Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Pozdrav,
Prvi put pišem ovde i nadam se da neko zna odgovor. Da li u A1 postoji služba za brigu o korisnicima i koliko se teško/lako dokazi do nje? Naime, moja ćerka ima ugovor samo paket koji želim da preinačim u ugovor + telefon. Znam da može i bila sam u poslovnici. Oni su tamo rekli mogu samo i sve u komercijalnoj ponudi a da za popuste ipak tražim agenta. Virtuelna prodavnica je prebukirana i danima ne uspevam da uspostavim vezu s njima. Može li služba ako pošaljem upit da zove?
Telefoni su im preskupi. Dobro razmisli i preracunaj da li ti se to isplati.

Najbolja opcija je telefon na drugom mestu za keš, ili još bolje kod proverenih prodavaca sa KP gde ime da bude i po 30-40% jeftinije nego po recimo Gigatronu i sličnim radnjama, a kod operatera samo postpaid tarifa, onda daju najveći popust.

Kad preračunaš, njihovi telefoni u paketima izađu papreno skupi.

Prezvakano sto puta, nemaju svi kes na gomili...

Najbolja opcija je telefon na drugom mestu za keš, ili još bolje kod proverenih prodavaca sa KP gde ime da bude i po 30-40% jeftinije nego po recimo Gigatronu i sličnim radnjama, a kod operatera samo postpaid tarifa, onda daju najveći popust.

Kad preračunaš, njihovi telefoni u paketima izađu papreno skupi.
Možda za ove što su preko 1000-1500 evra,mada i za njih često pravilo da su jeftiniji na oglasima. Ali za telefone do 40000 dinara često su radnje na nekim akcijama gde su za par hiljada jeftiniji nego na oglasima.
Prezvakano sto puta, nemaju svi kes na gomili...
Pa kad deca hoće samo iPhone za to svakako retko ko ima keš na gomili.

Nije bas da su na oglasima,jeftini, npr redmi note 15 pro+ 5g 12/512 na oglasima je najeftini,305€, A1 tarifa 2000 bez popusta,minimalni popust 20% za kes tel je 37800.
I imate licno garanciju.

Kakva je njihova mreza posto cu najverovatnije preci kod njih?
Ne toliko sjajna, koliko je bila pre godinu, godinu i po. Samo moje iskustvo, na osnovu lokacija gde češće boravim.

Pozdrav,
Prvi put pišem ovde i nadam se da neko zna odgovor. Da li u A1 postoji služba za brigu o korisnicima i koliko se teško/lako dokazi do nje? Naime, moja ćerka ima ugovor samo paket koji želim da preinačim u ugovor + telefon. Znam da može i bila sam u poslovnici. Oni su tamo rekli mogu samo i sve u komercijalnoj ponudi a da za popuste ipak tražim agenta. Virtuelna prodavnica je prebukirana i danima ne uspevam da uspostavim vezu s njima. Može li služba ako pošaljem upit da zove?
Postoji. Odgovaraju nakon 7-8 dana. Bolje je zvati agente prodaje na 0601238. Srećno!

Jel neko prebacivao esim iz starog u novi telefon? Jel mora da se ide u poslovnicu po novi qr kod ili moze sa starim?

Ne moras ici,iskoristis stari samo pravilno obrisi ,na starom telefonu.

Koliko ja vidim, meni otvara.

Za ostanak ,samo zahtev za prenos .

Juce je bio neki random broj, receno da pozovu danas opet. Danas je telefon prepoznao broj kao BNT.

Ponudili su 3 meseca za 1 dinar, posle 21 mesec 50% popusta Neo50.
И мене данас звали, као истиче ми МП (а у ствари истиче крајем октобра) и још имам кредита приде да активирам онај план од 700 дин, али ваучер као мора одмах да се искористи, тако да ништа од тога.
Иначе Нео сурф, 3*1+ 21*1000

Imam dva prepaid broja u A1 SRB mreži, kako da ih povežem na jedan korisnički nalog ( kao npr. što Yettel SRB ima preko padajućeg menija sve registrovane usluge na jednog korisnika na jednom korisničkom nalogu ) ?

Pises podrsci na X, Fb... I zavrse ti to za par minuta.

Tu su najveće šanse da će te odbiti, odnosno napisati da to nije moguće, a pride ćeš se i načekati na odgovor, jer su tu mahom spori. Društvene mreže su iz nekog razloga jedini siguran način da to prođe, i to u vrlo kratkom roku. Mene su odbili i preko telefona, i preko forme, i preko mejla, ali je zato preko IG odmah prošlo. Nisam jedini, pisalo se dosta o tome.

Tu su najveće šanse da će te odbiti, odnosno napisati da to nije moguće, a pride ćeš se i načekati na odgovor, jer su tu mahom spori. Društvene mreže su iz nekog razloga jedini siguran način da to prođe, i to u vrlo kratkom roku. Mene su odbili i preko telefona, i preko forme, i preko mejla, ali je zato preko IG odmah prošlo. Nisam jedini, pisalo se dosta o tome.
Mislio sam da će mi odbiti preko forme da mi aktiviraju VoLTE uslugu na prvom broju, ali posle 4 dana je stiglo rešenje/odgovor da mi je aktivirana usluga VoLTE.

Jesu okej za VoLTE, a i uopšteno je kontakt forma okej, ali eto, dosadašnja iskustva sa dodavanjem pripejd brojeva na nalog nisu uspešna. Javi svakako ishod.

Ja sam preneo broj iz yetela odmah mi je aktiviran vollte, joa su napomenuli u poruci dobrodoslice...

Na postpejdu je tako, ali na pripejdu su restriktivni. Nekome radi sam od sebe, ali uglavnom zapravo ne, pa mora da se traži.

Nazad
Vrh Dno