Šta je novo?

A1 Xplore TV - aplikacije [nije tema za A1 smart box/settop box ni za pakete A1]

Brave ti blokira saobraćaj verovatno.
On je zato i dobar, što filtrira pop-upove i neke kolačiće, i svašta nešto još.
Verovatno zahvati i blokira ponešto iz strima sa xplore veze .. moraćeš da ga staviš u exclude sekciju browsera...

Jel ima neko problem da mu ne otvara kanala u brave browseru? samo vrti u krug, u edge otvara normalno, ista podesavanja isto sve...
malo sam gledao i ipak neki kanali mogu da se gledaju ali vecina samo vrti, radilo je sve ok do pre neki dan.
Probao sve osnovne stvari, ali i dalje ne radi..
Meni se isto ovo desilo sinoc, Firefox browser, PC. Ne radi vecina kanala i dalje. Radilo je sve OK - skoro godinu dana.

Ne samo oni ali koliko se sećam svi operateri, kad sam tako koristio da oni preporučuju za tu svrhu da se koriste Chrome ili Microsoft Edge,da ostali browseri i ako nekad radi nisu zvanično podržani.

Vratio unazad snimak košarke Partizan - Armani, kvalitet strima je skandalozan.

Jedno pitanje, zašto na HBO kanalu imam izbor za audio Srpski / English, ali se audio ne menja kada prebacim na Srpski, korisno veoma kada se gleda sadržaj za klinca.

Vratio unazad snimak košarke Partizan - Armani, kvalitet strima je skandalozan.
Na istom uredjaju imam Xplore i EON, i bas vratih da vidim kvalitet... I iskreno nisam primetio neku znacajnu razliku, da su mozda oba istovremeno jedan pored drugog, pa da vidim, ali ovako bas probah da uocim ali tu su negde... Ali da se razumemo, oba snimka tj. kvalitet strima je daleko od kvalitetnog strima, narocito pri brzim scenama i sitnim detaljima, pozadini i sl.
Mozda je i to sto mi je tv fullhd a ne 4k...
S tim sto je naravno interfejs dve klase losiji na Xplore, dok sam ubo vracanje i da pustim, jos nema thimbnails pri premotavanju... Ali dobro to je neka druga prica, i to je sto je, nikad nece biti nadogradjeno ljudski...

Ne mogu da se ulogujem na Android aplikaciju. Samo se zamrzne kad ubacim user i pass. Jel Imao neko sličan problem?

Isključi private dns / ad blocker
Ili šta već imaš aktivirano

Meni se isto ovo desilo sinoc, Firefox browser, PC. Ne radi vecina kanala i dalje. Radilo je sve OK - skoro godinu dana.
I meni se ovo javlja već drugi put na Firefoxu (PC-Win 10) ... oba puta kad je reprezentacija igrala 🙂 i na RTS-u i na Areni, ali neki kanali rade (npr. sa filmskim sadržajem). U isto vreme na android box na TV-u sve radi ok.

Danas sam uzeo 5g kucni net duo, al ne mogu nikako da pokrenem xplore tv app. Šta bih trebalo da ukucam? Tamo na prijavi se jel treba mail i šifru mog a1 naloga? Tu mi stalno izbacuje da je šifra pogrešna a nije.A kad pokušam da se ulogujem kodom prijavi mi grešku 0x 02000000 sesija sa prosleđenim id-em je nevažeća, ne postoji u pozadinskom sistemu˝. Jel imao neko ovakav problem?

Verovatno moraš da zoveš teh. podršku da ti aktiviraju. Srećno. ☹️

A jel možda moraju oni tamo nešto da aktviviraju? Pošto u mojoj A1 aplikaciji nigde ne vidim 5g kućni net duo, samo ovu mobilnu postpejd tarifu koju koristim. Oni koji koriste A1 app jel im se vidi da imaju npr tv i internet pakete?

Ja sam zvao za app, nisu mi se sve usluge videle, rešeno za par min, prijatno sam bio iznenađen.

Meni tek iz trećeg puta, dva puta su me samo skidali sa dnevnog reda, iz neznanja pretpostavljam. Treći put je valjda zakon verovatnoće presudio da natrčim na gospođu koja zna svoj posao.

Nazad
Vrh Dno