Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Trazim ponudu za pravno lice(stamebnu zajednicu) za opticki internet sa statickom ip - zgrada ima mts opticku infrastrukturu i mogu svi projaderi. Uslov da mora biti sa statickom ip zbog video nadzora, samo net bez tv.

Pozdrav,

Trenutno sam Yettel korisnik, ugovor mi ističe krajem septembra.

Tražim najbolju ponudu za optički internet + TV na Miljakovcu, Rakovica.

Na adresi su dostupni A1, MTS, SBB i Yettel, tako da svi dolaze u obzir.

Ugovor za mobilni paket mi takodje istice krajem meseca tako da mogu da objedinim i sve u jedan paket ali mi je za sada prioritet optički internet + TV paket.

Zanima me najpovoljnija ukupna ponuda za 24 meseca pa molim sve agente da mi pošalju ponudu u PM.

Hvala unapred!

Pozdrav,

Potrebna najpovoljnija ponuda za novog korisnika u Banovcima.
Opticki internet i tv.
Na adresi dostupni svi operateri.
Molim agente da me kontaktiraju.

Potrebna ponuda za optiku+tv, moguca opcija i samo opticki internet u zavisnosti od ponude. Istekao ugovor kod mts. Pored njih znam da je dostupan i yunet a1 jos nisam pitao za dostupnost ali posto ima mts optika verujem da moze i preko njih da se uzme internet.

Zdravo, tražim ponudu za optički internet + TV. Nova zgrada je u pitanju (Stari Grad). U zgradi postoje instalacije za SBB i MTS.

Hvala unapred!

Imam optiku u stanu.
Treba mi ponuda za internet + TV. Povoljna ponuda, visok kvalitet odnosno brzina nije potrebna.

Trazim ponudu za opticki internet (samo internet). Ugovor sa MTS-om (bivsi Orion) istice u oktobru pa gledam sta cu da radim.

Pozdrav,

tražim najbolju ponudu A1 akvizitera za novog korisnika, Beograd – Donji Dorćol.

Interesuje me optički internet + TV, konkretno Duo Plus + Xplore TV Plus, uz ugovornu obavezu od 24 meseca. Trenutno sam korisnik SBB-a.

Molim agente/akvizitere da mi najbolje dostupne uslove pošalju privatnom porukom.

Hvala!

Istekao mi je ugovor sa SBB-om. Treba mi ponuda za obnovu ugovora sa njima (jedino oni nude optiku na mojoj lokaciji).

Trazim najbolju ponudu za obnovu ugovora SBB,

ili

A1 optika+ postpaid telefon,

ili

Telekom optika+obnova postpaid ugovora.

Poklanjam vaučer kod za 20% popusta tokom trajanja ugovorne obaveze kod A1, a treba da se iskoristi prilikom sklapanja ugovora. Ako nekom znači, neka se javi porukom. Krajnji rok da se iskoristi je 30.9.

Istekao mi je ugovor sa SBB-om. Treba mi ponuda za obnovu ugovora sa njima ili telekom optika ponuda.

Kevi mi istice ugovor za tv/internet na selu. Trenutno koristi BOX3 paket iz Telekoma koji je 5500 dinara, sto je cist bezobrazluk za 50mbit ADSL koji u zivotu nije presao 20mbit za 4 godine ugovora koliko ga ima na toj adresi + najosnovniji TV paket sto postoji.

Treba mi ponuda uzimajuci u obzir da je selo u Backoj u pitanju. Poslacu adresu ako se javi neko od agenata prodaje

Kolegi istice ugovor u yettelu za mobilni, presao bi u MTS, ali moze mozda i A1 ako je dobra ponuda.

Ima li neki agent za mts mozda?

Nazad
Vrh Dno