Šta je novo?

Klima za 20 kvadrata?

Što više gledam sve manje znam šta i kako, kao što sam napisao prvenstvo bih uzeo midea/gree nego vivax/hisense, sada razmišzmožda bi i 9ka Fujitsu završila posao? Kao što sam napisao leti je na primer maks. Temp. Bila 29 C sa uključivanim šporetom, dok je zimi 15-16...
Znam da si se odlučio za Haier, ali samo da prokomentarišem za Fujitsu 9-ku. Za razliku od 12-ce, nije samo da je lakša spoljašnja za 2kg, već ima smo jedan red cevi u izmenjivaču spolja. 12-ce imaju (bar) dva reda, tako da se na debelom minusu pokaže veća razlika u snazi.

Slicno pitanje, imam 16 kvadrata i potrebno mi je za grejanje tokom cele zime, dobro izolovanih, najvise mi je interesantan midea solstice 9k, imam vaucer 10 000 na 50 000 na ananasu pa bi me ispala manje, gledam pise da je generalno bolja od breezeless i clivia. Sto vise gledam to manje znam.

Znam da si se odlučio za Haier, ali samo da prokomentarišem za Fujitsu 9-ku. Za razliku od 12-ce, nije samo da je lakša spoljašnja za 2kg, već ima smo jedan red cevi u izmenjivaču spolja. 12-ce imaju (bar) dva reda, tako da se na debelom minusu pokaže veća razlika u snazi.
Ali ce oko 0 duze raditi defrost da bi odledila dupli izmenjivac, dok sa jednim zavrsava za 5 min.

Nazad
Vrh Dno