Uzeo jutros ovu jacu performance 12V udarnu. Odmah sam primetio da se bez opterecenja u radu cuje kao da nesto cese, posebno na malim obrtajima i pri promeni polozaja. Isto tako dobro i baca. vidi se i samo na pola cola cetvrtci vizuelno a kamoli kada se nastavi sa ovim adapterom. Mislim da treba da im vratim sutra ali ako bih dobio nesto slicno makar samo sa ovakvim bacanjem bas bi se dodatno smorio.
Pogledajte prilog 554469
Napravio sam i dva snimka ako neko hoce da pogleda o cemu pricam.
Inace od skora imam jednu owim 20V busilicu srafilicu i sasvim mi je korektna.
Uzeo jutros ovu jacu performance 12V udarnu. Odmah sam primetio da se bez opterecenja u radu cuje kao da nesto cese, posebno na malim obrtajima i pri promeni polozaja. Isto tako dobro i baca. vidi se i samo na pola cola cetvrtci vizuelno a kamoli kada se nastavi sa ovim adapterom. Mislim da treba da im vratim sutra ali ako bih dobio nesto slicno makar samo sa ovakvim bacanjem bas bi se dodatno smorio.
Pogledajte prilog 554469
Reci mi koju vrstu materijala sve moze da sece i sta moze? I da li se dobijaju te ploce vise komada ili ima posebno da se dokupe ?
Ja secem od lajsni i manjih prifila, do tankih dascica i razne plastike.Odi ujutru do lidla i trazi zamenu i odmah je probaj tu u radnji, i drugu ako je ista, opet menjaj ili trazi povracaj novca
Na prvom videu na pocetak kao da ima u sebi gusku tako zvuci kao guska
Reci mi koju vrstu materijala sve moze da sece i sta moze? I da li se dobijaju te ploce vise komada ili ima posebno da se dokupe ?
Pogledajte prilog 554469
Zameni je u Lidlu, dobio si felerican primerak. Inace prosle godine sam i ja zamenio istu - odneo sam je kuci, ispustala neke cudne zvuke, odneo je odmah u Lidl nazad i zamenili mi na licu mesta, rekli mi da uzmem drugu, i ona je bila (i dalje je) super.
To je generalni problem kod svih jevtinih, ponekad su zavrsna kontrola kvaliteta kupci, ali u velikoj vecini ubodes dobar primerak koji vredi vise nego sto kosta.
Nije udarni za fine radove u iverici, posebno ne sa tim adapterom.Svakako ce da ide nazad samo jos nisam odlucio sta za dalje. juce sam prvo krenuo da je isprobam na nekoj laganoj montazi kuhinje i nije uspela posle vise pokusaja da uvrne sraf do kraja u stranicu. Onda sam tek nasao da treba jaca baterija da bi se aktivirao udar. Ja sam samo imao malu od 2,5 Ah i jos nije bila napunjena. mada ne znam sto bi za sraf u drvo trebao udar ali ajde recimo da mu je to bila slaba baterija. onda sam kasnije pokusao da uvrnem neki srafcic 20mm mislim u neku dasku i nisam uspeo da ga poravnam. mislim da je losa ideja preko ovog adaptera za to sto mi treba i sto sam ocekivao.
Sad punim ovu malu bateriju pa cu probati tako, dali ce biti nesto bolje. Intresantno da se ovi performance punjaci cuju kao da imaju neki opasan vent unutra. nikada nisam imao neki punjac koji se toliko cuje. nisam to ocekivao a i nije mi bas za pohvalu.
Moguce da uzmem ovu malu brusilicu seckalicu umesto. Nemam tako nesto a imam ideje kako bi je iskoristio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari