_Molic_
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 30.08.2024
- Poena
- 65
Starija sam generacija ali bih da naucim nesto sto me je oduvek privlacilo,da ucestvujem u pravljenju video igrica.
Videh da kod nas u Beogradu imaju dva slicna kursa.
Jedan traje 48 casova a svaki cas traje po 4 sata.Ukupno polaznik radi 5 radova.
Uce se:Maya,ZBrush,Substance 3d painter,Affinity photo.
Traje oko 6 meseci.
On je 1350 eura.
Drugi traje krace i kosta 600 eura,nemam o njemu sve informacije.
Predavanja bi bila u ucionici ili online,bira se.
Zanima me koliko je tesko sve te programe savladati i koliko realno treba vremena,da bih sutra mogao da vladam perfektno sa 3d i koliko je realno onda naci posao,ako bi se na kursu uradilo 5 radova.
Prvenstveno bih da savladam potpuno 3d i sve te programe zbog sebe,da mogu to da radim za svoju dusu a ako bi se od toga moglo i zaraditi dodatno,tim naravno jos bolje.
Hvala na informacijama.
Videh da kod nas u Beogradu imaju dva slicna kursa.
Jedan traje 48 casova a svaki cas traje po 4 sata.Ukupno polaznik radi 5 radova.
Uce se:Maya,ZBrush,Substance 3d painter,Affinity photo.
Traje oko 6 meseci.
On je 1350 eura.
Drugi traje krace i kosta 600 eura,nemam o njemu sve informacije.
Predavanja bi bila u ucionici ili online,bira se.
Zanima me koliko je tesko sve te programe savladati i koliko realno treba vremena,da bih sutra mogao da vladam perfektno sa 3d i koliko je realno onda naci posao,ako bi se na kursu uradilo 5 radova.
Prvenstveno bih da savladam potpuno 3d i sve te programe zbog sebe,da mogu to da radim za svoju dusu a ako bi se od toga moglo i zaraditi dodatno,tim naravno jos bolje.
Hvala na informacijama.