenosa broja odradim preko call centra ili licno u poslovnici (zbog eventualnog popusta za prelazak)?
Hocu bukvalno da vidim sta ce mi ko ponuditi i gde je bolja ponuda, necu ostati u Yettel-u ako u A1 na kraju daju bolju ponudu, ne placa mi se vise nesto sto ne koristim i sto mi ne treba...
Ako sam dobro razumeo, u idealnom scenariju ja bi paket placao 1din godinu dana a nakon toga 2000din jos godinu dana (Yetel L je 3999din)? Ne daju nikakve popuste (kad prelazim u A1) na recimo Yettel 30 ili Yettel 40 pa da tu pokusam da dobijem bar 50% na preplatu?U a1 daju 40% preko agenata. U yetelu kada podneses zahtev za prenos - max je 12m po dinar 12m 50%, za paket od Yetel L pa navise. Zahtev za prenos podnosis u tvom slucaju 2.10.
Znam ali šta mogu, meni net i ne treba puno a ni minuta, slično bi trošio i plaćao svakako i u drugoj mreži.Da li znaš da imaš samo 300 minuta, i protok do 50 mbps na tom paketu Surf ?
Тa cena je sa 20% popusta i moguća je ako ne uzimaš uređaj.Ah standardna prica uvek...pa to onda nije 50% popusta ako popust racunaju na 5099din a ti isti taj paket platis 3999din bez ikakvog popusta, da samo usetas u poslovnicu...
Mozes da mi posaljes broj preko agenta da vidim sta nude?U a1 daju 40% preko agenata. U yetelu kada podneses zahtev za prenos - max je 12m po dinar 12m 50%, za paket od Yetel L pa navise. Zahtev za prenos podnosis u tvom slucaju 2.10.
Zavisi šta ti tačno treba, al za jače pakete mislim da je bolji prelazak ili u A1 ili u Mts. U A1 imaš čak 40% popusta i mislim da je to ok, čak i super a u Mts možeš dobiti čak i 60% popusta. A ako ti treba i roming onda je prelazak definitivan. Ne vidim zašto se vezivati za nekoga ko te ne poštuje, ostaje ti tvoj broj a gde će biti mislim da nije bitno.Pozdrav kolege u patnji. 😄
Trenutno imam Mobile L paket koji sam dobio krajem prošle godine preko one njihove dobrodušne ponude uz aneks, a UO mi ističe 1. 10.
Pre nekoliko dana su me zvali i nudili nenormalne cifre, pa sam samo rekao da ću razmisliti.
Koliko sam listao prethodne strane i istraživao, deluje mi da A1 trenutno ima solidnu alternativu. Plan mi je zato da 2. 10., dan nakon isteka UO, odem do A1 poslovnice i podnesem zahtev za prenos broja sa Yettel postpaida na A1 prepaid, pa da onda sačekam eventualne ponude.
Ideja da ne biram odmah A1 postpaid paket, kako bih imao malo prostora za pregovore, a možda u međuvremenu naletim i na neki kod ili dodatni popust za A1.
Video sam da je neko pominjao i drugu varijantu da već sada pozovem Yettel i zatražim prelazak na prepaid, pa da na taj način pokušam da izvučem bolju ponudu. Ali koliko sam shvatio, to je ipak nešto slabija taktika od prenosa.
Jedino ima smisla prihvatiti samo neku ponudu tipa 1 dinar određeni broj meseci + 50% popusta ostatak UO.
Da li sam dobro razumeo proceduru i da li je ovo trenutno najbolja taktika za pregovore?
OStao sam duzan odgovor.Meni juce istekao ugovor, danas svratio u A1 i podneo zahtev za prebacivanje broja. Pola sata zatim stize poziv iz Yetela.
Ponudili 50% popust tokom cele UO samo na paket bez telefona.
ja sam trazio neku pogodnost za UO sa telefonom, (ćerki 18 rodjendan, pa da je obradujem) . Dobio sam ponudu i za tu varijantu. Sad se preracunavam, sutra me zovu opet da utanacimo detalje, pa javljam sta i kako.
Poslao sam tiPozdrav! Jel ima neko kod za gigatron?
Prilikom prelaska sa postpeid na pripeid smatra se kao nova tarifa hahaha i mora se čekati 60 dana, al i to prođe brzo a i ne plaćam im ništa.kakvih bre 45 dana, ne vazi se 60 dana U MREZI za promenu sa postpaid na prepaid nego da je broj u MREZI duze od 60 dana to sto ga neki radnici tupe i lazu narod je drugo, dodji im sa odstampanim pravilnikom prenosa ako te slucajno lazu
Dezinformisali su te, klasika. Nema toga, prošao bi bez problema prenos u drugu mrežu i da si ga odmah podneo. Ali dobro, pošto je pripejd i ne koristi se, nije ti žurba.Prilikom prelaska sa postpeid na pripeid smatra se kao nova tarifa hahaha i mora se čekati 60 dana, al i to prođe brzo a i ne plaćam im ništa.
ne znam kako kada sam bio u tarifi Yettel extra 7 meseci i raskinuo ugovor platio penale i vratio na pripeid, na koji način sam mogao odmah otići bilo gde.Dezinformisali su te, klasika. Nema toga, prošao bi bez problema prenos u drugu mrežu i da si ga odmah podneo. Ali dobro, pošto je pripejd i ne koristi se, nije ti žurba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari