Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

30% je standardno za obnovu. Kod novih korisnika je natezanje da se kupi telefon i nije fokus na popustu za pakete. Dodatno otežava i to što se preko mesec i po dana na pripejdu čeka na 50% popusta za prelazak na postpejd. S druge strane, ako ona može da se uklopi sa bonusom dobrodošlice i da joj uplaćuješ bonus dodatak od 400 dinara na 15 dana dok joj ne ponude, onda ok.

Jedno pitanjce za forumaše koji su kod Yettela na pripejdu. Da li ponude za Go extra i Yettel extra imate samo na brojevima koje ne koristite ili to nude i aktivnim korisnicima?

Pošto je petak i zbog Yettel petka se ne vide ponude za prelazak sa pripejda na postpejd, vidljiva je opcija samo Postpejd uz novi broj (duplo više interneta prvih godinu dana i 30% popusta na celu UO), tako da tek sutra mogu da vidim šta se na broju nudi.

Ja sam mesec dana, nemam ništa. Čekamo dva meseca kažu. A na broju koji ne koristim mi nude Go extra +. Neograničeni minuti i 30GB za 799RSD. Ima i 100minuta i 3GB za 400RSD. Naravno, nude i standardno 50% na normalne pakete.

Poslednja izmena:
@Intuite i @asdas123 hvala na info. Ne mračite, treba unapred da znamo kakva je priča sa Yettelom. Ranije se dobijalo posle dan-dva, letos su ukinuli tu praksu po info sa foruma. Pominjalo se 2 meseca čekanja, a javljao se ovde neki agent koji je pisao da može da ubrza dobijanje 50%. Još samo da utvrdimo kad i kome nude Extra + pakete.

Ima li svrhe tužakati A1 ratelu zbog toga što ne obezbedjuju dovoljan broj sim kartica za prenos broja u njihovu mrežu? Sabotiraju i prenos na e-sim.

Nema svrhe, jer ja sam se obraćao i njima i inspekciji zbog trošenja opšte kvote prilikom deljenja interneta umesto saobraćaja za Facebook, Viber, Instagram i sada TikTok, što je moguće upotrebiti samo na uređaju gde je ubačena SIM kartica, ali oni su to aminovali i samo sam izgubio vreme. Zamisao je bila da telefon čiji je hardver prevaziđen upotrebim kao hotspot kako se baterija na onima koje stalno koristim ne bi trošila, no, to je bila nemoguća misija.

Nazad
Vrh Dno