Šta je novo?

Oppo Find X9/X9 pro

Реалан је мастер мод, али за тамније услове није никако јер баш потамни фотке. Бар на аутоматици.

Meni to i odgovara, što noćna fotografija ostane noćna, ne osvetljava je nepotrebno.

4h tipsa i triksa kod za korisnike Oppo telefona, u opisu imate transkript, pa ukoliko vam nešto deluje zanimljivo, možete odmah da skočite na taj segment.

Ma dal me zezaš da ima i toga? 😀 Jel to fabrički clock ili neki drugi? Verujem da je do njihove clock app.

Fabrički naravno. Još sam ja pratio pre mesec dana sitna slova baš da mi se to ne desi, ali džaba.. pošto mi se prošle godine desila ista stvar sa x200 na origin CN

Мени јутрос звонио нормлно.

Dobro, fabričke ne koristim nigde, tako da mi to ne bi bio problem. Kao ni kalendar app. Navika da budu Guglovi.

@fkloznica Имаш ли у опцијама да подесиш да звони и кад је празник? Ја исто користим фабричку и звони увек, а имам телефон од Јуна, тако да сам итекако имао прилику да истестирам ту ситуацију. Нисам сто посто сигуран, али пошто често навијам аларме, мислим да ми је једном избацило обавештење да је празник, и да сам ставио да звони свакако, беше давно и био сам уморан па сам можда и пермутовао...

Ali kako glupa opcija. Pa sada ako je praznik, ne treba da se ustane rano iz nekog razloga.
Mada koliko rade sati nedeljno, nije mi ćudo što sve troše na spavanje. Robovi

Nadam se da niste zakasnili na posao vi što imate Kineze. 🙂
Alarm naravno nije zvonio danas zbog nekog njihovog praznika i ako ste ga redovno podesili da zvoni 😂 kineski rom je bukvalno za prepričavanje
Sve više sam sretan što sam uspeo da se preobratim na ovaj budilnik sa garmin sata. U početku me nerviralo što ne može da se sinka sa telefonom.

Uzimate telefone sa kineskim romovima pa onda "kukate"😀
E pa "ne mere i jare i pare"😉

Ma dal me zezaš da ima i toga? 😀 Jel to fabrički clock ili neki drugi? Verujem da je do njihove clock app.
Dečko ima neki opasan fetiš prema kineskim telefonima, ništa mu ne odgovara, stalno problemi a opet kupuje Kineze 😂
Inače, da ne bude totalni off naravno da alarm zvoni bez problema na današnji dan, jutros kao i svakog dana u toku nedelje, to samo on ima neki problem večito. Vivo x100u

Alarm zvonio normalno, kao i svaki dan.
Vraćaj se na Pixel podhitno 😂

Inače neki dan stigao update neki, nešto sitno, u opisu je bilo u vezi galerije nešto i photosa, nisam baš ispratio... da li mi se čini il' je kamera još bolja

Zvonio normalno, pixel mi na stočiću pored kreveta, a Oppo na radnom stolu, da moram da ustanem 😂
Jedina prilika do sad da znam da nije alarm zvonio je bratu na Xiaomi 15 par puta

Alarm zvonio normalno, kao i svaki dan.
Vraćaj se na Pixel podhitno 😂

Inače neki dan stigao update neki, nešto sitno, u opisu je bilo u vezi galerije nešto i photosa, nisam baš ispratio... da li mi se čini il' je kamera još bolja
Да, може да се селектрира више фотки када се убацује у омиљене и тако неке ситнице.

Prilozi

• Screenshot_2026-09-23-19-18-43-73_9492aa3750dca76abb7c25b39a5f1e8e.webp
    Screenshot_2026-09-23-19-18-43-73_9492aa3750dca76abb7c25b39a5f1e8e.webp
    32.5 KB · Pregleda: 12
Nazad
Vrh Dno